Şimdi Ara

Ah şu piyasa! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrulmd -- 17 Haziran 2014; 18:37:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrulmd

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-auris-farki-olsun-isteyenlere-163012762/detay

Toyota Auris olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-juliet-ask-i-gibi-165213429/detay

Benim tavsiyem Jülyet

Çok güzel öneriler teşekkür eder devamını beklerim.

• Ben de dizelciyimdir senin gibi ancak bir benzinli önereceğim. Sıfır Seat yeni Leon kampanyada 51.400TL. Bence bütçeniz yetiyorsa sıfır almak her zaman iyidir. 20-30bin bütçeniz olsa o fiyata zaten sıfır araç yok derdik ve ikinci ele yönelirdik zaten. 1.2 TSI 105hp motorun MTV avantajı da var ve yakıt tüketimi de benzinliye göre gerçekten tatmin edici.

• quote:

Orijinalden alıntı: sagarra

Ben de dizelciyimdir senin gibi ancak bir benzinli önereceğim. Sıfır Seat yeni Leon kampanyada 51.400TL. Bence bütçeniz yetiyorsa sıfır almak her zaman iyidir. 20-30bin bütçeniz olsa o fiyata zaten sıfır araç yok derdik ve ikinci ele yönelirdik zaten. 1.2 TSI 105hp motorun MTV avantajı da var ve yakıt tüketimi de benzinliye göre gerçekten tatmin edici.

Hocam araç güzelde,şirket işlerindede kullanacağımız için 1.2 benzinli yinede yakıt açısından problem olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sps1991

Misal şu ilan araç iyi gibi duruyor ama parası? sizcede çok değilmi?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-golf-1.6-tdi-comfort-hatasiz-automatic-kredi-kartina-0-faiz-168273477/detay

Yuuhh fiyata bakBence siz golf bakmayı bırakın

• quote:

Orijinalden alıntı: pburak1903

quote:

Misal şu ilan araç iyi gibi duruyor ama parası? sizcede çok değilmi?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-golf-1.6-tdi-comfort-hatasiz-automatic-kredi-kartina-0-faiz-168273477/detay

Yuuhh fiyata bakBence siz golf bakmayı bırakın

Bazı satıcılar aracın altından imal edildiğini sanıyor büyük ihtimalle :)

• Arkadaşlar bu arada söyleyim marka takıntım yok.
  • quote:

quote:

Ben de dizelciyimdir senin gibi ancak bir benzinli önereceğim. Sıfır Seat yeni Leon kampanyada 51.400TL. Bence bütçeniz yetiyorsa sıfır almak her zaman iyidir. 20-30bin bütçeniz olsa o fiyata zaten sıfır araç yok derdik ve ikinci ele yönelirdik zaten. 1.2 TSI 105hp motorun MTV avantajı da var ve yakıt tüketimi de benzinliye göre gerçekten tatmin edici.

Hocam araç güzelde,şirket işlerindede kullanacağımız için 1.2 benzinli yinede yakıt açısından problem olmaz mı?

Zaten almadan bir hesap makinesini alıp tahmini yapacağınız kilometreye göre "kurtarıyor mu kurtarmıyor mu" hesabı yaparsınız. Tabi ki hiç bir zaman bir zaman dizel verimliliği olmayacaktır ancak ikinci el C Sınıfı bir HB düşününce fiyatlar gerçekten çok abartı duruyor.

Ben yine kural dışı oynayıp kritereri aşacağım ve Peugeot 301 52.700TL Citroen C-Elysee 53.150TL çift yumurta ikizlerini önereceğim. İkisinin de kampanyalı olarak en üst donanım ve 1.6 HDi 92hp versiyonları. Bir düşünün bence.

• Sıfır km leon 1.6 tdı style+led paket derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Zaten almadan bir hesap makinesini alıp tahmini yapacağınız kilometreye göre "kurtarıyor mu kurtarmıyor mu" hesabı yaparsınız. Tabi ki hiç bir zaman bir zaman dizel verimliliği olmayacaktır ancak ikinci el C Sınıfı bir HB düşününce fiyatlar gerçekten çok abartı duruyor.

Ben yine kural dışı oynayıp kritereri aşacağım ve Peugeot 301 52.700TL Citroen C-Elysee 53.150TL çift yumurta ikizlerini önereceğim. İkisinin de kampanyalı olarak en üst donanım ve 1.6 HDi 92hp versiyonları. Bir düşünün bence.

Esasen bu yumurta ikizlerin kullanıcılarından yorumlar görmek isteriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Sıfır km leon 1.6 tdı style+led paket derim

Bayiler en son kaça bırakıyor bilginiz var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Sıfır km leon 1.6 tdı style+led paket derim

Bayiler en son kaça bırakıyor bilginiz var mı?

Opsiyonsuz liste fiyatı 60 bin tl. Led paketle 62-63 civarı bir fiyata alırsınız

• Golf e o parayi veremem ben :) new bettle alirim valla dizel ...porsche gibi havali tipi gozumde, seat leon sifir mantikli yada citroen c4 dizel bakardim.ben olsam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eAkman

Önce ne istediğini söyle, ona göre yardımcı olalım.

Hocam dizel olsun,hb olsun.2010-11 model.55 bini geçmemeli fiyatı.

Öncelikle gönlüm Giulietta dan yana

Ama yakıt ekonomisi falan da düşünürsen her şeyiyle çok daha çekici ve daha mantıklı olan DS4 var.

örn:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-mercan-kirmizi-d-sport-ds4-ozel-arac-fuardan-157271329/detay

• Buyrun tanıdık aracı, bu paraya daha iyi daha az yakan daha güçlü, dizel, otomatik, daha dolu araç çokfazla yoktur sanırım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-boyasiz-confort-plus,dizel-otomatik-startstop,deri-158387361/detay/
  • Piyasada "iyi" veya "alınabilir" araç sayısı cidden az. insanlar sıfır araç pahalılığında elindeki iyi araçları satmıyorlar veya satsalar bile oldukça astronomik fiyatlar istiyorlar. Bu durum nereye kadar böyle gider bilinmez. Piyasa bir sürü saçma araçla dolu. Galericiler bu araçları süsleyip püsleyip yalan yanlış bilgilerle satmaya çalışıyorlar dikkat edin.

45 bin liraya bile C sınıfı dizel iyi binilmiş kazasız 2010 üstü araç bulmak bile çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 17 Haziran 2014; 21:01:56 >
  • Şu ilanını verdiğin aracı 2010 ilkbaharında yılında 35 bine almıştı arkadaşım (comfort) hey gidi piyasa hey.
  • Sıfır leonlar için şansınızı deneyin derim, pazarlıkla belki iyi bir fiyat verirler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.