Şimdi Ara

Aida64de böyle bişey aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aida64de böyle bişey aldım Aida64de böyle bişey aldım Aida64de böyle bişey aldım gpu ve cpu stress test yapmıştım 3:40da pc kapandı neden olabilir

EDİT: sadece ekran kartına stress test yaptım ekran tekrar kapandı dııt diye bir ses çıkardı.
    Sanırım ekran kartı bozuk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptarep -- 13 Eylül 2019; 23:17:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• gpu yu teste katmamışsın ekran kartı olamaz. işlemci yada ram overclock yaptıysan stabil olmamış voltaj düşük yada yüksek kalmış olabilir yük altına girince hata alırsın
  • Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    Hocam tek seçenek gpu seçtiğim de oldu onda da kapanmıştı. İnce hesabı aradım teknik eleman aynı ekran kapanma sorunundan gönderdiğim zaman test etmek için 5 saat oyun oynadığını kapanma olmadığını söyledi. Monitör bağlantısı nasıl dedi ben de eski monitör hdmi vga dönüştürücüyle kullanıyorum dedim. O da kapanınca monitörün fişini çekip taksan geri gelmiyor fakat pcyi kapatıp açsan geliyor demi dedi evet dedim. Biz böyle bir sorunu bi kez daha yaşamıştık onda da sorun monitördeydi dedi. Bakalım pazartesi babam tv alcak eğer sıkıntım çözülürse mutlu olurum çözülmezse de ince hesap gönder bilgisayarı değiştirelim dedi.

Bozuk Monitör ekran kartı sadece yük altına girince kapanabilir mi ?

Fakat anlamadığım şey teamwiever üstünden pcye bağlanırsam ekran gidince teamwieverde de bağlantı kesiliyor. Ekran kartı uyumsuzluktan görüntü vermeyi mi kesiyor ?

• reptarep R kullanıcısına yanıt
    sistem sifirmi toplandi ikinci el mi alindi? bios defaultta mi yoksa overclock yaptinmi? birde sistem bilesenlerini yazarmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 15 Eylül 2019; 19:42:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sıfır overclock yok
    R5 2600
    Rx 590 nitro+
    Gigabyte b450m s2h
    Corsair vengeance 8 gb 3000mhz
    James donkey 240 ssd
    Frisby venom 9270g

• reptarep R kullanıcısına yanıt
    psu kaç watt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    650w 80+

• sadece cpu ve sadece rami tek tek teste sokmayi denedinmi

Cpu+ ram de bi sorun yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.