Şimdi Ara

'AHŞAP'TAN (MDF) DOWNLOAD PC YAPIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
7.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende hazırlanıyorum bir projeye :D Koca cooler master kasa var bıktım ne masa altına sığıyor ne biryere giriyor şimdi ki aklım olsa gidip bu kasalara o kadar para vermezdim :D
    Masayı ve masaya monteli güzel bişey yapcam mdf den ahşap desenli felan kafamda şekillendirdim biraz ama ufak tefek çözemediğim durumlar var :D Pratik,sade ve güzel görünümlü olması gerekiyor öyle abartılı ışıklı mışıklı pavyon havasında olmayacak :D
    istediğim zaman herhangi bir parçaya kolayca ulaşıp temizliğinide kolayca yapabiliyim ve artı sessizlik olacak.. havalar ısınsın kendimi sanayiye atıp arkadaşın dükkanına kilitlicem 1.sınıf el işçiliği ile güzel bir şey çıkarmayı planlıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 20 Mart 2015; 2:00:00 >
  • hocam elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş ama dh ifşa tim yüz resminizi çoktan almışlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

teşekkürler

benim şuan kullandığım işlemci e2140 aanakrt asus p5qc p45 chipsetli oc yaptım işlemci şuan 3,0 ghz kullanıyorum.

diğer bilgisarda p4 630 var 3,0 ghz 2mb 800mhz 80gb hdd onboard 128mb ekran kartı onboard ses 300w power

gigabit lan kartı almak zorunlu mu ? iki bilgiysarı tek kablo ile nasıl bağlıyorsunuz ? anladığım kadarı ile kablonun bi ucu sizin pc de diğer ucu download pc de ama birbrini nasıl görüyor

bence cat6 kablo çok fark ettirmez cat5 ile denediniz mi ? evde 300 metre cat 5 kablo var lazım olur diye bi kutu almıştım

300 metre ile caddenin öbür ucuna kadar bağlarsın artık :D

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    lazım olur diye almıştım ne akla hizmetse
  • quote:

lazım olur diye almıştım ne akla hizmetse

Maalesef olmamış ama. Birine satın bari.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    kime satacağımı bilmiyorumki alan olsa hemen satarım
  • quote:

kime satacağımı bilmiyorumki alan olsa hemen satarım

Hangi şehirdesiniz?
  • Güzel fikirmiş hocam çok maliyetli bişi değil
  • eline emeğine sağlık çok güzel olmuş
  • bunu da gördüm ya artık ne diyim kardeşim aşmışsın :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.