Şimdi Ara

Aidatsız Kredi Kartı Hakkında Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
4
Favori
22.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leonidas26

ben almak için başvurmuştum. sonra arayıp fazla bir işe yaramadığını anlattılar ve world card önerdiler. kısacası bir flexi değil. en azından flexi ile 4.99 verip kampanyaya katılabiliyorsun. ama bu world ekoda olmuyormuş heralde.

Flexi nin eline su dökemez elbette :)

İşime yarayacak yerlerde World puan kampanyaları oluyor zaman zaman.. Ücretsiz kart madem, alak atak cüzdana dedim :)

Hep olumsuz yorumlar.. Tereddüt ettim o yüzden.. Birkaç yerde de okuduğuma göre kart gönderim ücreti diye bişi varmış.. Durduk yere masraf çıkmasın.. Kullanan varsa bilgi paylaşsın diye hızlıal.com puan kampanyasıyla sordum..
  • 7tl kart gönderim ücreti var. 5tl ekstre ücreti var her ay. bunlar benim bildiklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

7tl kart gönderim ücreti var. 5tl ekstre ücreti var her ay. bunlar benim bildiklerim.

o ücret basılı ekstre ücretidir heralde.. eposta ile yaparız da 7 tl gönderimin kaçarı yok..

O vakit biraz daha kullananlardan f/p yorumu almak gerek :)
  • world eko kart , hepsiburada, kliksa, hızlı al vs gibi sitelerdeki worldpuan kampanyalarından faydalanamıyor mu yani ?
  • Sa arkadaslar size bi sey soracam kartlardan bankadan anliyan. Yardimci olursa sevinirim arkadaslar yapi krediden bir aylik 18bin cektirdim bi tanesini ve hepsini odiyemiyorum cunku baska kartlarsa var anca oraya yetisiyorum ondan dolayi veremedikleriminde komisyonunu öduyorum amayine ana para yerinde kaliyor ve sadace soyledigim miktatin aylik komisyonu nekadardir arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epola21

Sa arkadaslar size bi sey soracam kartlardan bankadan anliyan. Yardimci olursa sevinirim arkadaslar yapi krediden bir aylik 18bin cektirdim bi tanesini ve hepsini odiyemiyorum cunku baska kartlarsa var anca oraya yetisiyorum ondan dolayi veremedikleriminde komisyonunu öduyorum amayine ana para yerinde kaliyor ve sadace soyledigim miktatin aylik komisyonu nekadardir arkadaslar

Kredi kartı borçlarınızı "borç transfer kredi ile bir yere toplamayı düşünmez misiniz? Finansbank, Odeabank, Denizbank, Burganbank, Şekerbank'ta "borç transfer kredisi" var :)
  • Az önce teb bonus kartımı iptal ettim 69 tl yıllık aidatı yüzünden. Tek kredi kartım da oydu. Şu anda arayış içerisindeyim. Online alışveriş çok yapıyorum, puanlara bayılırım, faturalarımı kartla öderim, gerektiğinde taksit imkanını kullanırım. Var mı önereceğiniz aidatı olmayan ve yazdığım maddelerle bana + katacak olan kredi kartı acaba?
  • Int32.Parse kullanıcısına yanıt
    Teb e alışıksınız madem cepteteb i öneririm. Kart ücreti, havale eft ücreti, hesap işletim ücreti vb. yok.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Hemen araştırıyorum sağolun, taksit ve puan olayı da var mı acaba bunda?
  • Uzun yıllar Finansbank'la çalışan biri olaran kart masrafsız bir kredi kartı isteyene Finansbank'ın Fix kartını tavsiye edebilirim. Masrafsız kredi kartları genelde taksit konusunda sınırlama getirirler bunu da unutmayın. Fix kart ile taksitlerde de pek sıkıntı yaşamazsınız.
  • Kuveyt turk saleplus karti nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen işe çalişiyorsa adidat para bile almiyor işşiz adidat para alıyor fark

ben işe çaliştigim maaş banka kredi kartı aldım adidat bile yok iş istifa ettim banka adidat ücret istiyor böyle
    Cepteteb normal teb bonus gibi herhangi bir ücret olmadan taksit yapıyor, bonus özelliğide var ilk 50.000 kart için kart ücreti almayacaklardı. Henüz dolmamıştır ilk 50.000 dolunca siteden duyuru yapacaklardı.
  • arslanrecep kullanıcısına yanıt
    Sağolun. 2 hafta evvel Garanti Bonus başvurusu yaptım. Bonus classic göndermişler. Bunda da 83 tl yıllık kart ücreti var. Biraz alışveriş yaptım. İptal etmek istesem kart tahhütlümüdür acaba? Yani en az bir sene kullanma gibi zorunluluğu var mıdır? Eğer iptal oluyorsa Tebbonus'a anında başvuracağım. İlginiz için sağolun.
    İptal edebilirsiniz herhangi bir taahhüt yok. Sadece müşteri hizmetleri iptal için işi yokuşa sürebilir o kadar.
  • Bonus genç kullanıyorum yıllık kart ücreti yok
  • merhaba Arkadaşlar birşey sormak istiyorum : aidatsız kartlardan herhangi birini çıkarmış olsam, kartın bağlı olduğu vadesiz hesap için hesap işletim ücreti ödemek zorunda kalacak mıyım ?
  • arkadaşlar ben bu konuyu baya araştırdım. yasal zorunluluk olarak artık her banka aidatsız kredi kartı vermekte. bir çok banka yine işi kılıfına uydurup "kart basım, kart gönderim, yazılı ekstra gönderim, kampanya katılımı vs." gibi sebeplerle tüketicilerden resmen haraç almakta. mesela iş bankası ve yapı kredi aidatsız kartlarda kampanya ve taksit sınırlama yapmakta. kampanya takip eden arkadaşlar bir çok özellikten faydalanamaz. ilk mesajımda yazmıştım ing pegasus kart mesajımdan bir kaç gün sonra elime ulaştı. o günden beri kullanmaktayım ve diğer tüm kredi kartlarımı kapattırdım. en büyük artısı bonus özellikli olması. bu sebeple tüm kampanya ve taksit uygulamalarından %100 faydalanıyorum hiç bir kısıtlama yok. ilave olarak banka ve pos ayrımı olmaksızın tüm alışverişlerim den %1 uçuş puan kazanıyorum. diğer uçuş kartları gibi kontenjan sınırlaması olmadan bilet alabilmek ekstra bir menfaat sağlıyor. tüm alışverişlerde hem bonus hemde uçuş puan kazanıyorum. banka herhangi bir ad altında 1 kuruş bile kesinti yapmadı bu güne kadar. ing bank babamın değil yada herhangi bir menfaatim yok amacım sizleri bilgilendirmek ve bu soygunculara paramızı kaptırmamak.
    garanti flexi konusuna gelecek olursak şuan en çok kullanılan aidatsız kart flexi ama kısıtlamalar mevcut. +taksit kampanyalarından faydalanamıyor diye biliyorum. ayrıca diğer kampanyalara katılmak istediğinizde ücret talep ediyor.
    ben ing pegasustan çok memnunum herkese tavsiye ediyorum. dediğim gibi en büyük artısı aynı zamanda bonus özelliği taşıyor olması.
    herkese iyi günler dilerim.

• konyaturk42 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Peki bunun için bir de hesap açtırmak gerekli. Hesap işletim ücreti konusunda da söyleyeceğin bir şeyler var mı?
  • Kemal kullanıcısına yanıt
    hesap açtırmak zorunda değilsiniz bankalar bu konuda tüketiciyi yanıltmakta. kredi kartı evrakları esnasından biz farkında olmadan birde hesap açma sözleşmesi imzalıyoruz aslında ve buna dayanarak adımıza hesap açıyorlar. böyle bir durumdan şubeye gidip hesabı kapattırmak yeterli. yada banka destek veriyorsa internet şubeden de kapatma imkanı var. örneğin akbank ve vakıfbank.
    yani toparlamak gerekirse hangi banka olursa olsa olsun kredi kartı aldınız diye hesap açılması yada kullanılması zorunlu değil. aksi durumlarda bankanızla görüşün ve hesabı kapatın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.