Şimdi Ara

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.042
Cevap
92
Favori
121.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Evet kampanyaları karışık ve kişiye özel adı altında kampanya çok. Kampanyaları takip etmek ve katılmak kolay değil. Yani diğer bankalar gibi açık, net ve anlaşılır değil. Kampanyalar yukarıdan aşağıya doğru sıralanmıyor. Bölümlere ayrılmış. Takip etmek zor. Katıldığım kampanyalar başlığı altında işler daha kolay olur ama böyle bir başlık yok. Free karttan memnunum ama karışıklık olmasa, sade, açık ve anlaşılır olsa, ayrıca kişiye özel adı altında kampanyalar herkese uygulansa daha iyi olur.
    Teşekkürler hocam. Aidatsız kartları denemek için zaman zaman listedekilerden alıp deniyorum ama YKB World Eko gibi fayda sağlayanını pek görmedim. Denemek için Free karta da başvurdum, banka adına harici bir firma aradı bilgileri aldı ve kısa sürede kart onaylandı. Free kartta kullanmaya başlayacağım memnun kalırsam devam ederim. Chip paranın kaybolmuyor oluşu güzel bir özellik.

Axess konusunda Free karttan bazı kampanyalarda katılım ücreti alındığı yazılmış. Eğer çok fazla kampanyadan katılım ücreti alınıyorsa Free kart kullanmak pek mantıklı olmaz, gelince bu konuyu da değerlendireceğim.

• Axess free kart geldi ve kullanmaya başladım. Kişiye özel 100 TL üstü 20 TL chip para verdi ve Gitti Gidiyor alışverişinden 75 TL chip para kazandım. Chip paraları harcamak için dün anlaşmalı mağaza olarak belirtilen Migros, Şok ve Carrefour marketlerine uğrayıp chip paralarla alışveriş yapmaya çalıştım ancak chip paralar axess posu olmasına rağmen görünmüyor. Chip paralar anında yükleniyor ama herhalde kullanmak için beklemek gerekiyor.

Kampanya şartlarında da böyle bir şart yok ve müşteri hizmetleri bizde görünüyor diyor, uygulamada da görünüyor ama Pos cihazında görünmüyor. Uzun lafın kısası Axess free ile ilk denemem pek başarılı olmadı. World'de, Maximum'da, Bonus'da benzer bir sıkıntı yaşamadım.
  • Wakanda W kullanıcısına yanıt
    Akbank posunda puan görünmüyor olsada kasiyere sanki puanı görüyormuş gibi işlem yapmasını söyleyin. Harcamadan önce puanınıza tam olarak bakıp puanınızı geçmeyecek tutarı postan puan olarak harcatırsanız pek sorun olmaz. yıllar yıllar önce axess kullanmıştım kısa bir süre. ben bu anlattığım şekilde harcamıştım puanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trovin

Akbank posunda puan görünmüyor olsada kasiyere sanki puanı görüyormuş gibi işlem yapmasını söyleyin. Harcamadan önce puanınıza tam olarak bakıp puanınızı geçmeyecek tutarı postan puan olarak harcatırsanız pek sorun olmaz. yıllar yıllar önce axess kullanmıştım kısa bir süre. ben bu anlattığım şekilde harcamıştım puanları.
    Teşekkürler hocam. Onu da söyledim hepsine ama o şekilde normal bakiyeden çekeceğini söylediler. Sanırım puan gözükmeyince puan ekranı da çıkmıyor.
  • Beyler 30.06.2020 ( 15 gun once ) internet bankacılığina giriş yaptım nasil olmussa ekranda kredi karti teklif linki yada onun gibi bişey e tıklamisim. ( Böyle olmuş olabilir diyor müşteri temsilcisi) Yani bunu ben görme bile görmedim ya neyse aşırı hızlıyım demek xD. Sonuç olarak bir kredi karti başvurusu yapmışım istemesemde. Bu arada axess akbank a ait bir Kredi kartı bu. Tam 15 gün olmuş takip kısmında değerlendiriliyor en kısa sürede çözümlendirilecektir diyor. Tam 15 gün oldu. Kredi karti kullanmayan biri değiliz. İki kredi kartim var biri 24 bin tl diğeri 16 bin tl limitli. Kapattiğim kartlarim da olmustur. Başvurmuşumdur aynı gün bilemedim ertesi gun bir sonuç almışımdır. Bu nasil bi basvuru olduysa 15 gündür degerlendiriliyor bilerek de yapmadik basvuruyu. Nasil bir film dönüyor dersiniz bi 15 gün daha surermi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfterLife61

Beyler 30.06.2020 ( 15 gun once ) internet bankacılığina giriş yaptım nasil olmussa ekranda kredi karti teklif linki yada onun gibi bişey e tıklamisim. ( Böyle olmuş olabilir diyor müşteri temsilcisi) Yani bunu ben görme bile görmedim ya neyse aşırı hızlıyım demek xD. Sonuç olarak bir kredi karti başvurusu yapmışım istemesemde. Bu arada axess akbank a ait bir Kredi kartı bu. Tam 15 gün olmuş takip kısmında değerlendiriliyor en kısa sürede çözümlendirilecektir diyor. Tam 15 gün oldu. Kredi karti kullanmayan biri değiliz. İki kredi kartim var biri 24 bin tl diğeri 16 bin tl limitli. Kapattiğim kartlarim da olmustur. Başvurmuşumdur aynı gün bilemedim ertesi gun bir sonuç almışımdır. Bu nasil bi basvuru olduysa 15 gündür degerlendiriliyor bilerek de yapmadik basvuruyu. Nasil bir film dönüyor dersiniz bi 15 gün daha surermi acaba
    Akbank kart için çalıştığınız yeri arıyor, eğer çalıştığınız yerden bilgi alamazsa sizde maaş bordrosu istiyor bu sebeple işlemler uzun sürüyor. Eğer iş bilgileri sistemde kayıtlı değilse bu sefer sizi aracı firmaya arattırıp çalıştığınız yerin bilgilerini ve birkaç bilgiyi daha istiyorlar.

bu devlet bankaları kadar çözümsüz bir kurum var mıdır bilmiyorum gerçekten. ben memurum. banka eski müşterisi olarak internet sitesinden kredi kartı başvurusu yapayım dedim geçen gün. tc kimlik no ve telefonu yazdım onay kodu geldi, kod ile beraber bilgilerimi girmeye başladım. işlemler bitecekken demez mi, bankamızda maaş bordronuz kayıtlı olmadığından dolayı işleminizi tamamlamak için şubeye gitmeniz gerekmektedir. çok fena ayar oldum. maaşımda haciz, kesinti vs. yok, kredi notum çok iyi ile iyinin ortasındaydı en son. şimdi daha da yükselmiştir bakmak lazım. bir defa adam benim sistemden devlet memuru olduğumu görüyor, kaçacak bir yerim olmadığını da biliyor. mesela borcu ödemeyip başka bir yere tayin olsam da maaşıma haciz koydurur. hayır yani anlamıyorum gerçekten. özel bankaların internet sitesinden başvuru yaptığımda müşteri temsilcisi araba ile kredi kartımı ayağıma kadar getirirken, devlet bankalarının bu kadar kasmasının sebebi ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 15 Temmuz 2020; 7:30:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

bu devlet bankaları kadar çözümsüz bir kurum var mıdır bilmiyorum gerçekten. ben memurum. banka eski müşterisi olarak internet sitesinden kredi kartı başvurusu yapayım dedim geçen gün. tc kimlik no ve telefonu yazdım onay kodu geldi, kod ile beraber bilgilerimi girmeye başladım. işlemler bitecekken demez mi, bankamızda maaş bordronuz kayıtlı olmadığından dolayı işleminizi tamamlamak için şubeye gitmeniz gerekmektedir. çok fena ayar oldum. maaşımda haciz, kesinti vs. yok, kredi notum çok iyi ile iyinin ortasındaydı en son. şimdi daha da yükselmiştir bakmak lazım. bir defa adam benim sistemden devlet memuru olduğumu görüyor, kaçacak bir yerim olmadığını da biliyor. mesela borcu ödemeyip başka bir yere tayin olsam da maaşıma haciz koydurur. hayır yani anlamıyorum gerçekten. özel bankaların internet sitesinden başvuru yaptığımda müşteri temsilcisi araba ile kredi kartımı ayağıma kadar getirirken, devlet bankalarının bu kadar kasmasının sebebi ne.
    Doğrudur hocam. Devlet memuru olmadığım ve maaş hesabımda olmadığı halde Halkbank'dan Paraf kart almıştım, internet şubesinden başvurup onay almam 5 dakika sürmedi ve iki gün içinde de evrak istemeden kartı adresime gönderdiler. Kredi notum 1700 seviyelerinde, bugüne kadar hiçbir bankada evrak istemedi, sadece Akbank kart onayı için biraz araştırma yaptı ondan sonra onlarda onayladı. Bu kart onay prosedürleri herhalde kişiden kişiye değişiyor.

• İyi akşamlar arkadaşlar biraz alakasız olacak ama bu konu baya aktif diye buraya yazayım dedim. World kart başvrusu yapsam eve geldiğinde kardeşime (18 yaşından büyük) teslim ederler mi kartı yoksa illa benim evde olmam mı gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz istifa -- 15 Temmuz 2020; 22:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz istifa

İyi akşamlar arkadaşlar biraz alakasız olacak ama bu konu baya aktif diye buraya yazayım dedim. World kart başvrusu yapsam eve geldiğinde kardeşime (18 yaşından büyük) teslim ederler mi kartı yoksa illa benim evde olmam mı gerekiyor?
    Kredi kartı hiçbir suretle başka bir kişiye teslim edilemez hocam. Kredi kartı geldiğinde birçok sözleşme imzalanacağı için sizin imzanız gerekir. Bu nedenle kartın sahibi dışında kimseye teslim edilemez.
    Sağolun hocam sözleşme olayını unutmuşum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: aziz istifa

Sağolun hocam sözleşme olayını unutmuşum ben
    Rica ederim hocam. Banka kartında sözleşme olmadığı için aynı soyadı taşıyan bir yakınız banka kartını teslim alabiliyor (Akbank kart hariç)
  • Merhaba,

Kart teslimi ile alakalı bir küçük ekleme yapmak isterim.

Eğer kredi kartı "sözleşmeli" olarak gönderilirse %100 olarak sizden başkası teslim alamaz bankayla ilgili sözleşmeler kartın teslim anında tarafınızdan imzalanmak zorunda olduğu için.

Ancak eğer daha önceden bu sözleşmeler varsa o zaman sözleşmesiz kart gönderileceği için aynı soyisime tesliminde çoğunlukla problem olmaz. Yalnız burada ki en önemli detay kredi kartı başvurusunun şubeden veya sahada gezen direkt satış ekiplerinden yapmak çünkü bahsettiğim gibi sözleşme başvuru esnasında alındığı için gönderilirken sözleşmesiz yollanıyor.

İnternet üzerinden başvurursanız ve daha öncesinde bankada kredi kartı sözleşmeniz yoksa arkadaşın dediği gibi teslimde sözleşme yapılacağı için başkası teslim alamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trovin

Merhaba,

Kart teslimi ile alakalı bir küçük ekleme yapmak isterim.

Eğer kredi kartı "sözleşmeli" olarak gönderilirse %100 olarak sizden başkası teslim alamaz bankayla ilgili sözleşmeler kartın teslim anında tarafınızdan imzalanmak zorunda olduğu için.

Ancak eğer daha önceden bu sözleşmeler varsa o zaman sözleşmesiz kart gönderileceği için aynı soyisime tesliminde çoğunlukla problem olmaz. Yalnız burada ki en önemli detay kredi kartı başvurusunun şubeden veya sahada gezen direkt satış ekiplerinden yapmak çünkü bahsettiğim gibi sözleşme başvuru esnasında alındığı için gönderilirken sözleşmesiz yollanıyor.

İnternet üzerinden başvurursanız ve daha öncesinde bankada kredi kartı sözleşmeniz yoksa arkadaşın dediği gibi teslimde sözleşme yapılacağı için başkası teslim alamaz.
    Teşekkürler hocam. Bende birkaç ekleme yapayım.

+ Başvuru esnasında sözleşme imzalanmadıysa kapıda sözleşme imzalanacağı için başkası alamaz.
    + Kart yenilenme aşamasında eğer bankanın kredi kartı sözleşmesi değişdiyse ve bankanın online onay sistemi yok ise kapıda yeni sözleşme imzalanacağı için başkası alamaz.
    + Kartınızın statüsü değiştiyse (örneğin Standart kullanıyordunuz Gold oldu) ve bankanın online onay sistemi yok ise kapıda yeni sözleşme imzalanacağı için başkası alamaz.
    + Kartınızın türü değiştiyse (örneğin Standart kart kullanıyordunuz Uçuş kartı oldu) yeni kart gibi işlem göreceğinden kapıda sözleşme imzalanmadan bir başkası alamaz.

* Online onay: Yapıkredi örneğinden gidersek kartın statüsü değiştiğinde online onay sistem sistemi aktif olduğu için tekrar sözleşme imzalamak gerekmiyor, kartın türü değiştiğinde örneğin World kullanıyordunuz Adios oldu bu durumda yeni sözleşme imzalanması gerekiyor. Her banka online onay sistemini desteklemediği için desteklemeyen bankalardan kart istediğinizde mutlaka sözleşme imzalanacağından kart sahibinin kartı teslim alması gerekiyor.

• Şubattan beri Bonus Flexi kullanıyorum kartta temassız özelliği olmadığı için iptal ettirip Yapıkrediye geçmeyi düşünüyorum. Açıkçası çok önemli bir özellik değil ama temassız kart istiyorsanız yıllık kart kullanım ücreti vereceksiniz demeleri hoş değil. 9bin limitim vardı 3bine düşürdüm gelecek ay tüm kart borçlarını ödeyip iptal ettireceğim.

Aklımda Yapıkredi Eko kart var ama başka önerisi olan varsa dinlemek isterim. TEB bankası nasıldır acaba? TEB bankasının da bir çok ülkede ücretsiz/komisyonsuz para çekme özelliği ilgimi çekti. Ziraat Bankası maaş müşterisiyim kredi kartı ücretsiz ama onların da maaş müşteri olmama ve gelirimin kendilerinde kayıtlı olmasına rağmen kredi kartı limitimi 500TL'den yukarı çekmedikleri için onları kullanmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 22 Temmuz 2020; 20:28:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

Şubattan beri Bonus Flexi kullanıyorum kartta temassız özelliği olmadığı için iptal ettirip Yapıkrediye geçmeyi düşünüyorum. Açıkçası çok önemli bir özellik değil ama temassız kart istiyorsanız yıllık kart kullanım ücreti vereceksiniz demeleri hoş değil. 9bin limitim vardı 3bine düşürdüm gelecek ay tüm kart borçlarını ödeyip iptal ettireceğim.

Aklımda Yapıkredi Eko kart var ama başka önerisi olan varsa dinlemek isterim. TEB bankası nasıldır acaba? TEB bankasının da bir çok ülkede ücretsiz/komisyonsuz para çekme özelliği ilgimi çekti. Ziraat Bankası maaş müşterisiyim kredi kartı ücretsiz ama onların da maaş müşteri olmama ve gelirimin kendilerinde kayıtlı olmasına rağmen kredi kartı limitimi 500TL'den yukarı çekmedikleri için onları kullanmayacağım.
    World Eko fazlasıyla işinizi görür hocam. YKB aidatlı aidatsız ayrımını fazla yapmıyor genelde kullanan herkes memnun.

TEB'in aidatsız kredi kartının ismi Sade Kart. Bonus puan ve taksit gibi özelliklere sahip değil, bildiğiniz düz kredi kartı. Aidat ödeyerek Bonus kart almak istiyorsanız TEB yerine Garanti bankasından almanız daha mantıklı olur, Bonus sisteminde Garanti Bonus ile diğer Bonuslar arasında özellikle puan yönünden ciddi farklar bulunuyor.

Teşekkürler Eko kart ile devam edeceğim kredi kartı kullanımına

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Kampanya ve puan kazanma gibi bir takıntınız yoksa enpara kredi kartı da güzel. aidat yok. Ayda 3 harcamanızı vade farksız 6 taksit yapıyor. Buna doğalgaz, elektrik ve su faturaları da dahil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yapı kredi world kart başvurusu yaptım müşteri hizmetleri aracılığıyla daha önceden yapı kredi ile bir bağım yoktu. başvuru onaylandı kartınız teslim edilecek diye mesaj geldi. ben de internet şubesine giriş yapmaya çalıştım limiti merak ettiğimden ama bankamızdaki bilgilerinizin güncellenmesi gerekmektedir lütfen şubeye gidin diye uyarı verdi. eksik olan bilgi ne olabilir ve evrak falan isterler mi bunlar ayrıca en önemlisi şubeye gitmeden halletmenin bir yolu var mıdır? şimdiden teşekkürler
  • aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Daha önce bankacılık sözleşmesi imzalamadığınız için hatayla karşılaşmış olmanız normal. Büyük bir ihtimalle kredi kartınız sözleşmeli olarak geleceği için kart teslimi sırasında gelen kurye size sözleşmeleri imzalatıp kredi kartınızı teslim edecek. Bankaya sözleşme bilgisi ulaştıktan sonra internet şubesine giriş yapabileceksiniz. Gelen kuryen kimlik kontrolü harici ekstra bir evrak istemeyecektir. Sözleşme sizin tarafınızdan imzalanmak zorunda olduğu için sizden başka hiç kimse kuryeden kartı teslim alamaz bu kısma dikkat edin.

Bu aşamada benim önerim yapı krediyi arayıp başvuru durumunu sorgulayın zaten müşteri temsilcisi size onaylanan limiti söyleyecektir. Kart kuryeye verilmiş mi öğrenip kurye takip numarasını alın müşteri temsilcisinden kuryeyi takip edersiniz. Zaten kısa zamanda tarafınıza teslim ederler büyük ihtimalle kuryenet'e teslim eder ykb kartınızı.

Kısa zamanda elinize ulaşacaktır.

Hayırlı olsun kredi kartınız.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.