< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
[AHL PAY] [ANA KONU] [AHLATCI ÖDEME] (2. sayfa)
-
-
tosla 'da da 12 yaş üzeri açabiliyordu veli onayı ile. aynı olay olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgim yok. 18 yaş altı olduğu için sanırım öyle bir şart olmaması gerek.quote:
Orijinalden alıntı: tbskvk55100 tl kazanmak için kimlik doğrulama yapmaları gerekiyor mu acaba hocam..teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulamada hediye dijital kodlar bölümü vardı.
Çalışmıyordu. Güncellemeden sonra çalışmaya başlamış. İşlem şartı var.
Hesaba 100 lira atıp çektim ben.
Sonra migros kodu aldım. Şansa 20 lira çıktı ama o kodu da moneypay pro kod yükle kısmından kendi moneypay hesabıma yükledim.Oradan money karekodla migros'tan harcanır.
-
Ahlatçı günahını vermez. Boşuna takip etmeyin.
-
o 100 lira atma ne için ? kampanya mı var ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 TL verdi ama moneypay proya ekleyemedim başka kuruma ait ekleyemezsiniz dedi bende hiç uğraşmadım
Bana da 10 verdi, 10 liraya kimlik vb bütün bilgileri Ahlatciya verdik iyi mi ettik kötü mü bilemedim
Uygulamada dijital kod alabilmek için son 10 gün içinde en az bir işlem şartı var. Yoksa kod alamıyorsun. Ben de hesaba 100 lira atıp çektim, işlem şartı yerine gelsin diye.quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
o 100 lira atma ne için ? kampanya mı var ?
Ahlatcı grubuna ait doğalgaz şirketi abonelerine 50 lira veriyordu. Öyle bir şey beklerseniz daha iyi olurdu elbette. Açıkçası gelişimleri pek de hızlı olacak gibi durmuyor. Doğru düzgün kampanyası da hâlâ yok. Cashback kampanyaları yakında yazıyor bir süredir.quote:
Orijinalden alıntı: Sonder7878
Bana da 10 verdi, 10 liraya kimlik vb bütün bilgileri Ahlatciya verdik iyi mi ettik kötü mü bilemedim
-
-
onun nedeni farklı yerlerden alınmış dijital kodların birleşmemesi. ha saçma mı saçma ama öyle yapmışlar. daha önce yüklediğiniz dijital kodları kullandıysanız pro kartınızı silin ondan sonra yeni kod girince kabul ediyor. 10 tl için değmez de başka zaman daha yüksek meblağlı bi kod edinirseniz aklınızda bulunsun.
-
Saolun bilgilendirdiginiz için aynen dediğiniz gibi 10 TL için hiç değmez ama şimdi neden kabul etmediği belli oldu birlesmiyor demek kiquote:
Orijinalden alıntı: Anarchist_xxonun nedeni farklı yerlerden alınmış dijital kodların birleşmemesi. ha saçma mı saçma ama öyle yapmışlar. daha önce yüklediğiniz dijital kodları kullandıysanız pro kartınızı silin ondan sonra yeni kod girince kabul ediyor. 10 tl için değmez de başka zaman daha yüksek meblağlı bi kod edinirseniz aklınızda bulunsun.
Benim de öğrendiğim iyi oldu. Bilgi için teşekkür ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Anarchist_xxonun nedeni farklı yerlerden alınmış dijital kodların birleşmemesi. ha saçma mı saçma ama öyle yapmışlar. daha önce yüklediğiniz dijital kodları kullandıysanız pro kartınızı silin ondan sonra yeni kod girince kabul ediyor. 10 tl için değmez de başka zaman daha yüksek meblağlı bi kod edinirseniz aklınızda bulunsun.
rica ederim hocam. biz de sizlerin paylaşımlarınızdan feyizleniyoruz çoğu zaman. @shutterbug @Can851
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist_xx -- 29 Haziran 2024; 1:6:51 > -
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X