Şimdi Ara

Cnbc-e de Çıkan Korku Filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden 3 sene önceydi sanırım gece korku filmleri çıkıyordu.Bir tanesini hatırlıyorum bir kız ve erkek vardı.Bunlar gece yarısı Edebiyat öğretmenine büyü yapıyorlardı mezarlıkta sonra öğretmenin derste kafası kopuyordu ve öğrencileri kovalıyordu.Bu tür filmler çıkıyordu her gece gece yarısında.Baya hoşuma gitti ama hatırlamıyorum.Korku Kuşağı mıydı Gece Yarısı kuşağı mıydı hatırlamıyorum malesef.Bilen biri varsa adını söyleyebilir mi

• Cnbc-e de birkaç yıl önce Masters of Horror serisinden bölümler yayınlanıyordu.Muhtemelen o bölümlerden birine denk gelmişsinizdir.

Dizinin ilk sezonunun değerlendirmesi için buraya tıklayınız...
  • az buçuk hatırlıyorum da amazing stories serisi olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quak

az buçuk hatırlıyorum da amazing stories serisi olabilir mi?

Dostum sağol evet aradığım buydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Dexter Ward

quote:

Orijinalden alıntı: quak

az buçuk hatırlıyorum da amazing stories serisi olabilir mi?

Dostum sağol evet aradığım buydu

rica ederim hatırlattığın için sen de sağol, bu vesileyle bir daha üstünden geçeyim serinin.
  • Tam korku sayılmaz ama hazır konu açılmışken sorayım bir de evli eşlerin aralarının nasıl bozulduğu ve sonunun nasıl ölümle bittiğini anlatan bir dizi vardı acaba onun adını bilen var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Tam korku sayılmaz ama hazır konu açılmışken sorayım bir de evli eşlerin aralarının nasıl bozulduğu ve sonunun nasıl ölümle bittiğini anlatan bir dizi vardı acaba onun adını bilen var mıdır?

Amazing Storieste geçiyor o da ama ismini bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar konuyu hortlatiyorum kusura bakmayin ama baska yer bulamadim..bende yillar once bi korku filmi seyretmistim..2 kisi bi sokaga giriyolardi ancak 1 tanesi cikiyordu galiba karakola gittiginde anlattiginda yetkililer sokak acildi falan diyodu..guzel anlatamadim farkindayim ama hatirlayan olursa yazarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç sene oldu bilmiyorum cnbce de bi korku filmi seyertmiştim.Film bir otelde geçiyordu.Otelin sahibi yaşlı bi kadındı.Kadının oğluydu sanırım yarma gibi bi psikopat katil vardı.Otelde kalanları sırayla öldürüyolardı.Hatta sonunda psikopat katil dediğim malukat camdan düşüyodu.Senelerdir filmi arıyorum yok arkadaş artık rüya olduğuna felan inanıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevdolly

Kaç sene oldu bilmiyorum cnbce de bi korku filmi seyertmiştim.Film bir otelde geçiyordu.Otelin sahibi yaşlı bi kadındı.Kadının oğluydu sanırım yarma gibi bi psikopat katil vardı.Otelde kalanları sırayla öldürüyolardı.Hatta sonunda psikopat katil dediğim malukat camdan düşüyodu.Senelerdir filmi arıyorum yok arkadaş artık rüya olduğuna felan inanıcam..

cevabini buldun mu bilmiyorum ama bahsettigin film korku sinemasinin basyapiti sapik'a cok benziyor. gerci spoiler olmasin o filmde hafif nuans farki var gibi.
  • sevdolly S kullanıcısına yanıt
    ölüm çıkmazı dediğin film
  • ollicanolli O kullanıcısına yanıt
    Hocam filmi buldun mu ya. Bende yıllardır arıyorum bulamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redingotlu

Hocam filmi buldun mu ya. Bende yıllardır arıyorum bulamıyorum.
    evet hocam bi arkadaşla aylarca arayıp bulmustuk türkçe hali hep kaldırılmıs teliften sanırım.

İsmi Nightmares and dreamscapes part 2

türkçesiz youtube hali:
    Fred Zyoutube
    Nightmares and DreamScapes
    https://www.youtube.com/watch?v=LNs8oXShTiU

Umarım aradığın budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ollicanolli -- 26 Haziran 2020; 22:38:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.