Şimdi Ara

80'li Yılların Absürt Komedi-Korku filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vampirlerin içi kutsal dolu su tabancaları ile yaralandığı, küçük kardeşin vampir olan abisine "Vampir olduğunu anneme söyleyince bakalım ne yapacaksın!" dediği filmler... Bu kategori filmlerin farklı türleri var. Ben en çok absürt ve komik olanlarını seviyorum. Makyajların eski teknoloji falan olması beni hiç rahatsız etmiyor. Filmin komple kendisi rahatsız zaten.

Neyse uzatmayayım...DivxPlanetteki bu başlık ile yeniden aklıma geldi bu tür filmler. Benim bu tür filmleri hatırlamama nasıl katkı da bulunulmuşsa "Pay it forward" filmi misali ben de bu türü sevip de unutanlara (arabesk şarkı isteği gibi oldu:p) sevdiklerini hatırlatmak istedim.

Bu türün bu gece büyük bir keyifle izlediğim 2 örneği... Magic Box TV izleyicileri hatırlayacaklardır belki...

Fright Night (1985)

The Lost Boys (1987)

• fright night resimler komedi.
  • evil dead serisi,elm sokağı kabusları,childs playda bunlara örnek olarak verilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Bebeto_ -- 23 Ekim 2008; 2:58:11 >
  •  80'li Yılların Absürt Komedi-Korku filmleri
  • Ben çok seviyorum böyle filmleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

+100000000
    En kült filmkerden biridir bence, kaçırmamak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside
    http://www.wildbluffmedia.com/wp-content/uploads/2007/05/army_of_darkness.jpg

Hatırladım bu filmi de... Bu en absürt-komik olanı... Normalde "Evil Dead" serisi olarak bilinir. Bu serinin 2.sini ilkokul döneminde sinemada izle(yeme)miştim. O kadar korkmuştum ki babam beni filmi yarım bıraktırıp çıkartmak zorunda kaldı. O dönem için müthiş korkunç filmdi. Sadece ben değil babam ve abim de acayip tırsmışlar... Sene 1987...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: crstyn

evil dead serisi,elm sokağı kabusları,childs playda bunlara örnek olarak verilebilir.

Elm sokağı zaten benim o dönemime damgasını vurmuştur. Şuan serinin 6 bölümü de var bende. İlk bölüm nedense çok yavan geliyor bana... Diğer bölümlerse her biri ayrı güzel. Son bölümü de ayırabiliriz belki bu kapsamdan.

Childs Play ise daha çok lise dönemime hitap ediyor. Bir gece yarısı annem ben ve ablam izlemiştik ilk bölümü... Ablam acayip kormuştu. Bu tür "saçmalıkları" hiç sevmeyen annem bile hop oturup hop kalkmıştı.
  • Şimdi komedi niyetine izlenebilir çoğu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Şimdi komedi niyetine izlenebilir çoğu

Sadece şimdi için değil... O zaman için de öyleydi çoğu... IMDB'de türüne bakarsanız komedy korku fantasy olarak geçer. Yaşayan ölüler gecesi, Evil dead 1 vs katıksız korkudur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.