< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 3 Temmuz 2024; 18:9:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[AHL PAY] [ANA KONU] [AHLATCI ÖDEME] (3. sayfa)
-
-
Ahl hesap açıcam,davetiye kodu alabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam davet kodunuzla üye olayım dedim teknik aksaklık sebebiyle davet koduyla üye olamamaktadır dedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özelden gönderdim daha önce gönderen olmadıysa kullanabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: bmözdemir16
Hocam davet kodunuzla üye olayım dedim teknik aksaklık sebebiyle davet koduyla üye olamamaktadır dedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef bugün sistem arızalı. Daha sonra yeniden denemek lazım.
-
Daha fazla davetiye kodu yazarsanız yönetim konuyu komple kaldırır herhalde.
Forumda Nays konusunu açan kişi bendim. Konuyu komple kaldırmışlardı o zaman mesela.
-
Milyonlarca kişinin kullanımıyla davet kodumu, şu an aklınızın alamayacağı bir zenginliğin içerisinde Mars'tan belirtmek isterim ki umurumda değil. Ayrıca neden bana özel, alıntılayarak bir mesaj yazdınız ki? Marslı vatandaşlarımın selam ve dualarıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSO J318.5-22 -- 4 Temmuz 2024; 13:1:29 > -
Değerli Kullanıcımız, güncelleme çalışması nedeniyle davet kodu alımı ve girişinde hata alınmaktadır, önümüzdeki hafta içerisinde yeniden denemenizi rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, AHL Pay Müşteri Memnuniyeti Ekibi
-
Davet kodu ile müşteri olma hatası yeni güncelleme ile giderilmiş arkadaşlar.
-
Hocam üye olduk ama 50 tl gelmedi.Hem uye olana hem de davetiye sahibine iade gelmiyor mu?
Ahlpay whatsApp hattından gelen cevap. "50 TL yatırılması için davet eden kişinin de davet kodu ile üyelik oluşturan kişinin de onaylı hesaba geçiş yapması gerekmektedir."
Değiştirmişler demek ki normalde hesap açması yeterli idiquote:
Orijinalden alıntı: altan2144Ahlpay whatsApp hattından gelen cevap. "50 TL yatırılması için davet eden kişinin de davet kodu ile üyelik oluşturan kişinin de onaylı hesaba geçiş yapması gerekmektedir."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her iki taraf da onaylı hesaba geçmesi lazımmış artık hocam.
-
Davet kampanyası devam ediyor. Her iki taraf da hesabı doğrulamalı. Davet edilen kişi kendi banka hesabından 1 lira yüklediğinde en son adım olarak her iki tarafa da 50'şer lira anında yatıyor, bilginize. Hesap hem NFC ile doğrulanmalı hem de hesaba en az 1 lira atarak doğrulanmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X