Şimdi Ara

AH'de İtem Piyasası Öldü mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: keshberfo

AH piyasasında dün Legend item arayayım dedim ama Legend itemlar, 2 farklı şekilde karşıma çıkıyor, itemin normal ismi ve item isminin yanında parantez içinde Legacy , bu itemlerden hangi grup 1.04 öncesi drop ? hangisi 1.04 sonrası drop ?? bunu bilen var mı acaba ? Teşekkürler.

yok mu bilen ??? ( neden sabırsızlandığımı söylemem gerekirse, konu başlığı GW2 tartışması şekline dönmeye başladı, benim soru arada kaynadı gitti )
  • legacy eski
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebobsquarepants

legacy eski

teşekkür ederim.

Başka birşey daha var bu konuyla ilgili, eski Legend itemlara 1.04 de eklenen özellikleri eklmediler diye bi liyorum. PEki AH'da bu ayrımı yapabiliyoruz da Trade'de bu ayrımı nasıl yapıcaz ? AH'daki fiyattan daha düşük bir fiyata trade yapabilecek biriyle konuşuyorum ama Legend item eski mi yen idrop mu bunu nasıl anlayabilirim ??? Zar zor topladığım parayı eski iteme vermek istemem. ( ne değişecekse artık , evham işte )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 29 Ağustos 2012; 16:30:06 >
  • quote:

quote:

AH piyasasında dün Legend item arayayım dedim ama Legend itemlar, 2 farklı şekilde karşıma çıkıyor, itemin normal ismi ve item isminin yanında parantez içinde Legacy , bu itemlerden hangi grup 1.04 öncesi drop ? hangisi 1.04 sonrası drop ?? bunu bilen var mı acaba ? Teşekkürler.

yok mu bilen ??? ( neden sabırsızlandığımı söylemem gerekirse, konu başlığı GW2 tartışması şekline dönmeye başladı, benim soru arada kaynadı gitti )

Legacy olanlar o isimdeki itemin 1.0.4 öncesi hali yani bufflanmamış dandirik hali.
    Legacy olmayan da yeni hali yani statları daha güzel hali.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.