Bildirim
AhmetSelçuk & DH Sergi (28. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
Güzel olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam mükemmek kareler çektikleriniz..örnek alınacak fotograflarınız var..imrendim walla..elinize sağlık..tebrıkler.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Proprietor
Güzel olmuş
Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: ceramicer43
hocam mükemmek kareler çektikleriniz..örnek alınacak fotograflarınız var..imrendim walla..elinize sağlık..tebrıkler..
Çok teşekkür ederim. Beğendiğinize sevindim. -
-
-
-
Gezi fotoğrafları 205 👍👍
141 biraz karışık ve göz yoruyor
Elinize sağlık
Edit, dh'de sanırım teknik bir arıza var. Ben son sayfadayım sanıyordum kendimi meğersem ilk sayfaya atmış beni. Haliyle eski fotoğraflara bakmışım
Neyse onları değerlendirmiş olduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 23 Şubat 2016; 11:45:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Göz yoruyor dediğiniz fotoğrafın mekanı da gerçekten göz yoruyordu. Mısırçarşısı'nda çekmiştim. Gerçekten bu şekilde sarımtırak ve ışıl ışıldı. -
Evet evet biliyorum yazarken aklıma da geldi oranın görüntüsü, Hatta o yüzden mısır çarşısında tek tük objelere yönelmiştim
Son fotoğraflar da iyi 👍👍👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar teşekkürler. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X