Şimdi Ara

AH ÜLKER AH (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit: kanas gibi adamım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saatçi -- 28 Temmuz 2006; 17:07:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

ülkere ban yaşasın ETİ CİN

BEN FENERLİYİM AMA HAKKATEN ÜLKERE PARA VERMEM...

YAŞASIN ETİ LEZZET UYGARLIĞI

• Bir Elimde Canparem, Dolabımda kutu kutu Coca Colam, diğer elimde Nescafe'm. Benim canım Fenerbahçe'm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 28 Temmuz 2006; 17:56:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Elimde Canparem, Dolabımda kutu kutu Coca Colam, elimde Nescafe'm. Benim canım Fenerbahçe'm.

• ya arkadaslar tek buyuk fenerbahce dıyorsunuzda adamlar fenerbahcenın butun bıranslarına el atmısalr ve 5 senelık anlasma yapmıslar o yuzden 50 mılyon dolar fılanmıs
    ama galatasaray sadece basketbolda 5 yıllık anlasma yapmıs futbolda ıse 3 yıllık yapmıslar ve bu durumda galatasaray a dusen pay daha cokmus durum oyle gosterıyor afferım ÜLKERE tek buyuyu ıyı bılıyor
    AMA ASIL KONU BIZIM PARALARIMIZLA ADAMLAR MILYON DOLARLIK ANLASMA YAPIYORLAR O PARADAN BIRAZDA FAKIR FUKARAYA VERSELER KESKE DAHA MAKBULE GECER EYYY ÜLKER DUY SESIMIZI
    HEP REKLAM OLMAZ BIRAZ DA YARDIM EDIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: 42 mehmet

ya arkadaslar tek buyuk fenerbahce dıyorsunuzda adamlar fenerbahcenın butun bıranslarına el atmısalr ve 5 senelık anlasma yapmıslar o yuzden 50 mılyon dolar fılanmıs
    ama galatasaray sadece basketbolda 5 yıllık anlasma yapmıs futbolda ıse 3 yıllık yapmıslar ve bu durumda galatasaray a dusen pay daha cokmus durum oyle gosterıyor afferım ÜLKERE tek buyuyu ıyı bılıyor
    AMA ASIL KONU BIZIM PARALARIMIZLA ADAMLAR MILYON DOLARLIK ANLASMA YAPIYORLAR O PARADAN BIRAZDA FAKIR FUKARAYA VERSELER KESKE DAHA MAKBULE GECER EYYY ÜLKER DUY SESIMIZI

yardım etmediklerini nerden biliyorsun. adamlar bize sponsor olmakla fakirlere daha çok yardım edecekler
    ülker senin hayatında gördüğün paranın 100 katı kadar vergi verir Allah bilir . senin dediğin şeye bak

dar düşünme bu kadar arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saatçi -- 28 Temmuz 2006; 18:12:20 >

• Ömer Onan, İbrahim Kutluay, Mirsad Türkcan çok iyi oldu takım.
    Üzerine Solomon...
    Bayanlar da da WNBA'de oynamış 2 oyuncu almışız biri Brown sanırım diğerinin ismini bilmiyorum

Baskette iyi adımlar attık gibi, helal Aziz Başkan'a.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saatçi

quote:

ya arkadaslar tek buyuk fenerbahce dıyorsunuzda adamlar fenerbahcenın butun bıranslarına el atmısalr ve 5 senelık anlasma yapmıslar o yuzden 50 mılyon dolar fılanmıs

yardım etmediklerini nerden biliyorsun. adamlar bize sponsor olmakla fakirlere daha çok yardım edecekler
    ülker senin hayatında gördüğün paranın 100 katı kadar vergi verir Allah bilir . senin dediğin şeye bak

arkadasım sadece ben temennı ettım keske boyle bırsey olsa sen her halde ulkerın mudurusun bu kadar emın konusuyorsun

• Tek büyük FB

( Anlamayanlar için tekrar etme gereği duydum )
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: saatçi

quote:

arkadasım sadece ben temennı ettım keske boyle bırsey olsa sen her halde ulkerın mudurusun bu kadar emın konusuyorsun

42 mehmet = inan senin gibi bir adamla muhattap olmak istemiyorum. ama zorunda kalıyor insan.

yahu kardeşim konuyu açarken bas bas konuşuyorsun. haksızlık var bize neden sponsor olmadılar cart curt tarzında sözler. aradan 60-70 mesaj geçiyor şimdi diyorsun ki onu yapacaklarına yardım etsinler

yahu kardeşim o ve onun gibi şirketler ayaktaysa sponsorluklarından ayaktalar . reklam verdiklerinden ayaktalar.

senin dediğin şeye bak.

elbette yardım edecekler ve EDİYORLAR! senin 1 yılda kazanamayacağın parayı onlar 1 saatte kazanıp vergilerini çatır çatır veriyorlar. vermeseler böyle bir büyük şirket hala açık kalır mıydı?

Allah aşkına yalvarıyorum mesaj yazarken 1 değil 2 kere düşünün

kelalaka sözler uydurmayın
    LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saatçi -- 28 Temmuz 2006; 18:27:27 >

• arkadasım dıyemıyorum sana cunku senı kayde almak ıstemıyorum ama soz hakkı dogdu sanırım bana
    ılk yazdıgımda ben takımların haksızlıgına ugradını yazmıstım sonra herkes tek buyuk fener dedıler yanı konu saptı arkadasım bana bır emaıl attı konu boyle boyle para payını esıt tutmuslar yanı haksızlık yokmus
    bende herseyı acıkladım
    bırde ben ulkerın kıme ne yardım yaptıgını bılmıyorum sadece bır temennıydı bu saten yazımı okursan ne dedıgmı anlarsın ben sponsorluk yapmayın falan demıyorum sadece bırazda fakır fukaraya versınler dedım umarım bunu anlamıssındır yanı tamamen bır ıcten gelen bır temennı barı onada karısma sen
  • quote:

arkadasım dıyemıyorum sana cunku senı kayde almak ıstemıyorum ama soz hakkı dogdu sanırım bana
    ılk yazdıgımda ben takımların haksızlıgına ugradını yazmıstım sonra herkes tek buyuk fener dedıler yanı konu saptı arkadasım bana bır emaıl attı konu boyle boyle para payını esıt tutmuslar yanı haksızlık yokmus
    bende herseyı acıkladım
    bırde ben ulkerın kıme ne yardım yaptıgını bılmıyorum sadece bır temennıydı bu saten yazımı okursan ne dedıgmı anlarsın ben sponsorluk yapmayın falan demıyorum sadece bırazda fakır fukaraya versınler dedım umarım bunu anlamıssındır yanı tamamen bır ıcten gelen bır temennı barı onada karısma sen

• Tek Büyük FB
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

işin ilginc yanı biz ÜLKER i firma olarak aldık adamlar sadece bir ürününü aldılar Ülker'in kaçtane ürünü var ben bilmiyorum valla, sayamam

BANA BİBİSKİREM VER SANA TÜRKİYE KUPASI RESMİ GÖSTEREM

Onu gosterme yaw 6 kasim 2002 deki skorboard u goster hehehehe...

Bunun icin biskrem vermene de gerek yok hemide

• Şu arkadaşa, Bir Biskrem verinde sussun...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

işin ilginc yanı biz ÜLKER i firma olarak aldık adamlar sadece bir ürününü aldılar Ülker'in kaçtane ürünü var ben bilmiyorum valla, sayamam

BANA BİBİSKİREM VER SANA TÜRKİYE KUPASI RESMİ GÖSTEREM

ama uzaktan yakına gelince saldırırsınız falan maglum 24 yılın hasreti var

• quote:

Yaw amma uydurmaca yazmissin biraz mantikli ol yaw FB ayrica ulker den basketbolcu aldi bunlari saymayi unttun galiba bide eurolig e bizim ismimizi verdi...

acayip kotu oldun bence simdi en iyisi sen

• Kimin ne kadar paraya ihtiyacı olduğu belli
    hangi fenerbahçe çok zengindi?para içinde yüzüyordu?niye anlaşmalarda en çok para fenerbahçeye?
    halbuki en fakir biz(galatasaray)değilmiydik yaw
  • Everbody Loves FB
  • quote:

Orjinalden alıntı: songokhu

Kimin ne kadar paraya ihtiyacı olduğu belli
    hangi fenerbahçe çok zengindi?para içinde yüzüyordu?niye anlaşmalarda en çok para fenerbahçeye?
    halbuki en fakir biz(galatasaray)değilmiydik yaw

off hayatımda gördüğüm en saçma düşünce bu galiba..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.