Arkadaslar aida64 kullanıyorum 2 senedir yklasık 1 sene iyi kullandım hiç sorun çıkarmadıda sonra ne kadar update etsemde pc açılırken illa onun acılmasını bekliyo buda yaklasık 2 dk 3 dk sürüyor eskiden hemen açılırdı artık çok bekletiyor sebebini arastırdım ama anlamıs değilim hala. Bilen biri lütfen yanıtlasın!!!
msconfig'de başlatma kısmından programın tik işaretini kaldırırsanız sorun kalmaz.
hayır yani anlamadınız ben programın başlatılmamasını istemiyorum . Program açılsında ama 2 3 dk bekletiyor eskiden hiç boyle değildi o sorunu gidermem gerekiyor. Ve şuda var program açılmasını beklerken o dediğim 2 3 dk suresince ram ve işlemciye hiç yük gelmemesine rağmen bilgisayarımı bile açamıyorum.Program acılana kadar yani hiç bi işlem yapamıyorum
"CCleaner" programı ile kayıt defteri hatalarını onarın eğer olmazsa aşağıdaki linkten "Combofix"i indirin ve güvenli kip-te tarama yaptırın. TIKLA VE İNDİR!
Forum Arabirim
kullanıcısına yanıt
teşekkurler!
palarush59
kullanıcısına yanıt
Rica ederim. Ne demek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme