Şimdi Ara

Ah su Olympia Humanları:DDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya nolcak bu Olympia Humanlarının hali dun gene base e girip ezerek yendik sawası
    Baskındada baktım bi civciv cimlere oturmus dilenio tabi asil karusdan kimse deymedi ona o oyylece dilendi belki pianayada girmislerdir bilmiom benim ustum yandtı onu yaptırdım neyse sonuc olarak olympia humanları resim falan koyuyo biz bunu hep yapıyoz die .ah yapıyonuz

• zaten sadece gece savaşlarını alıorusunuz..bizim gavurlar ezik napak
  • quote:

Orjinalden alıntı: wejder

zaten sadece gece savaşlarını alıorusunuz..bizim gavurlar ezik napak

• quote:

zaten sadece gece savaşlarını alıorusunuz..bizim gavurlar ezik napak

Sen Karus Olcam Felan Demiştn Bir Aralar Ne Oldu
  • 4 güne karusum...lvl atlıyım da..
  • sadece gece savasllarinimi kazaniyoz sen ozaman savaslara pek girmiyon wejder. ben hangi savasa girmissem herzaman karus el morada invade yapiyor. belki el moradlar 10:1 invade yapyior bunu bilmen lazim
  • dünkü savaşın 2sinide baskın yaptık...her savaşada girerim...gece savaşına da girdim...gavurların ezikkliği napak :D

• quote:

dünkü savaşın 2sinide baskın yaptık...her savaşada girerim...gece savaşına da girdim...gavurların ezikkliği napak :D

gavur mavur demeyin herkez eşit !!! adamlar orc seçmiş die insan seçmişdie gavur denmezz

• dünküne giremedim cünkü pc ye format attim ondan yeniden yükledim ama genellikle karuslar alir savaslari dedigim gibi 10:1 yada 5:1 alir el morad. biliyorum cok saglam kisiler var el moradda ama demekki oynamayi bilmiyorlar.
    sana oyunda pm atiyom cevap vermiyon vallaha bozuluyom cevap vermessen
  • quote:

Orjinalden alıntı: selogor

quote:

dünkü savaşın 2sinide baskın yaptık...her savaşada girerim...gece savaşına da girdim...gavurların ezikkliği napak :D

gavur mavur demeyin herkez eşit !!! adamlar orc seçmiş die insan seçmişdie gavur denmezz

asıl sana git türkçe dersi fln algece savaşlarında onların saatlerin uyduğu için yabancılar giriyo daha çok türkler az oluyo.O yüzden öle söledi wejder.orclar yada human diye diil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 4 Temmuz 2006; 15:14:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.