Şimdi Ara

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.042
Cevap
92
Favori
121.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garantiden aidatsız flexi bonus kart başvurusu yaparken son sayfada birsürü ücretli teklif koymuşlar ,hangisini seçsem 118 liradan aşağı düşüremedim,harcama sözü verirsemiz ücret ödemezsiniz yazısını görünce kapattım sanırım garantiye hiç bulaşmamak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parafree kart kullanan var mı aramızda acaba? Ben de aidatsız bir karta geçmek istiyorum fakat karar veremedim. Paraf'a genel olarak kampanyaları puanları vs iyi diyorlar gördüğüm kadarıyla, siz ne dersiniz?
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Bonus Flexi ile Flexi'yi karıştırıyorsunuz sanki. Aidatsız istiyorsanız Bonus Flexi'ye başvurmanız gerekir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qwerty159 kullanıcısına yanıt
    her kartın kendine göre avantajı var. mesela bende world eko kart var. bu kart ile normal alışveriş yapıyorum. bir de enpara kredi kartı var, bununla da elektrik, su, doğalgaz faturalarını vade farksız 6 taksit yapıyorum. (ayda en fazla 3 harcama veya fatura) mesela geçen ay mtv'yi vade farksız 6 taksit yaptım enpara kredi kartı ile.
  • Advocate54 A kullanıcısına yanıt
    bilgisayardan internet şubesini açtım kartlar bölümünde 1 tane flexi vardı

bonus flaşdan başvurdum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 4 Ağustos 2020; 12:4:47 >
  • Bende world eko ve aidatsız world gold var. Limiti arttırıp aidatsız world platinium alabilirsiniz demişti mh. 2 defa aradım mh yi aidatsız platinium veremiyorlarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonus flexi nin temassız özelliği niye yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: International

Bonus flexi nin temassız özelliği niye yok ya
    Troy olanında temassız gözüküyor ama veriyorlar mı bilmiyorum. Bende mastercard olanı olduğu için bakamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 5 Ağustos 2020; 16:27:18 >

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    mc derken? troy olanı da ücretsizmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

Troy olanında temassız gözüküyor ama veriyorlar mı bilmiyorum. Bende mastercard olanı olduğu için bakamıyorum.https://www.bonus.com.tr/kredi-kartlari/bonus-flexi-troy

Alıntıları Göster
    Hmmm troy olanına başvursak verirler heralde 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: International

Hmmm troy olanına başvursak verirler heralde 🤔

Alıntıları Göster
    ben internet sayfalarından başvurdum müşteri hizmetleri aradı troy için şubeden başvurmak gerekiyor biz devam edemiyoruz dedi bende master olanından başvuru yaptım. aradan 24 saat geçti hala değerlendiriliyor yazıyor herkeste böylemi arkadaşlar yılların bankası kart başvurusunu sonuçlandıramıyor yıl olmuş 2020. Verecekseniz verin neden boş boş zaman harcıyorlar anlamak mümkün değil

• Limonen kullanıcısına yanıt
    Anında onaylandı benim ama hiçbir artısı yok iptal ettirdim

• efefor kullanıcısına yanıt
    evet pek artısı yok arada axess gibi kişiye özel harcamalar vs geliyor kenarda dursun dedim nasılsa aidat yok diye
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    Boşuna limitinizi doldurur

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

ben internet sayfalarından başvurdum müşteri hizmetleri aradı troy için şubeden başvurmak gerekiyor biz devam edemiyoruz dedi bende master olanından başvuru yaptım. aradan 24 saat geçti hala değerlendiriliyor yazıyor herkeste böylemi arkadaşlar yılların bankası kart başvurusunu sonuçlandıramıyor yıl olmuş 2020. Verecekseniz verin neden boş boş zaman harcıyorlar anlamak mümkün değil

Alıntıları Göster
    Ben ilk alırken şubeden almıştım, bir kaç banka gibi aidatsız kart başvurusunu sadece şubeden alıyorlardı. Geçenlerde 75/10 ve 75/20 veya 25 kampanyası vardı 125 tl limitle ona katıldım 1 haftaya harcadım. Kullanımda son sırada olduğu için kart bence alıp biraz kullanıp kenara atmalı. İlk aldığımda 1000 tl limit vardı 2018 başında 500e düşürdüm bu yıl başında da 125 tlye düşürdüm limiti. Yani harcamalrım hep yüksek değildi ama 357 tl kazandım o zamandan beri. Her ikinci harcamaya şu kadar bonus kampanyalarına 1 kere katıldım, sadece ilk iki harcama kısmını yaptım. İlk sırada axess sonra enpara kredi kartı sonra bu kart olmasına rağmen bunları yazma sebebim kişiye özel kampanyalarının iyi olması.

• Bonus flexi troy en azından temassız alınabilir

• arkadaşlar bankada ticari hesabı olan biri ticari kredi kartı alabilir mi?
  • Enpara KK vermeyince YKB World Eco karta başvuru yaptım. Hemen onay geldi. Kartı bekliyorum. Bence temassız olması güzel bir özellik. Normal şekilde taksit yapıyor ve kampanyalara katılım da sağlanıyor diye gördüm. Bakalım neler yakalayacağız..
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    android telefonunuz ve nfc desteği varsa 250 tl ve altı alışverişlerde world mobil programı ile kredi kartına gerek kalmadan telefon ile ödeme yapılıyor. temassız özelliği olan bütün pos cihazlarında oluyor.
    www.worldcard.com.tr
    Mobil Ödeme | Worldcard
    https://www.worldcard.com.tr/worldu-taniyin/world-pay/mobil-odeme

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Vaay müthiş. Kart gelmeden harcama yaparız öyleyse. Sağolun bu bilgi için
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.