Şimdi Ara

AH KAPALI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bari gittiğinde işlemese zaman...
  • Zamanında Blizzard'a sövünce dışlanıyorduk.
  • Teklif ile item satanlara büyük haksızlık yapılıyor, tamam ben de ucuza item kapsam sevinirim ama karşı tarafı da düşünmek lazım. Hem oyunu AH'a mahkum kılıyorsun hemde her gün sorun çıkarıyorsun.
  • Olamaz ya 3 saat sonra bid verdiğim bi kalkanın süresi bitecek son bidi de ben vermedim allah kahretsin.
  • zaman durdurulmuyor, 50 euro edecek amuletim dün gece 8,5a gitti, gene aynı şekilde birde yüzük gitti o fiyattan cok daha fazla edebilecekken.

bild ile 500k ya en az 3mlik bir tanede gloves aldım.

açılınca iyi malları en düşük fiyattan bildleyin başka yapacak birşey yok, zarar çıksın bari.
  • bari şöyle 1-2 gün tam kapayıp tüm sorunları çözseler bu ne saat başı sürpriz.
  • AH 'nin en yoğun olduğu saatlerde kapatıyorlar, sanırım serverlar problemli ve overload durumu var.

Patch arasında düzeltirler diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcs_Jack

Bari gittiğinde işlemese zaman...

+1kk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksam 8 de kapattılar hala açmadılar yok böyle birşey herifler bile bile akşamı bekliyor.
  • Bu gece uzun sürecek bi bakım çalışması yapacaklardı zaten,ah nin kendilerinin kapattığını zannetmiyorum.Aşırı yüklenme ya da kod hatası kapanmasına neden olmuş olabilir.Zaten bugün bir sürü itemin yerine "game data should be here" tarzında yazılar yazıyordu.
  • Arkadas AH timerlarini dondurmamak nasil bir mantiktir anlamak mumkun degil...
  • Ah itemlerini dondurmak yoğunluğu da dondurmak demek.

Zaten oyunda overload bir durum var, Blizzard bunun farkında.
  • Bu ne be K2 Networku geçti bliz yeter.
  • Hala gelmemiş arkadaş, bi' hevesle açtım bilgisayarı ama nafile.

AH kapalı olunca sanki oyunda kapalı gibi geliyor bana :)

Düşük Bid verenler yaşadı yine ama olan satıcılara oldu.
  • Bi barbar kasalım dedik her 10 lvl de bir exp veren itemleri alıp yeniliyorum.Sırf bu yüzden kasmıyorum.10 dakkalığına düzelse şu ah
  • Bundan sonra 12 saat falan kalan itemlerin hepsine bid verin beyler,nasıl olsa ah kapandımı en az 12 saat açılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.