Şimdi Ara

Ahri'yi nasıl counterlayabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sık Ahri görmeye başladım, genellikle Fizz oynarım. Fizz ile 10 oyunun 6sında ben üstün oluyorum 4ünde lane kaybediyorum, önceden daha rahat bir şekilde üstünlük kuruyordum. Artık zorlanmaya başladım, q ile zıplayınca E yi geçiriyor kafama. Fizz dışında Morgana-Anivia-Karthus oynarım, Swain-Vlad-Cassio-Brand var fakat pek iyi kullanamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum ne yapabilirim ?

• Mana costları earlyde fazla. Boots+3pot al rahat rahat skillerinden kaçarsın. Eğer maviyi verirlerse agresif oynicaksın ben talon mid giderim midde kötü yamulur :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bütün sorun fizz kullanmanda olabilir..

öncelikle ahrinin topunu atmasını bekle bütün sorun senin için o.. genelikle ne zaman son vuruş için minimon yanına gitsem ahri atar topunu eğer bende 3 level isem kafasına binerim..

biliyormusun bilmiyorum kusura bakma ama küçük bir tavsiye zıplama skilini kaçmak dısından asla kunlanma.. örneğin ahri yakınında kalp yada top attıysa sana sende zıpla.. sonra sana hiç bişey yapamaz "q-w" yap yarı canı gider sonra kaç :D
  • 6 level olmadan önce üstünlük kurman lazım gang istemen lazım sık sık lvl 6 olmadan 5 kere gang attılar bana. 1 kere öldüm ama hala lane üstünlüğü bendeydi. kolay kolay yakalanmaz ahri zaten hatta kovalıyanları öldüren bir yapıya sahip (rylai) saolsun ama fizzle alman lazım
  • Ryze al her türlü ezersin
  • Kassadin alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talon al 6 level olmadan 6 kere kesersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur061

bence bütün sorun fizz kullanmanda olabilir..

öncelikle ahrinin topunu atmasını bekle bütün sorun senin için o.. genelikle ne zaman son vuruş için minimon yanına gitsem ahri atar topunu eğer bende 3 level isem kafasına binerim..

biliyormusun bilmiyorum kusura bakma ama küçük bir tavsiye zıplama skilini kaçmak dısından asla kunlanma.. örneğin ahri yakınında kalp yada top attıysa sana sende zıpla.. sonra sana hiç bişey yapamaz "q-w" yap yarı canı gider sonra kaç :D

Fizz mainimdir, yani forumda fizz konusunda yardıma ihtiyacı olacak son kişilerdenim agresiflik olsun diye söylemiyorum. Dediğim gibi Q bastığım an beynime E yiyorum, Malzahar ve Fiddle hariç midde zaten kimse zorlamıyor fizzle.

• Morgana ile hiç zorlanmadan counterlayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Cho denesene

• Ryze , kassadin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Bir Cho denesene

Taktınız Cho'ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Bir Cho denesene

Chogatha baya sardım, ama şanssızlığım ne zaman seçsem kötü takıma düşüyorum. Cho'Gath da ekleyecektim oraya fakat trolleyenler olur diye yazmadım.

@Icekilla
    Morgana ile herkesi counterlarım, öyle bir hero yok. Zaten Ahri geldiğinde 10-1-14 oynamıştım ama mesele Morgana'yı picklemek, %90 banlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eegekoc -- 14 Temmuz 2012; 17:51:36 >
  • leblanc rahat counterladım şuana kadar. belkide karşıma gelen ahriler iyi değildi bilemiyorum. 6 lvl olmadan pek agresif olmanı beklemiyor genelde karşıdakiler. Q atıp W ile atlayıp mühürü patlatıp sonra E atıyorsun. ignite çakıyorsun sonra ölmediyse bir daha q bitiyor zaten.
  • ryze, sadece lane değil tüm oyun boyunca rahat vermezsin ahriye.
  • ap malphite ile çok rahat diyorum denemeni tavsiye ederim nerdeyse her heroyu counterlayabiliyorum malphite ile tabiki ward ın eksik olmıcak
    q ile harrasla %70 hp si var ise w-r-q-e-ignite = gg
  • ACIYLA KARIŞIK ÖLÜM YAĞDIRAN NOCTURNE OYNA. her türlü counterlarsın.
  • leblanc her türlü ahri'yi counterlıyor,öldürüyor,kesiyor,biçiyor..
  • lb al ahriyi rahat counterlar tabı smartcast yaparsan diger turlu iyi oynayan bı ahrı gene ustunluk kurabılır
  • annie alabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.