Şimdi Ara

ah şu kızlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben bu kızları hic anlamıyorum.Kızların çıkdığı çocuklar benden çirkin (benden birazdaha kötü diyelim ) ama bu kızlar nasıl o tür cocuklarla çıkıyor bilmiyorum. Genelde kız veya erkek arkilerim o erkeklerden daha yakışıklı olduğumu söylüyolar ama hala 1 tane bile bulamadım. Teklif etsem bile yok diyolar sonra biraz düşünmem lazm diyor ve bidaha yok diyolar.Neden böyle bişey yapıyo olabilirler anlamıyorum içimden bende onlar gibi çirkinleşsemmi diyorum ama yapmıyorum neden kızlar tekliflerimi kabul edmiyorlar. |bi yardım edin dalga gecicekseniz harbiden cevaplamayın konuyu :S :( ! |

ah şu kızlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HizLiCocuK -- 28 Nisan 2010; 19:58:52 >

• Önemli olan iç güzelliği
  • Sen otur bekle onlar teklif ederler
  •  ah şu kızlar
  • feyk hesap mı açtın
  • ss?
  • Şöyle düşün.

(Mesela)Senin şuana kadar çıkma teklif ettiğin bütün kızlar , zaten başkaları da teklif etseydi kabul etmeyecekti.

Yani ya o kızların çıktığı birisi var ya da o kızların çıkmayla mıkmayla işi olmaz.

Şunu demek istiyorum.Sen kabul eden birini bulamadın diye durmana gerek yok.

Tam gaz devam et , elbet kabul eden birisi çıkacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    8 yıl önce açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeterki kendine yakışanı giy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zmirlee_DarTT

ah şu kızlar

forum kapanabilir
  • Bizim sınıfta'da var çok yakışıklı birisi ama adam resmen keçi gibi kokuyor ve boyu kısa dişleride sarı.Uzaktan gören kızlar beğenıyordur ama yakına gelınce kaçıyorlardır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superfare

Şöyle düşün.

(Mesela)Senin şuana kadar çıkma teklif ettiğin bütün kızlar , zaten başkaları da teklif etseydi kabul etmeyecekti.

Yani ya o kızların çıktığı birisi var ya da o kızların çıkmayla mıkmayla işi olmaz.

Şunu demek istiyorum.Sen kabul eden birini bulamadın diye durmana gerek yok.

Tam gaz devam et , elbet kabul eden birisi çıkacaktır.

teklif et nereye kadar kızlar kabul etmiyincede bi tuhaf oluyorum ezik durumuna düşüyorum anlata bildimmi ?
  • Belkide Kelime Ve Davranışların Yetersizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

Yeterki kendine yakışanı giy.

en kralları bende giysilerin zaten giysileri biz imalat ihracat ediyoruz | 20:35 |
  • O çıktığı kişi benden çirkin... İşte bu düşüncen yanlış arkadaşım ne kadar çirkinde olsa kız o erkekte ilgi çekici bir nokta bulmuştur. Yüzü belki ilgi çekici gelmiyordur ama eğlenmeyi , eğlendirmeyi biliyordur veya düşünceleri temizdir sadece sevdiği için çıkıyordur vs yani illa ki yakışıklılık yetmiyor.
  • Ya yalaka olacaksın ya yalan atacaksın ya zengin olacaksın yada zübbe olacaksın. bunun dışında isen çıktığın kişi seni gerçekten sever. yorulma yorulmak yok bu işlerde :D devam et hayatının aşkını bulacaksın :D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yar_Dım

Belkide Kelime Ve Davranışların Yetersizdir.

herşeyim tamamı ile cok güzel davranışım konuşmam itifat etmem felan
  • Parayla dediğiniz gibi bu işler olsaydı iş adamları uçkurları uğruna polislerin fuhuş baskınında basılmazlardı.Adamların 3-4 tane sevgilisi olurdu ve gidipte çetelerden kız istemezdi.Konuya açan arkadaşa gelirsek..Kızların senle neden çıkmadığını şu konuyla bile çok rahat anlayabiliriz.Şimdi ben onlardan yakışıklıyım demişssin.Peki sen onlardan daha girişken,daha espirili,daha ağzı laf yapan,daha fırlamayım diye hiç kendine sordun mu.Bu konuya böyle birm esaj yazdığına göre bunlar sende yok..Yani bir arkadaş ortamında sessiz kalıyorsan,muhabbetlerin sıkıcıysa ve kimse seni konuşurken pek takmıyorsa istersen brad pitt kadar yakışıklı ol hiçbir işe yaramaz..Maddi duruma gelirsek;o dediğiniz şey evlenirken etkili oluyor,gençken bir kızla çıktığınızda değil..He siz kızı lüks yerlere götürmeyi planlıyorsanız orasını bilemem..Ama dediğiniz gibi parayla olsaydı bu işler parası olupta sap olan binlerce adam olmazdı yada para ile fuhuş yapmaya kimse kalkmazdı..

• quote:

Orijinalden alıntı: mctig3r

Ya yalaka olacaksın ya yalan atacaksın ya zengin olacaksın yada zübbe olacaksın. bunun dışında isen çıktığın kişi seni gerçekten sever. yorulma yorulmak yok bu işlerde :D devam et hayatının aşkını bulacaksın :D:D:D

bunları yaparsam 1 qün sonra qene aynı durumda olucam xD
  • Yakışıklıyım diyorsun , kıyafetlerin en güzeli bende diyorsun , para var diyorsun

Sanki bana biraz havalı bir tipin var gibi geldi kardeş kusura bakmada

Rica etsek bi resmini eklermisin

NOT : Ayrıca Türkçe'yi düzgün kullan. G harfini q şeklinde yazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 28 Nisan 2010; 19:57:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Parayla dediğiniz gibi bu işler olsaydı iş adamları uçkurları uğruna polislerin fuhuş baskınında basılmazlardı.Adamların 3-4 tane sevgilisi olurdu ve gidipte çetelerden kız istemezdi.Konuya açan arkadaşa gelirsek..Kızların senle neden çıkmadığını şu konuyla bile çok rahat anlayabiliriz.Şimdi ben onlardan yakışıklıyım demişssin.Peki sen onlardan daha girişken,daha espirili,daha ağzı laf yapan,daha fırlamayım diye hiç kendine sordun mu.Bu konuya böyle birm esaj yazdığına göre bunlar sende yok..Yani bir arkadaş ortamında sessiz kalıyorsan,muhabbetlerin sıkıcıysa ve kimse seni konuşurken pek takmıyorsa istersen brad pitt kadar yakışıklı ol hiçbir işe yaramaz..Maddi duruma gelirsek;o dediğiniz şey evlenirken etkili oluyor,gençken bir kızla çıktığınızda değil..He siz kızı lüks yerlere götürmeyi planlıyorsanız orasını bilemem..Ama dediğiniz gibi parayla olsaydı bu işler parası olupta sap olan binlerce adam olmazdı yada para ile fuhuş yapmaya kimse kalkmazdı..

fırlama değilim ama espirili girişkendim bir kaç gün önce ağzım iyi laf yapıo ortamlarda hic susmam yani hic bişeyim eksik değil ama neden ya ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.