Şimdi Ara

Ahtapot Paul'u KAÇIRIYORUZ - DH Planlari (Aşama 3: Malzeme Listesi)(110 KIŞIYIZ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
6.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Ahtapot Paul'u KAÇIRIYORUZ - DH Planlari (Aşama 3: Malzeme Listesi)(110 KIŞIYIZ)

servis ne zaman??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepennthe -- 15 Temmuz 2010; 12:55:04 >
  • tutmayın beni....... ihbar edeceğim... bu şebeke çökecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonnick -- 15 Temmuz 2010; 15:21:51 >

• Yazın beni de ülenn.
  • ee noldu
  • Paul ÖLDÜ.
  • Beyler bir plan önerim var. 30 kişi gizli bir uçakla Paul'un olduğu yere inecek, bu kişiler donanımlı olacak tabi. Sonra kendi imkanlarıyla hava alanına gelecekler. Diğer bir 30 kişiyse şehrin her yerine dağılıp polisle çatışacak. 10 kişiyse hava alanında uçağı koruyor olacaklar. Sonra şehirdekilerden sağ kalanlar ise askeri hava alanına girip uçak kaçıracaklar ve Paul'ün olduğu uçağı koruyacaklar. Nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teeneshir

Beyler bir plan önerim var. 30 kişi gizli bir uçakla Paul'un olduğu yere inecek, bu kişiler donanımlı olacak tabi. Sonra kendi imkanlarıyla hava alanına gelecekler. Diğer bir 30 kişiyse şehrin her yerine dağılıp polisle çatışacak. 10 kişiyse hava alanında uçağı koruyor olacaklar. Sonra şehirdekilerden sağ kalanlar ise askeri hava alanına girip uçak kaçıracaklar ve Paul'ün olduğu uçağı koruyacaklar. Nasıl?

Kolay gelsin.
  • eee ne oldu plan aşamasına geçelim artık :D:D
  • Benide yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teeneshir

Beyler bir plan önerim var. 30 kişi gizli bir uçakla Paul'un olduğu yere inecek, bu kişiler donanımlı olacak tabi. Sonra kendi imkanlarıyla hava alanına gelecekler. Diğer bir 30 kişiyse şehrin her yerine dağılıp polisle çatışacak. 10 kişiyse hava alanında uçağı koruyor olacaklar. Sonra şehirdekilerden sağ kalanlar ise askeri hava alanına girip uçak kaçıracaklar ve Paul'ün olduğu uçağı koruyacaklar. Nasıl?

Hocam O Plan Biraz Zor Değilmi Bir Ahtapot İçin Büyük Bir Plan Bu

Devrimmi Yapıyoruz Hocam :D

• Beni de eklerseniz kangalımı getiririm, tüm güvenlikleri alır
  • Beni ekle kardeş.
    Eğer deniz yolu ile kaçıracaksak benim tekne emrinizde.
  • FBI dan daha iyi korunuyor yılmayın ama
  • ahtapot paul ne la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhumu nasıl bilirdiniz...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.