Şimdi Ara

[AHL PAY] [ANA KONU] [AHLATCI ÖDEME] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
20
Favori
13.418
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle uygulamalarda 18 yaş sınırı olurdu genelde, bunlarda nasıl yok anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    tosla 'da da 12 yaş üzeri açabiliyordu veli onayı ile. aynı olay olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tbskvk55

100 tl kazanmak için kimlik doğrulama yapmaları gerekiyor mu acaba hocam..teşekkürler

Bilgim yok. 18 yaş altı olduğu için sanırım öyle bir şart olmaması gerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uygulamada hediye dijital kodlar bölümü vardı.

Çalışmıyordu. Güncellemeden sonra çalışmaya başlamış. İşlem şartı var.

Hesaba 100 lira atıp çektim ben.

Sonra migros kodu aldım. Şansa 20 lira çıktı ama o kodu da moneypay pro kod yükle kısmından kendi moneypay hesabıma yükledim.Oradan money karekodla migros'tan harcanır.

• Ahlatçı günahını vermez. Boşuna takip etmeyin.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    o 100 lira atma ne için ? kampanya mı var ?

• 10 TL verdi ama moneypay proya ekleyemedim başka kuruma ait ekleyemezsiniz dedi bende hiç uğraşmadım

• Bana da 10 verdi, 10 liraya kimlik vb bütün bilgileri Ahlatciya verdik iyi mi ettik kötü mü bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

o 100 lira atma ne için ? kampanya mı var ?
    Uygulamada dijital kod alabilmek için son 10 gün içinde en az bir işlem şartı var. Yoksa kod alamıyorsun. Ben de hesaba 100 lira atıp çektim, işlem şartı yerine gelsin diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonder7878

Bana da 10 verdi, 10 liraya kimlik vb bütün bilgileri Ahlatciya verdik iyi mi ettik kötü mü bilemedim
    Ahlatcı grubuna ait doğalgaz şirketi abonelerine 50 lira veriyordu. Öyle bir şey beklerseniz daha iyi olurdu elbette. Açıkçası gelişimleri pek de hızlı olacak gibi durmuyor. Doğru düzgün kampanyası da hâlâ yok. Cashback kampanyaları yakında yazıyor bir süredir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can851

10 TL verdi ama moneypay proya ekleyemedim başka kuruma ait ekleyemezsiniz dedi bende hiç uğraşmadım
    Buradan yapınca ben oldu. [AHL PAY] [ANA KONU] [AHLATCI ÖDEME]

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Buradan yapınca ben oldu.

Alıntıları Göster
    Bende oradan yüklemeye çalıştım ama olmadı bir türlü neyse 10 TL idi zaten sadece bir şansımı deneyeyim dedim

• Can851 kullanıcısına yanıt

onun nedeni farklı yerlerden alınmış dijital kodların birleşmemesi. ha saçma mı saçma ama öyle yapmışlar. daha önce yüklediğiniz dijital kodları kullandıysanız pro kartınızı silin ondan sonra yeni kod girince kabul ediyor. 10 tl için değmez de başka zaman daha yüksek meblağlı bi kod edinirseniz aklınızda bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist_xx

onun nedeni farklı yerlerden alınmış dijital kodların birleşmemesi. ha saçma mı saçma ama öyle yapmışlar. daha önce yüklediğiniz dijital kodları kullandıysanız pro kartınızı silin ondan sonra yeni kod girince kabul ediyor. 10 tl için değmez de başka zaman daha yüksek meblağlı bi kod edinirseniz aklınızda bulunsun.

Saolun bilgilendirdiginiz için aynen dediğiniz gibi 10 TL için hiç değmez ama şimdi neden kabul etmediği belli oldu birlesmiyor demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist_xx

Benim de öğrendiğim iyi oldu. Bilgi için teşekkür ediyorum.

• rica ederim hocam. biz de sizlerin paylaşımlarınızdan feyizleniyoruz çoğu zaman. @shutterbug @Can851

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist_xx -- 29 Haziran 2024; 1:6:51 >
  • [AHL PAY] [ANA KONU] [AHLATCI ÖDEME]

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Davet edilecek kişinin hesabı onaylanmasına da gerek yok anında yatıyor iade 2 tarafa da

• [AHL PAY] [ANA KONU] [AHLATCI ÖDEME]

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.