Şimdi Ara

Ah Şu Korku Filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ekip halinde yıllardır film izleriz. Korku filmlerinde de güler eğleniriz. Bunun da sebebi klişeler.

Müzikte ton artınca zaten ne olacağını anlıyoruz. Bir canavar suratlı çıkıp ürkütecek bizi. Şaşırtsınlar bir kere de bizi.

Bir diğeri de aynalar. Kahramanımız aynaya yaklaşıyor ya aynada bir hayaletin ya da ona benzer bir şeyin aksi görünür ya da aynadan fırlar. Bunları kullanmadan ne zaman korku filmi yapabilecekler acaba.

Gerçekten ürkek bir insanım çabuk tırsarım ama bu sahneler tırsıtsa da akşam uyurken etki bırakmıyor. İnsan korku filmini izledikten sonra ışığı kapatamamalı yalnız yatamamalı :))

Çok fazla izlemedim korku filmi fakat ne zaman korkmak istesem çoğunda ya gülüyorum ya da hayatım normal devam ediyor. Var mıdır şunların olmadığı bir korku filmi. :)

• Sen artik nerede ve ne zaman korkutulacagini cozmussun o yuzden bu saatten sonra biraz zor korkarsin Ama dedigin gibi son zamanlarda asiri korkunc film'e bende rastlamadim.
  • Korku değilde gerilim diyelim eğer izlemediysen gerçekten beğeneceksin

• Dediğin klişelerden birkaçı olsa da ben hayatımda en çok YETİMHANE'den korkmuştum

EDİT: Bir de korku filmi ekiple izlenmez bence büyüsü korkusu kaçar o yüzden korkmuyor olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 28 Ağustos 2012; 16:49:20 >
  • Bende de sevgililer günü katliamı çok etki bırakmıştı.İzlediğim zaman 1 hafta uyuyamamıştım acaba katilmiyim diye düşünüp durdum
  • Psikolojik gerilime yönelmelisin o halde. Korku filmi izlemek çok geride kaldı. Keşke adam gibi bir film çıksa da korkutsa ama sana tamamen katılıyorum.

bu yüzden asla klişeleşmeyecek olan, korkuya çok yakın bir tarz olan psikolojik gerilime yönelmelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.