Şimdi Ara

[AHL PAY] [ANA KONU] [AHLATCI ÖDEME] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
21
Favori
14.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyiymiş hocam 2 hesap 200 TL beleş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 3 Temmuz 2024; 18:9:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahl hesap açıcam,davetiye kodu alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babamert26 B kullanıcısına yanıt
    Hocam davet kodunuzla üye olayım dedim teknik aksaklık sebebiyle davet koduyla üye olamamaktadır dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

Hocam davet kodunuzla üye olayım dedim teknik aksaklık sebebiyle davet koduyla üye olamamaktadır dedi
    Özelden gönderdim daha önce gönderen olmadıysa kullanabilirsiniz

• bmözdemir16 kullanıcısına yanıt

Maalesef bugün sistem arızalı. Daha sonra yeniden denemek lazım.

• PSO J318.5-22 kullanıcısına yanıt

Daha fazla davetiye kodu yazarsanız yönetim konuyu komple kaldırır herhalde.

Forumda Nays konusunu açan kişi bendim. Konuyu komple kaldırmışlardı o zaman mesela.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Milyonlarca kişinin kullanımıyla davet kodumu, şu an aklınızın alamayacağı bir zenginliğin içerisinde Mars'tan belirtmek isterim ki umurumda değil. Ayrıca neden bana özel, alıntılayarak bir mesaj yazdınız ki? Marslı vatandaşlarımın selam ve dualarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSO J318.5-22 -- 4 Temmuz 2024; 13:1:29 >
  • Değerli Kullanıcımız, güncelleme çalışması nedeniyle davet kodu alımı ve girişinde hata alınmaktadır, önümüzdeki hafta içerisinde yeniden denemenizi rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, AHL Pay Müşteri Memnuniyeti Ekibi

• Davet kodu ile müşteri olma hatası yeni güncelleme ile giderilmiş arkadaşlar.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Hocam üye olduk ama 50 tl gelmedi.Hem uye olana hem de davetiye sahibine iade gelmiyor mu?

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Ahlpay whatsApp hattından gelen cevap. "50 TL yatırılması için davet eden kişinin de davet kodu ile üyelik oluşturan kişinin de onaylı hesaba geçiş yapması gerekmektedir."

• quote:

Orijinalden alıntı: altan2144

Ahlpay whatsApp hattından gelen cevap. "50 TL yatırılması için davet eden kişinin de davet kodu ile üyelik oluşturan kişinin de onaylı hesaba geçiş yapması gerekmektedir."

Değiştirmişler demek ki normalde hesap açması yeterli idi

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Her iki taraf da onaylı hesaba geçmesi lazımmış artık hocam.

• Davet kampanyası devam ediyor. Her iki taraf da hesabı doğrulamalı. Davet edilen kişi kendi banka hesabından 1 lira yüklediğinde en son adım olarak her iki tarafa da 50'şer lira anında yatıyor, bilginize. Hesap hem NFC ile doğrulanmalı hem de hesaba en az 1 lira atarak doğrulanmalı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.