Şimdi Ara

Ahtapot Paul'u KAÇIRIYORUZ - DH Planlari (Aşama 3: Malzeme Listesi)(110 KIŞIYIZ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
6.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Ahtapot Paul'u KAÇIRIYORUZ - DH Planlari (Aşama 3: Malzeme Listesi)(110 KIŞIYIZ)

Ahtapot Paul'u KAÇIRIYORUZ - DH Planlari (Aşama 3: Malzeme Listesi)(110 KIŞIYIZ)
  • Akvaryum suyuna Le Cola karıştırmalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Akvaryum suyuna Le Cola karıştırmalıyız.

Ahtopotun zekası açılıyormuş
  • LE PORTA Daha Uygun :D
  • beni de ekle.

ben bunu getiriyorum. çaldıktan sonra bunu koyarız yerine. bi süre anlamazlar. anladıklarında çoktan mesikada oluruz zaten.

Ahtapot Paul'u KAÇIRIYORUZ - DH Planlari (Aşama 3: Malzeme Listesi)(110 KIŞIYIZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis Lupus -- 14 Temmuz 2010; 17:25:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

beni de ekle.

ben bunu getiriyorum. çaldıktan sonra bunu koyarız yerine. bi süre anlamazlar. anladıklarında çoktan mesikada oluruz zaten.

BU ONA BENZEMIYOR HOCAM :D
  • Hocam yaz benide ,bizimde çorbada tuzumuz olsun.Attıkmı Paul ü benim Tosbike,THY tek rakibimiz olur valla.
  • üstlerine benim oğlanı yollim bi koşu alsın gelsin kardeşini...
  • Son Dakika! Kahin Ahtopot Paul Öldü !

FENERBAHCE'NIN TURKIYE KUPASINI NE ZAMAN ALACAGINI BILMEYEN PAUL OLDU :D

Dünya Kupası'nda Tutan Tahminleri İle Bilinen Paul, Bir Kişinin Fenerbahçe Ne Zaman Türkiye Kupası Alcak
    Sorusuna Verecek Cevap Bulamayınca 8 Koluyla Birden Boğazını Sıkarak İntihar Etti.
  • benden 4 adet laptop haberleşme şifre kırma için 6 adet aselsan türk malı telsiz
  • bende geleceğim beni de ekleyin
  • 2 kutuyada fener Arması koymuşlar, Bu sene hangisi Süper Lig'de şampiyon olur diye sormuşlar kendini boğazlayarak intihar etmiş.
  •  Ahtapot Paul'u KAÇIRIYORUZ - DH Planlari (Aşama 3: Malzeme Listesi)(110 KIŞIYIZ)
  • ekle benide hacı elimde kelepir Nano suit var ayrıca çin malı Gece görüş güzlükleri var, Sam fisherdan çaldım

edit: Nano suit i annem makinede yıkayınca çekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 14 Temmuz 2010; 19:02:19 >
  • Kangal'ı suya atsak ahtapotu getirmez mi
  • Ben kızılötesi gözlük+haberleşme saatleri+Morfin getirirm.He birde Ahtopot maması getiririm bizim burda Petshop var onda satışa çıktı Erkeğin kalbine giden yol midesine gider Ve hala ısrarlıyım Soviet 420mm 2B1 Oka Self-Propelled Gun-Mortar bunu getircem
  • Michael Scofield`ı Getirtebilirim.
  • Türkiyeye dönüşte büyükçe bi akvaryum ayarlayabilirim
  • dragos marinada zincirde duran
    john f kennedy' i getirem bari paslanacak

• Akvaryumun hazırlanması PH değerleri suyu vs. hepsi bana ait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoBoy26 -- 14 Temmuz 2010; 20:34:53 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.