Şimdi arkadaşlar benim dinsel inancım kuvetli sayılır.Allah"a şükür müslümanım.Şimdi herkez her konuda soru soruyor.Biraz garip bir soru olacak ama cevabı olmıyan veya tam belli olmıyan soruların cevabını ahirette öğrenebilecekmiyiz?.
Umarım...
kardesim soyle diyim zaten cennete girme vasfına erdikten sonra onlar aklına bile gelmicek..her cuma da allah(cc) nbin suretini gorcez.........sen vasıflarını yap onlar ilerde oluır cok dusunme bu tur cozumsuzlukleri
valla benim ilk sorum hazel beni seviyormu olacak
quote:
Orjinalden alıntı: HaDeS88
Kızma arkadaşım ama senin bu imza seni ahirette baya bir zorlayacak...Kardeş olarak uyarayım, inşallah kızmazsın...
Konuya saçma sapan cevaplar yazılmadan fikrimi söyleyeyim...Bence hayır, öğrenemyeceğiz...Eğer ahirette herkes aynı bilgiye sahip olacaksa bu dünyanın anlamı kalmaz...Ama ben sana daha fazla beyin kanatacak bir soru sorayım...Öldükten sonra şu ana düşünen ve yorumlayan irademiz, yani biz yok olacak mı??
kardesim soyle diyim dunya hayatında yasadıgın tum yaptıklarını hatırlıcaksın cennette...yani bu konuda irade var imam gazali kitaplarında acıklamıs...ama allaha kulluk yonunde irade nasıl olur onu bilmem
quote:
Orjinalden alıntı: aglamak
quote:
Kızma arkadaşım ama senin bu imza seni ahirette baya bir zorlayacak...Kardeş olarak uyarayım, inşallah kızmazsın...
Kızmak ne demek abi ... valla imzam için cok tepki aldım ben imzami iyi bir edebiyatcıya sordum sizin düşündügünüz anlam cıkmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: hitmannn
kardesim soyle diyim dunya hayatında yasadıgın tum yaptıklarını hatırlıcaksın cennette...yani bu konuda irade var imam gazali kitaplarında acıklamıs...ama allaha kulluk yonunde irade nasıl olur onu bilmem
İrademiz büyük ihtimal değişir herhalde diye düşünüyorum.Bu konuda ne diyorunuz?
valla tek sorucam soruu cenete boş yer varmı olurr
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: aglamak
quote:
Kızmak ne demek abi ... valla imzam için cok tepki aldım ben imzami iyi bir edebiyatcıya sordum sizin düşündügünüz anlam cıkmıyor
edebiyatçı da yanlış yapabilir...bence (bu sadece benim fikrim, sen bilirsin) ahiretini mahvedebilecek bir tehlikeden kurtulman, neden kendini tehlikeye atasın...yaz bir tane aşk sözcüğü gitsin...anladın ne demek istediğimi " Mü'minler ancak kardeştir"
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme