Şimdi Ara

AH ÜLKER AH (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: megi21

biraz araştırırsan ne alkasını olduğunu öğrenirsin
    şeriatcıymış
    israilin en katı şeriatla yöneltilen ülke olduğunu bilmeden konuşman çok komik olmuş

araştırmadım - bilmiyorum o yüzden, israille bağlantısını bilmediğim için, sana sordum..

öğrenmeyide çok isterim.. ETİ firmasının israille ilişkisni...

israilin anayasasında laik olmadığının yazıldığını biliyorsam, bazı konularda kendi çapımda bilgili sayılırım..
    şimdi gülelim hep beraber...

ben bekliyorum ETİ -İSRAİL ilişkisini...
    eğer mantığın doğruysa ülker yiyecem bundan sonra...

• bu kadar boş konuşan adamı bir arada görmedim. Banlanmak istemiyorum. Ne haliniz varsa görün.
  • Banlanıcak bişey yok kardeş HERZAMAN olduğu gibi 5,10 fb'li bişey atıyor ortaya hepsi aynı şeyi söyleyince onun GERÇEK olduğunu sanıyorlar. Bol içeren mesajlarla aklısıra diğerleriyle toschack geçtiğini sanan bu AKLIEVVEL'leri KAPAK ÜSTÜ KAPAK yapan imzandaki resmin ÇEKİLİŞ ANINA DÖNMEK İSTİYORUM İZİN VERİLİRSE!

Tekrar izliyeyim şu görüntüleri yok ülker'di yok 3,5 ay muhatap olmak zorunda kaldığımız sonradan kuyruğunu bacaklarının arasına alıp SIVIŞMAK zorunda kalmış denyolardı yok içindeki PATLAMALARI ile gizlemeye çalışanlardı off ooff arkadaşın ''maç bitti şampiyonsunuz'' dediği an yüzümde oluşan ifade yine yüzümde nedense! Belki hiç düşmemiştir SÖKE SÖKE alınan şampiyonluk demekki dibine kadarmış Ülker'de de herhangi bir saçma topicte de ortaya çıkıyormuş,çıkıcakmış:)
    quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

bu kadar boş konuşan adamı bir arada görmedim. Banlanmak istemiyorum. Ne haliniz varsa görün.

• Ülkerle avunsunlar napalım. gofret, ciklet falan yaparlar artık.
  • üLker bu I$I kavramI$
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

ÜLKER"i ağzıma sokmam.

bu yazdığını birden fazla gördüm
    ülkerle derdin ne anlamış değilim
    eti cin yiyin siz
    lübnana bomba olarak dönsün

ülkerle derdimi ben söyleyeyim.

ülkerin bu sponsorluk anlaşması sayesinde ödeyecegi vergiden düşecegini kaçınız biliyor??eee tabi baştakilerde kendi adamları..harcarlar 100milyon$..ne güzel devlete vergi verecegine reklam yapıyorlar..

sonrada aglarsınız sigara yine zamlandı benzine yine zam diye..

eticin yiyin lübnan a bomba olarak dönsün ..
    bunun birde danone çocuklarımızın gelişimi engelliyor ve coca cola bilmem kaç yılında karını israile vermiş versionları var..onlarıda bi araştır istersen

• quote:

Orjinalden alıntı: seso81

Banlanıcak bişey yok kardeş HERZAMAN olduğu gibi 5,10 fb'li bişey atıyor ortaya hepsi aynı şeyi söyleyince onun GERÇEK olduğunu sanıyorlar. Bol içeren mesajlarla aklısıra diğerleriyle toschack geçtiğini sanan bu AKLIEVVEL'leri KAPAK ÜSTÜ KAPAK yapan imzandaki resmin ÇEKİLİŞ ANINA DÖNMEK İSTİYORUM İZİN VERİLİRSE!

Tekrar izliyeyim şu görüntüleri yok ülker'di yok 3,5 ay muhatap olmak zorunda kaldığımız sonradan kuyruğunu bacaklarının arasına alıp SIVIŞMAK zorunda kalmış denyolardı yok içindeki PATLAMALARI ile gizlemeye çalışanlardı off ooff arkadaşın ''maç bitti şampiyonsunuz'' dediği an yüzümde oluşan ifade yine yüzümde nedense! Belki hiç düşmemiştir SÖKE SÖKE alınan şampiyonluk demekki dibine kadarmış Ülker'de de herhangi bir saçma topicte de ortaya çıkıyormuş,çıkıcakmış:)
    quote:

bu kadar boş konuşan adamı bir arada görmedim. Banlanmak istemiyorum. Ne haliniz varsa görün.

onu topici açan kankinize söyliceksiniz cevabı alıp aşağı oturunce yine şampiyonluk edebiyatına başlamayın ya susun ya katlanın

• TEK BUYUK FB
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZanzaTR

TEK BUYUK FB

al bi tane daha. fenerlilerin mutluluk sırrı bu olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

işin ilginc yanı biz ÜLKER i firma olarak aldık adamlar sadece bir ürününü aldılar Ülker'in kaçtane ürünü var ben bilmiyorum valla, sayamam

BANA BİBİSKİREM VER SANA TÜRKİYE KUPASI RESMİ GÖSTEREM

• valla kanki kanka kardeş gibi tabirleri pek kullanmam ayrıca topici açanıda tanımıyorum.
    cevabı alıp aşağı oturmakmı hangi cevabı?

polemiğe girmiyeyim hiç.size bol şans...
    quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

onu topici açan kankinize söyliceksiniz cevabı alıp aşağı oturunce yine şampiyonluk edebiyatına başlamayın ya susun ya katlanın
  • Delinin biri kuyuya taş atmış......

Konunun iyice suyu çıktı
  • Tek büyük Fenerbahçe !

keşke ligdeki 34 maçıda galatasarayla oynasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

quote:

quote:

quote:

ÜLKER"i ağzıma sokmam.

Komik olan ne?

ne o rahatsız mı oldun? aylardır her fb topicinde sen yapmıyormudun muha. birşey diyormuduk sana?

fb hakkında hijyenik ped( tam hatırlamıyorum ped le ilgili) espiri yaptığını bile biliyorum senin tepki göstermedim. zaten silindi o mesajında.

boykot etmene güldüm

Beni başkasıyla karıştırıyor olmayasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 29 Temmuz 2006; 17:13:52 >

• s.a. arkadaşlar. yersiz bir tartışma doğmuş.ülkerin bir klübe daha çok para vererek büyüklük tespit edilecekse o zaman ben kabul ediyorum biz en küçüğüz.neyse iki klüp arasında yapılan anlaşmalar çok farklı.arada miktar bu yüzden farklı.baskette ülker fenerle birleşti yani adını devam ettiriyor.herkez istediğini alır.mesela ben cola turka içerim güzel olmamasına rağmen sebep amerikan emperyalizmi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ÜLKER"i ağzıma sokmam.

Komik olan ne?

ne o rahatsız mı oldun? aylardır her fb topicinde sen yapmıyormudun muha. birşey diyormuduk sana?

fb hakkında hijyenik ped( tam hatırlamıyorum ped le ilgili) espiri yaptığını bile biliyorum senin tepki göstermedim. zaten silindi o mesajında.

boykot etmene güldüm

hayır karıştırmadım. diyelimki karıştırdım. nickini hatırlamasam bile avatarından hatırlıyorum. kullandığın avatar birtek sende var yanlış hatırlamıyorsam.

Bu arada sonradan farkettim. sen cümleni siyasi görüş için söylemişsin galiba.Bilmeni isterim siyasi görüşün için gülmedim ben. FB ye tepki olarak söylediğini sandım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ÜLKER"i ağzıma sokmam.

Komik olan ne?

boykot etmene güldüm

hayır karıştırmadım. diyelimki karıştırdım. nickini hatırlamasam bile avatarından hatırlıyorum. kullandığın avatar birtek sende var yanlış hatırlamıyorsam.

Bu arada sonradan farkettim. sen cümleni siyasi görüş için söylemişsin galiba.Bilmeni isterim siyasi görüşün için gülmedim ben. FB ye tepki olarak söylediğini sandım.

Neyse geçmiş geçmişte kalmış.
    Fener'e niye tepki göstereyim bu konuda yav?
    Ben aynı rahatsızlığı geçen sene BEŞİKTAŞ KOLA TURKA olduğumuzda da göstermiştim.

• quote:

Neyse geçmiş geçmişte kalmış.
    Fener'e niye tepki göstereyim bu konuda yav?
    Ben aynı rahatsızlığı geçen sene BEŞİKTAŞ KOLA TURKA olduğumuzda da göstermiştim.

genelde bjk ve gs taraftarları tepki gösteriyor. seninde aynı görüşe sahip olduğunu sandım.
    açıkçası bende istemiyordum fb nin ülkerle anlaşmasını. yapacak birşeyimiz yok destekleyeceğiz artık

• TEK BÜYÜK FB !
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

quote:

Orjinalden alıntı: seso81

Banlanıcak bişey yok kardeş HERZAMAN olduğu gibi 5,10 fb'li bişey atıyor ortaya hepsi aynı şeyi söyleyince onun GERÇEK olduğunu sanıyorlar. Bol içeren mesajlarla aklısıra diğerleriyle toschack geçtiğini sanan bu AKLIEVVEL'leri KAPAK ÜSTÜ KAPAK yapan imzandaki resmin ÇEKİLİŞ ANINA DÖNMEK İSTİYORUM İZİN VERİLİRSE!

quote:

SUSMAKTA BIR ERDEMLIKTIR CUNKU COK SACMA KONUSUYORSUNUZ SIKISINCADA EN BUYUK FENERBAHCE DIYORSUNUZ BIRDE BEN CEVAP FILANDA ALMADIM VE BIR YERDE OTURMADIM VEDE KACMADIM BEN CALISAN BIRIYIM HERZAMAN SIZINLE BIRLIKTE OLAMAM SIMDI BEN DIYORUM EN BUYUK GALATASARAY BUDA SIZE IMZA OLSUN

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.