Şimdi Ara

Ahh şu kararsızlığım yok mu?Çok kararsızım çok..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaman geldi ve bugün gidip buz dolabı mı alacağım Allah nasip ederse ama kafam öyle karışık ki sormayın gitsin.
    Iki model var aklımda birisi siemens kg58eal30n diğeri electrolux enf4450 aox
    Beni bu kararsızlığa iten nedenleri sıralayacak olursak ilk olarak electrolux ün olması gereken fiyattan çok çok daha cazip olması ve siemensin de low-frost olması.Low-frost u çok iyi tanıyor ve istiyorum fakat bir çok satıcı Mersin bölgesi için low frost tavsiye etmiyor.Burda nem oranı Türkiyenin her yerinden yüksek olduğu için özellikle yaz ortasında kapağın çok açıldığı zamanlarda karlanmanın çok olması olasılığı korkutuyor beni.Ayrıca inox görünüm olması gerektiği gibi şık görünmüyor resmen kaplama gibi.
    Güzel yanları ise iç hacmi geniş ve kullanışlı bir de A++ oluşu var ışte.
    Electrolux de dediğim gibi olması gerektiğinden uygun ve çok çok şık.Artı bir de no-frost soğutucuya sahip.
    Siemens in fiyatı 1699 Tl Electrolux de 1799 ve son kaldığı için daha da inecek.
    Ne diyorsunuz?Son kez bir sormak istedim.Electrolux sorun yaratırmı teknik servis konusunda.
    Siz olsanız ne yaparsınız hangisini alırsınız?
    Yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler

• low frostu bana da hiç önermediler. nemli ortamda bakterilerde ürer, kar da yapar.. bence lowfrost iyi bir alternatif olamadı hala nofrostun karşısında
  • Electrolux'un fiyatı çok uygunmuş. Sizin mesajınızdan sonra bu dolaptan haberim oldu ve 2.300'den aşağıya bulamadım. Bulduğunuz ürün teşhir ürünü mü?

Ben de yakında buzdolabı alacağım ve hoşuma gitti bu dolap :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khorgan

Electrolux'un fiyatı çok uygunmuş. Sizin mesajınızdan sonra bu dolaptan haberim oldu ve 2.300'den aşağıya bulamadım. Bulduğunuz ürün teşhir ürünü mü?

Ben de yakında buzdolabı alacağım ve hoşuma gitti bu dolap :)

Evet Khorgan electrolux teşhir ürünü ama incelediğim kadarı ile tertemiz.Ayrıca ben çok çok uzun zamandır buzdolabı araştırıyorum ve o ilk günlerden beri bu dolap o fiyat seviyelerinde idi şimdi ise tek kaldığı içi bu fiyattan da ucuza verecekler.İnanılmaz şık bir dolap ama içi siemens kadar kullanışlı değil.Keşke electroluxun içini siemensin dışını alabilsem :D
    çok kararsızım o yüzden.
    Bir de bu electrolux te buzluk bölümü yokmu?nerede donduruluyor su?
    CanDoğan bey buralardamsınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: togay yurtsever

Zaman geldi ve bugün gidip buz dolabı mı alacağım Allah nasip ederse ama kafam öyle karışık ki sormayın gitsin.
    Iki model var aklımda birisi siemens kg58eal30n diğeri electrolux enf4450 aox
    Beni bu kararsızlığa iten nedenleri sıralayacak olursak ilk olarak electrolux ün olması gereken fiyattan çok çok daha cazip olması ve siemensin de low-frost olması.Low-frost u çok iyi tanıyor ve istiyorum fakat bir çok satıcı Mersin bölgesi için low frost tavsiye etmiyor.Burda nem oranı Türkiyenin her yerinden yüksek olduğu için özellikle yaz ortasında kapağın çok açıldığı zamanlarda karlanmanın çok olması olasılığı korkutuyor beni.Ayrıca inox görünüm olması gerektiği gibi şık görünmüyor resmen kaplama gibi.
    Güzel yanları ise iç hacmi geniş ve kullanışlı bir de A++ oluşu var ışte.
    Electrolux de dediğim gibi olması gerektiğinden uygun ve çok çok şık.Artı bir de no-frost soğutucuya sahip.
    Siemens in fiyatı 1699 Tl Electrolux de 1799 ve son kaldığı için daha da inecek.
    Ne diyorsunuz?Son kez bir sormak istedim.Electrolux sorun yaratırmı teknik servis konusunda.
    Siz olsanız ne yaparsınız hangisini alırsınız?
    Yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Bu fiyata inmişken ben Electrolux derim.Kendim bir Low Frost ve Electrolux un 60 cmlik inox modelini kullanıyorum.İkisindende memnunum.Ama Electrolux bence bu fiyata kaçırılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CAN@ -- 10 Nisan 2013; 19:13:56 >

• Valla karar veremedim diye yüreğim daralıyor
  • Valla karar veremedim diye yüreğim daralıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    daha dün gibi aklımda
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla karar veremedim diye yüreğim daralıyor

Beyaz eşyada çok çeşit var normal.Bizde alırken eskiden kararsız kaldırdık ama forum sayesinde iyi ürünleri tanıyarak içimiz rahat alıyoruz. Sizde sıkmayın canınızı karar verince rahatlarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam karar verince rahatlarım da.. Hangi karar ışte?
  • quote:

Tamam karar verince rahatlarım da.. Hangi karar ışte?

electrolux işte, daha düşünmeyin artık
  • benim kadar kararsız olamazsınız. ama ben onca araştırmadan sonra gidip yerinden aldım hepsini. satıcı çok önemli biraz bilgilisine denk gelirseniz size pratikte nasıl tepkiler geldiğini , asıl kullanışlı olan özelliklerini fln anlatır sizi yönlendirir siz de bütçenize göre orada hemen karar verip alırsınız. en temizi. burdan istediğin kadar plan yap değişecek onlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprens

benim kadar kararsız olamazsınız. ama ben onca araştırmadan sonra gidip yerinden aldım hepsini. satıcı çok önemli biraz bilgilisine denk gelirseniz size pratikte nasıl tepkiler geldiğini , asıl kullanışlı olan özelliklerini fln anlatır sizi yönlendirir siz de bütçenize göre orada hemen karar verip alırsınız. en temizi. burdan istediğin kadar plan yap değişecek onlar:)

Ürünleri zaten yerinde görüp bu kararsızlığa düştüm yaa..Media Markt a siemens i almaya gittiğimde electrolux ü gördüm de böyle oldum.
    O günden beri belli 50 kere gittim mağazaya.En çok gelen müşteriye hediye verecek olsalar mağazayı alırdım sanırım :)
    Bu kez gittiğimde başka ürüne bakmayacam yoksa dengem bozuluyor.En iyisi alıp çıkmak sanırım.

• tamam ben de cok gidip baktım ama biyerden sonra kağıt üzerindeki özelliklerinden cok neye ihtiyacın vara göre işten anlayan bir satıcıyla alıyorsun. bayiler daha iyidir avm lere gidersen ordaki teknik bilgiden yoksun esnaf olmayan kişi seni yönlendiremez. git bi spotçular çarşısına onlarca magaza icinden alırsın illaki. belli başlı kriterlerin olsun onları sağla gerisine takılma. mesela buzdolabı için geniş iç hacim ve antibakteriyel takıntın vardır vs. burdaki marka yorumlarının da hiçbirinie itibar etme bence. ben 10 yıldır bu forumdayım kimlere uyup neler aldık hepsi boş:)) içine bakıp gözüe iyi geleni alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprens

tamam ben de cok gidip baktım ama biyerden sonra kağıt üzerindeki özelliklerinden cok neye ihtiyacın vara göre işten anlayan bir satıcıyla alıyorsun. bayiler daha iyidir avm lere gidersen ordaki teknik bilgiden yoksun esnaf olmayan kişi seni yönlendiremez. git bi spotçular çarşısına onlarca magaza icinden alırsın illaki. belli başlı kriterlerin olsun onları sağla gerisine takılma. mesela buzdolabı için geniş iç hacim ve antibakteriyel takıntın vardır vs. burdaki marka yorumlarının da hiçbirinie itibar etme bence. ben 10 yıldır bu forumdayım kimlere uyup neler aldık hepsi boş:)) içine bakıp gözüe iyi geleni alacaksın

ben de bayağıdır forumu okuyorum, şimdiye kadar rastladığım en iyi yorumlardan birisi budur,

yönetici olsaydım sizin yoruma altın yıldız verirdim

• Yorum için teşekkürler
  • Tabiikide içinize sineni almalısınız ancak bizim burda amacımız gereksiz ürünlere gereksiz para verip pişman olmamanız.Yoksa iş sizde bitiyor.Modelleri iyice görüp inceleyin ama dediğim gibi Electrolux için çok iyi fiyat.
  • Arkadaşlar az önce Electrolux enf4450aox buzdolabını 1599 tl ye satın almış bulunuyorum ve sizinle sıcağı sıcağına bu haberi paylaşmak istedim.
  • quote:

Arkadaşlar az önce Electrolux enf4450aox buzdolabını 1599 tl ye satın almış bulunuyorum ve sizinle sıcağı sıcağına bu haberi paylaşmak istedim.

Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar az önce Electrolux enf4450aox buzdolabını 1599 tl ye satın almış bulunuyorum ve sizinle sıcağı sıcağına bu haberi paylaşmak istedim.

öncelikle hayırlı uğurlu olsun, çok iyi fiyat, nerden ve nasıl aldınız paylaşırsanız diğer arkadaşlarımız da yararlanabilir
  • güzel buzdolabı. fiyatı da uygun. hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.