Şimdi Ara

Ah şu piyasa! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmety

bende 3 aydan beri dizel araç bakıyorum coğu hasar kayıtlı sağlam temiz yok malasef

Adam 60 bine passat almış 3 yıl olmuş aracı yenileyemeyen diyor bayiye gidiyor oda ne 110 bin. Benim aracın 30 binde sıfır gibi deyip 80 binden kapı açıyor. Ee tabi 80 ede kimse almıyor alacak olanda ulan 20 bin karla araç satıyorlar diyip sinir oluyor.satan da haklı bi araba parası daha verecek sıfır gibi aracını yenilemek için. Çoğu satmıyor zaten aldığı fiyata bile satışa adam 50 bin daha verecek yenilemeye.

1 sene daha pek alan satan olmaz araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm cevaplar için teşekkür ederim,ufkumu açtı.Bu arada şu videoyu sizinle paylaşmak istedim.iyi forumlar... http://www.bilgimania.com/duz-vites-otomobil-kullanirken-yakit-tasarrufu-nasil-yapilir/
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bundan-temizi-yok-12.00-de-hatasiz-167317454/detay

Teşekkürler hocam,megane'ı kesinlikle değerlendireceğim.
  • megane güzel, c4 de bakılabilir
  • Ben de çok kararsızdım bu konuda. Manuel de olabilir diyordum ama 2 hafta önce manuel araçla köprüde trafiğe yakalanınca kesin otomatik olmalı dedim.

Hayatım boyunca benzinli araç kullandım. Şimdi yeni araç bakarken ve yine benzinli mi, tüplü mü, dizel mi falan derken gittim 37000km'de 2012 model dizel otomatik auris aldım.

Memnun muyum? Çok şükür. En çok hoşuma giden yanı ise dizele bindiğimi hissetmemem (ses ve performans) ve artık yakıt göstergesine bakmıyor olmam. Müthiş bir duyguymuş :)

Umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz, şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sps1991 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel araç ama icon gt-line tercih edebilirsiniz daha dolu süper olur yoksa buda çok iyi tabiki o fiayat en iyi denebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Ben de çok kararsızdım bu konuda. Manuel de olabilir diyordum ama 2 hafta önce manuel araçla köprüde trafiğe yakalanınca kesin otomatik olmalı dedim.

Hayatım boyunca benzinli araç kullandım. Şimdi yeni araç bakarken ve yine benzinli mi, tüplü mü, dizel mi falan derken gittim 37000km'de 2012 model dizel otomatik auris aldım.

Memnun muyum? Çok şükür. En çok hoşuma giden yanı ise dizele bindiğimi hissetmemem (ses ve performans) ve artık yakıt göstergesine bakmıyor olmam. Müthiş bir duyguymuş :)

Umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz, şimdiden hayırlı olsun.

Kazasız belasız binin hocam,darısı başımıza

• 23 yaş için biraz fazla hırçınsın dostum.
    50 yıl full çalısıp bu araçları rüyalarında göremeyenler varç
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

23 yaş için biraz fazla hırçınsın dostum.
    50 yıl full çalısıp bu araçları rüyalarında göremeyenler varç

Hocam kardeşimle birlikte çalışıyoruz,genç adamlarız haliyle insan bir araç sahibi olmak istiyor.Tabi dediğinize sonuna kadar katılıyorum.Hayat zor malum.Umarım herkes gönlündekilere kavuşur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.