Şimdi Ara

ahehehe sanırım taktiği buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler gunz launcer donuyoya normalde hah o zaman yada o aralar msneden birbirinize bişiler gönderin dosya felan orta boyut vb. ben zipli bi dosya gönderdim o zaman indirmeye başladı yoksa 0 kb dı aynen sizin gibi ha bide eğer okuyanlar lütfen sölesin gerçi biraz geçmi oldu yazalı ama neyse nerelerde toplanıyorsak söleyin okuyan herkez gelsin toplanalım unutmayın bol bol deneyin illa 2_3 defada olacaktır bu bide ben saolsun allah razı olsun şifresini veren filefrontmudur ne hani taktik veren herneyse hatta videomu ne verdi orda hah o siteden zaten indirdim setupu neyse bu msneylede dosya gönderip anlayacağınız şekilde motoru çalıştırdımherneyse unutmayında cevaplatın bu yazımı oyunda nerede yazışabiliriz nerede toplanabiliriz yada allta bi başlık açın orda ne yapacaz felan falan konuşuruz hadi k.i.b

• walla dediğin yonem olabilir.Aslında bulduğun yontem çok mantıksız.Ama işe yarıorsa kullanmaya değer.Ama ben hiç donma sorunu olmadı.
  • abim ne olur bana %99.85 de hata veriyo neden acaba bana nolur tam hatasız yamalarının ineceği link verirmisiniz acaba??halen oynayamadım 3.5 günden beridir hepsini indiriyom yada bana şu lanet olası torrentlerin inmiş halini verebilirseniz sevinirim olmadı nolur msnemi veremde oynayan biri yardım etsin hayrına gokhan_fb1986@mynet.com
  • kardeş 1. 5 gün sabet. Benim kotam doldu. 1,5 gün sonra sıfırlancak yani 1 Haziranda ben o gün kendi oynadığım gunz online ı winrar la arşivleyip upload edecem linkini buraya yazcam. Şuan kotam full oldugu için uplaod yapamıom. Aslında upload kotaya dahil değil ama upload yaparken belli miktarada download yapılıo.

1 kaç gün sabret ...
  • ok abim nolur unutmada iyi iyi bu forumda şimşek gibi cevap yetişiyo ben dedim kimse duymaz felan ama maaşallah hızır gibisiniz allah razı olsun ne diyim abim en yakın zamanda bekliyom linki bu kısmın altına yazarsanız sevinirim inşallah download istemez direk açar yamaları bitmiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babahindi -- 30 Mayıs 2006; 18:34:04 >
  • kardeş upload ettiğim linki yeni başlık olarak açacağım.Herkez faydalansın die. Bide sorun olacağını zannetmiyorum çunkü kendi bilgisayarımdaki gunz online oyununu bir sefer oynayıp sonra upload edeceğim ki yeni patch varsa onları yapıp upload etmek için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.