Şimdi Ara

Aidatsız Kredi Kartı Hakkında Tavsiye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
4
Favori
22.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu biraz hortlamış olacak ama, şu işin güncel kartlara göre matematiğini yapmış ve bize örnekler eşliğinde bilgilendirebilecek bir arkadaşımız var mı?

Herkes bir şey söylemiş ancak şahsen ben söylenilenlerden tam bir sonuca varamadım?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Merhabalar, aidatsız, hiç bir zaman ekstra ücret almayacak kredi kartı arayışı içerisindeyim. Taksit sınırlaması yapmaması da gerekiyor.
    Şuan güncel olarak bir de ben sormak istedim. Var mı önerebileceğiniz bana göre bir kredi kartı?

henüz yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukbent

Konu biraz hortlamış olacak ama, şu işin güncel kartlara göre matematiğini yapmış ve bize örnekler eşliğinde bilgilendirebilecek bir arkadaşımız var mı?

Herkes bir şey söylemiş ancak şahsen ben söylenilenlerden tam bir sonuca varamadım?...

kredi kartından beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı yazarsanız tavsiyede bulunabiliriz.

• araya kaynak yapıp bende sorayım,

puanla hediye yada kampanya ile işim olmaz.arada internette alışveriş için kullanırım normalde hiç kullanmam. normal kartlar gibi taksit yapsın,geçerli olduğu işyerleri çok olsun yıllık kart aidatı olmasın yada 30 liraya kadar olsun(cardfinans gold kart 90 aldı benden). bu kriterlerde önereceğiniz kart var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

araya kaynak yapıp bende sorayım,

puanla hediye yada kampanya ile işim olmaz.arada internette alışveriş için kullanırım normalde hiç kullanmam. normal kartlar gibi taksit yapsın,geçerli olduğu işyerleri çok olsun yıllık kart aidatı olmasın yada 30 liraya kadar olsun(cardfinans gold kart 90 aldı benden). bu kriterlerde önereceğiniz kart var mıdır?

üye işyeri açısından worldcard ve bonuscard önerebilirim.
    aidatsız olanları:
    world eko
    bonus flexi

• Merhabalar. işyeri sahibiyim bu zamana kadar gelen tüm ticari kredi kartlarını istemedim. ama şimdi bana çok mantıklı ve cazip gelmeye başladı ki bu cep telefonlarına taksit olanağı vs. şimdi sizlere sorum şu olucak ticari kart kullanan ve memnunum arkadaşım şu bankadan şu bankanın kartı daha çok özellikte vs. diyenlerin tecrübeli yorumlarını bekliyorum... şimdiden teşekkürler.
  • Oo hocam nerelerdesiniz siz epeydir

şimdi benim worldu kapatıp eko kart alsam worlde aidat yansıtırlar mı acep yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir devlet bankası olan Halkbankın Paraf Cardı var. Öneririm. Aidat almıyorlar.
    En azından bendeki kart Paraf Gold bu ve bunun altındakilerden almıyorlar. İnternet sitelerinde de belirtilmiştir girilip teyit edilebilir. Avantajlarına gelince cumartesi restoran harcamalarında % 10 indirim var, arada denk geliyor iyi oluyor. Bir de İstanbulda yaşayanlar için her 150 TL lik harcamaya ( Tek seferde ) bir İspark ücretsiz park hakkı veriyor, ay içinde kullanabiliyorsunuz. Önceden bu kampanya daha iyidi, ay içinde 1 kez, tek seferde 150 TL harcayınca 20 kere kullanabileceğin İspark hakkı veriyordu, sanırım zarar ettiler, değişmiş kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmania

Oo hocam nerelerdesiniz siz epeydir

şimdi benim worldu kapatıp eko kart alsam worlde aidat yansıtırlar mı acep yine

müşteri hizmetlerini arayın, world kartı iptal ettirip, world eko kart isteyin.

world eko kartta aidat yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jingaslan

Bir devlet bankası olan Halkbankın Paraf Cardı var. Öneririm. Aidat almıyorlar.
    En azından bendeki kart Paraf Gold bu ve bunun altındakilerden almıyorlar. İnternet sitelerinde de belirtilmiştir girilip teyit edilebilir. Avantajlarına gelince cumartesi restoran harcamalarında % 10 indirim var, arada denk geliyor iyi oluyor. Bir de İstanbulda yaşayanlar için her 150 TL lik harcamaya ( Tek seferde ) bir İspark ücretsiz park hakkı veriyor, ay içinde kullanabiliyorsunuz. Önceden bu kampanya daha iyidi, ay içinde 1 kez, tek seferde 150 TL harcayınca 20 kere kullanabileceğin İspark hakkı veriyordu, sanırım zarar ettiler, değişmiş kampanya.

hocam maaş müşterisi misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz07

Merhabalar. işyeri sahibiyim bu zamana kadar gelen tüm ticari kredi kartlarını istemedim. ama şimdi bana çok mantıklı ve cazip gelmeye başladı ki bu cep telefonlarına taksit olanağı vs. şimdi sizlere sorum şu olucak ticari kart kullanan ve memnunum arkadaşım şu bankadan şu bankanın kartı daha çok özellikte vs. diyenlerin tecrübeli yorumlarını bekliyorum... şimdiden teşekkürler.

ticari işlemleri hangi banka ile yürütüyorsanız, o bankadan ticari kart almanızı öneririm.
    nedenine gelirsek devamlı çalıştığınız sabit bir banka olursa hesap işletim ücreti ve kredi kartı aidatı iptalinde yardımcı olurlar...
  • Ekoda yokta şimdi worldü iptal ettik diye aidatı geri yansıtırlar mı onu merak ediyom..

• quote:

Orijinalden alıntı: netmania

Ekoda yokta şimdi worldü iptal ettik diye aidatı geri yansıtırlar mı onu merak ediyom..

kartı kaç ay iptal etmeme karşılığında aidatı iptal etmişlerdi?

world karttan aidat almıyorlarsa world ekoya geçmeni önermem, çünkü aidatsız olduğu için avantajları törpülenmiş bir kart.

• Aidattan bu yıl için yırttık sadece..

• Hayır, maaş müşterisi değilim.
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı aidati almayan bankalar da var. Belli başlı istekleri illa ki oluyor kullanıcılardan ama güzel avantajlı bankalar var. Şurda kredi kartı aidatı almayan bankaların listesi varhttps://www.kredinotutc.com/aidatsiz-kredi-karti-veren-banka-var-midir-varsa-hangileridir.html
    inceleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozoz07

Merhabalar. işyeri sahibiyim bu zamana kadar gelen tüm ticari kredi kartlarını istemedim. ama şimdi bana çok mantıklı ve cazip gelmeye başladı ki bu cep telefonlarına taksit olanağı vs. şimdi sizlere sorum şu olucak ticari kart kullanan ve memnunum arkadaşım şu bankadan şu bankanın kartı daha çok özellikte vs. diyenlerin tecrübeli yorumlarını bekliyorum... şimdiden teşekkürler.

Hocam kart aidatları 130 liradan başlıyor geri iadeleri yok bilginize

Ticari kredi kartı aidatı hiçbir şekilde iade edilmiyor.Puan teklifi bile vermiyorlar.Kapatın dediğiniz zaman anında kapatıyorlar ve geri dönüş yapmıyorlar şu kadar puan vs verelim diye iş göründüğü gibi değil :) @fusem
  • mehmetmetingülcan kullanıcısına yanıt
    Kurucu üyeyiz işte. Bu dediklerine göre almayacaklar.

Kart aidatı yerine yıllık üyelik bedeli diye isim değişirse bilemem ama almazlar bence. Alırlarsa diğer kartlara yaptığımız gibi kapatırız. Bende 2 tane kart var. Harcamalarımda öyle küçümsenecek cinsten değiller. Kendileri bilir !!!
  • Aidatsız bir çok kredi kartı var artık. Enpara bana kalırsa en güzeli. Yeni çıktı ve bazı şartları sağlarsan sanırım aidat ödüyor.

Aidatsız kartla ilgili şu yazıyı öneririmhttps://www.ucretsizsorgulama.com/aidatsiz-kredi-karti/
  • Bana gore Aidatsiz kart bankamatik karttan fark yok.

Kredi karti kart yapan seyler Ucretli kartta.

Mesela bende denizbank bonus var.yillik 89 tl

#Alisverise Bonus para

#Akaryakita Bonus Para

#Yemek ve Giyim icin Bonus Para

#Taksitli Nakit

#Ekstre Atlatma

#Tek cekim yapip taksitlendirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.