Şimdi Ara

ahşap kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ahşaptan bi kasa istiyorum yeni sistemime ama uyar mı beyler ? sonra evi yakmayalım
     ahşap kasa

şu tarz bir şey olmasını istiyorum.

• Hocam gösterdiğin kasa da baya bir el işçiliği var elin yatkınsa yapabilirsin veya bir marangozdan yardım alabilirsin . Evi yakma olayına gelirsek ahşap evlerde kullanılan ahşapları ateşe karşı koruyucu vernikler oluyor onlar işini görebilir . Birde bileşenleri sabitlemek için yalıtkan malzeme kullanırsan daha faydalı olur böylece ahşap ısıya maruz kalmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hocam gösterdiğin kasa da baya bir el işçiliği var elin yatkınsa yapabilirsin veya bir marangozdan yardım alabilirsin . Evi yakma olayına gelirsek ahşap evlerde kullanılan ahşapları ateşe karşı koruyucu vernikler oluyor onlar işini görebilir . Birde bileşenleri sabitlemek için yalıtkan malzeme kullanırsan daha faydalı olur böylece ahşap ısıya maruz kalmaz .

zaten marangoza yaptırmayı veya bi küçük sandığı dönüştürmeyi düşündüm ama koruyucu boya tarzı şeylerede bakıcam veya normal kasanın üstüne modlamayı düşünüyorum
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    Tahta kasa içinde metal parçalar kullanman monteleme açısından sürekli sök taka açısından iyi olur ancak metal parçaların tahta ile birleştiği kısımları yalıtkan malzemelerle kaplaman lazım tahta aleve dayanıklılık açısından zayıf kalıyor . Koruyucu sürsen bile sen işini garantiye al .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Aercool Kasam Fırın Boyalı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.