Şimdi Ara

Ah ulan 3D kafamı karıştırıyorsun :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba diyerek başlayayım konuya ve sıkıntımı anlatayım sizlere arkadaşlar sıkıntım 3D özelliği tek takıldığım nokta bu şu aralar bazen diyorum ne yapacan 3D'yi al gitsin ama haftasonu çalıştığım yerde 3D'li televizyonları görünce diyorum ki olmaz böyle bir güzellik 3Dli cihazı al bi prizin yanına gömül :D bu kadar mı güzel olur yahu daha kaliteli renkler daha saran oyun derken bilgisayardan kalkmamak gelsin istiyorum içimden (biraz şiir gibi oldu )
    Sizlere soruyorum 3Dye bu kadar takıldım ama bekliyorum sizce de beklemeli miyim yoksa 3Dsiz bir bilgisayar mı almalıyım?

• 3d led ve full hd ekranlı cihazlar 4500-5000 tl civarında satılıyor. Ayrıca oyunları 3d çözünürlükte oynayabilmeniz için kartın çok güçlü olması gerekir. 3d ve güçlü kart barındıran ürün bulmak da biraz zor. Fakat 3d destekli cihazlar alternatif olabilir. Asus g75vx in 3d ekranlı olanı varsa bu cihaza da bakabilirsiniz. Bir de gtx680m li msi gt70 ler var ama 3d destekli midir, bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 14 Mart 2013; 0:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

3d led ve full hd ekranlı cihazlar 4500-5000 tl civarında satılıyor. Ayrıca oyunları 3d çözünürlükte oynayabilmeniz için kartın çok güçlü olması gerekir. 3d ve güçlü kart barındıran ürün bulmak da biraz zor. Fakat 3d destekli cihazlar alternatif olabilir. Asus g75vx in 3d ekranlı olanı varsa bu cihaza da bakabilirsiniz. Bir de gtx680m li msi gt70 ler var ama 3d destekli midir, bilmiyorum.

Hocam baktım ama msi da yok ne forumda gördüm nede sitelerde aklımı yerim yakında bu gidişle artık o kadar sıkıldım ki kendime tablet alacağım bu gidişle lenovo y500 alacaktım forumda okudum neler neler direk iptalini istedim bende
  • Normal laptop + 3d lcd ekran almanız daha mantıklı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrykt -- 17 Mart 2013; 16:57:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Normal laptop + 3d lcd ekran almanız daha mantıklı bence.

Doğru. Ufacık ekranda 3d olsa ne olacak olmasa ne olacak? Ayrıca 30 cm mesafeden 3d oyun oynamak gözlere ne kadar faydalıdır bilemem.
  • up
  • hocam 3D televizyon için makuldur..

laptopda 3d olmaz.mesela teknoseyirde incelemişlerdi asus g75vx i 3D gozluk takarak bf3 oynamıstı oradaki kişi 15 dakikadan fazla dayanamıyom demişti gozlerim bozuluyor demişti yani.ha yok hani illa alacam diyosanız monsterin clevo kasalı 3d li notebooklarından alabilirsiniz fakat biraz fiyatı ucuk..
  • Ben 2 sene once ayni konuda kararsizdim saglam bi notebook ve 3D TV almistim.Biraz pahali olmustu tabi ama pisman olmaktan iyidir.3D ozelligini sonralarda cok az kullandim orasi ayri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.