Şimdi Ara

ah şu kızlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O çocukların daha çok parası olduğundan çıkıolar bi sandwic için erkeklerin peşinden koşan kızlar biliorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HizLiCocuK

Ya ben bu kızları hic anlamıyorum.Kızların çıkdığı çocuklar benden çirkin (benden birazdaha kötü diyelim ) ama bu kızlar nasıl o tür cocuklarla çıkıyor bilmiyorum. Genelde kız veya erkek arkilerim o erkeklerden daha yakışıklı olduğumu söylüyolar ama hala 1 tane bile bulamadım. Teklif etsem bile yok diyolar sonra biraz düşünmem lazm diyor ve bidaha yok diyolar.Neden böyle bişey yapıyo olabilirler anlamıyorum içimden bende onlar gibi çirkinleşsemmi diyorum ama yapmıyorum neden kızlar tekliflerimi kabul edmiyorlar. |bi yardım edin dalga gecicekseniz harbiden cevaplamayın konuyu :S :( ! |

ah şu kızlar

Kızlar renkli erkeklerden hoşlanır

• ağzın laf yapıcak,muhabbet kurmayı biliceksin oturmasını kalkmasını bilieceksin +cüzdanın dolu olucak birazda tip varsa akarsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madc0de

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leylu3006

Her olumsuz yoruma oyum yeterli buyum daha ii demişsin belkide kizlar bu kendini begenmis tavrindan dolayi kabul etmiyorlardir

kendimi beğenmiyorum belkide beğeniyorumdur :S

Kendini beğenirsen gelmezler, kendini beğenmezsen gelmezler. Ayrıca bana "birileri" olmaya çalışıyormuşsun gibi geldi. Sadece kendin ol.

"birileri" derken "özenti" den mi kastediyorsun ? bide Kendini beğenirsen gelmezler, kendini beğenmezsen gelmezler derken beğenip beğenmeme arasında mı kalıcam ?? :)

Evet.

Hayır. Kendini sev. Kendini sevmiyorsan(beğenmeme durumu) öz güven eksikliğin var demektir, ki kızlar bunun kokusunu 1 km'den alır, gelmezler. Kendini beğenirsen bu sefer sana ya salak derler, ya da kendilerini ezik hissederler yine gelmezler(aslında gelenler olur, ama onların da öz güven eksikliği olur. köpeğin olurlar ki bu da hoş değil). O yüzden ne kendini beğen, ne beğenme. Kendini sevmek ile kendini beğenmek arasında ince ama net bir çizgi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

ağzın laf yapıcak,muhabbet kurmayı biliceksin oturmasını kalkmasını bilieceksin +cüzdanın dolu olucak birazda tip varsa akarsın

Benimde Değinmek İstediğim Konu Bu. Kelime Oyunu Yapacaksın.. Ama Kendini Bileceksin Herşeye Zıplamıcaksın Bir Arkdaş Demiş ya 2. plandayım Diğe Çok Güzel Demiş. Ben Senden Kiloluyum Kilom 83 Boy 1.78 Civarı Ama Çıktığım Çok Kız Var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.