Şimdi Ara

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.042
Cevap
92
Favori
121.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanmayın kapanır dedi ve sizde buna inandınız mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • efefor kullanıcısına yanıt
    Evet hocam . Kart işlerinden anlamıyorum kotası dolduk dedik faydamız olsun .

Sanırım aidat almıyormuş play kart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efefor kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım öğrenci kartı olduğu için aidat alınmıyor dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aidatsız Kartlar Kampanyalar ve Aidatlı Kart gibi özellikler Bakımından Sıralama:

1. Yapı Kredi Word Eko (Aktif olarak kullanıyorum)

2. Akbank Free (Aktif olarak kullanıyorum)

3. Garanti Bankası Bonus Flexi ( Diğer Banka Kartları Limitleri dolu olduğundan kart isteğim onaylanmadı. Diğer bir kartın limitini düşürdüm, tekrar istekte bulunacağım)

4. İş Bankası Aidatsız. (Kampanya ve taksitler bakımından çok sınırlı olan kart. Çok az kullanıyorum.)
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt

World Eko Kart’tan memnun musunuz hocam? Ben de kartları araştırıyorum ve Bonus Flexi ile arasında kaldım. Bonus Flexi sanırım temassız özellik sunmuyor, o nedenle world eko tercih edeceğim gibi duruyor. Size sorayım istedim memnun musunuz diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel anlamda Word Eko. Zaten sonradan müşteri hizmetlerini arıyorsunuz, word Ekoya bağlı, aidatı olan fakat aidatsız olarak GOLD vb. Kartı veriyorlar. Bence alabilirseniz ikisini de alın ama tek kart alacaksanız Word Eko tavsiye ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 4 Ekim 2020; 23:22:37 >

Öncelikle cevabınız için çok teşekkürler. Sanırım World Eko güzel bir tercih olacak. Kredi kartı kullanmayı sevmiyorum ama bulunmasının gerekli olduğu anlar da oluyor. O yüzden pek harcama yapmayacağım, gold kart vereceklerini sanmam :)

Yine de araştırdığım kadarıyla bu kart da yeterli olacak.

• Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacaktı

Word platinum ve gold un diğer world kartlardan farkı var mı ve bu kartlarda ilk yıl aidat alınıyor mu

Ayrıca bugün enpara kredi kartı ile alışveriş yaptım slipte bu alışverişten 5 tl para puan kazandınız yazıyordu enpara uygulamasında böyle bir şey görünmüyor. Nasıl harcayabilirim bunu

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Aidatsız Kartlar Kampanyalar ve Aidatlı Kart gibi özellikler Bakımından Sıralama:

1. Yapı Kredi Word Eko (Aktif olarak kullanıyorum)

2. Akbank Free (Aktif olarak kullanıyorum)

3. Garanti Bankası Bonus Flexi ( Diğer Banka Kartları Limitleri dolu olduğundan kart isteğim onaylanmadı. Diğer bir kartın limitini düşürdüm, tekrar istekte bulunacağım)

4. İş Bankası Aidatsız. (Kampanya ve taksitler bakımından çok sınırlı olan kart. Çok az kullanıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 20 Ekim 2020; 11:13:13 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz istifa A kullanıcısına yanıt

Bilgisi olan yok mu en azından ilki için

harcayamazsınız çünkü enparada puan yok. muhtemelen bir yanlışlık olmuştur. siz en iyisi müşteri hizmetlerini arayın

• bakone B kullanıcısına yanıt

bende de var world eko ama puanları internetten alışverişte geçmiyor diye kullanmıyorum. uzun yıllardır ana kart olarak bonus flexi kullanıyorum. kampanya puan takip etmeyi seviyorsanız bonus gibisi yok, ben pek kampanya peşinde koşmadığım halde sadece bonus flaşta arada gelen bildirimlerdeki kampanyalara katılmakla 600 lira kazanmışım. enpara'yı da taksit kampanyası için ara ara kullanıyordum. pandemi döneminde temassız özelliği var diye enparayı almadan evden çıkmaz oldum

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djdon -- 7 Ekim 2020; 19:11:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz istifa

Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacaktı

Word platinum ve gold un diğer world kartlardan farkı var mı ve bu kartlarda ilk yıl aidat alınıyor mu

Ayrıca bugün enpara kredi kartı ile alışveriş yaptım slipte bu alışverişten 5 tl para puan kazandınız yazıyordu enpara uygulamasında böyle bir şey görünmüyor. Nasıl harcayabilirim bunu

Teşekkürler

World card konusunda sizin bilginiz var mı hocam. Admin gibisiniz maşallah cevap veriyorsunuz çoğu soruya @Aydoğan*

• djdon D kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap için ben de sizin dediğiniz gibi biliyorum ondan bana da bi garip geldi sorayım dedim. MH yi arayınca netleşir artık

• quote:

Orijinalden alıntı: aziz istifa

Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacaktı

Teşekkürler

Word Gold Kart ile Platinum kart arasında fark var gibi ama kendi adıma kullanımda pek fark görmüyorum. Kampanyaları hemen hemen aynı. Hatta Aidatsız Word Eko kart bu karta en yakın şekilde kampanyalara katılım veriyor. Bu üç kartı da aktif olarak kullanıyorum. Aidatı ilk yılın sonunda alıyorlar. Fakat yukarıdaki mesajlarımda belirttiğim gibi ilk önce Word Kart çıkarttırdım. Aradan kısa bir süre geçmeden Word Ekoya bağlı aidatsız olarak, aidatlı Word Kart aldım. Daha sonra ise yine aidatsız Word Ekoya bağlı Platinum kartı verdiler ama Platinum karta aidat gelebilir dendi ama şu ana kadar gelmedi. Geldiği anda aidatı iade etmezlerse kapattıracağım. Kısaca Word Kart ile Word Platinum Kart arasında pek fark göremedim.

Soranlara tavsiyem. Önce Word Eko kart isteyip almak gerekir. Sonra bu karta bağlı Word Kart almak. Önce aidatsız Word Eko vermezlerse, Word Kart alıp kapattırıp aidatsız Word Eko almak, aradan kısa bir zaman geçtikten sonra Word Ekoya bağlı Word Kart ve Platinum kart almak.

Bütün bunları her müşteri için ya da her zaman yaparlar mı bilmiyorum. Bankaların tavrı ve durumları farklı olabiliyor.

Bugün yaşadığım olay. Yapı Kredi limit yükseltme isteğimi onaylamadı. Ben de Akbank aidatsız Free kart limit yükseltme isteğinde bulundum anında limiti yükselttiler. Bütün bunlardan önce Bonus aidatsız kart isteğim ise limit yok diye onaylanmadı. Yani bankaların durumu ve tavrı farklı olabiliyor.

Çok uzun oldu ama umarım okuyanlar için yararlı olmuştur.

• Hayatımda ilk defa kredi kartı kullanacağım. Şöyle biraz göz gezdirdim Maximum Aidatsız Kart iyi gibi geldi bana. Sizin tavsiyeniz ne olurdu?

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Ben başta müşteri hizmetlerinden world eko ya başvurmuştum daha önce yapı kredi ile bir bağım yoktu. Sonra kartın teslim sürecinde adres değiştirmem gerekince şubeye gitmeniz gerekiyor dediler o zaman için şubeye gitme durumum yoktu bende kartı iptal ettirdim.

Geçen gün fırsat oldu şubeye gittim orada da buradan eko ya başvuramıyoruz normal world kart verelim sonra değiştirsin dediler. Bende ilk yıl aidat alınmıyor diye burada konuşulduğunu hatırladığımdan çözülsün artık şu iş diye iyi dedim.

Gold kart göndermişler. Bunu kullanırım artık bir süre. Sonra değiştirmek istersem müşteri hizmetlerini aramam gerekiyor değil mi? Kimdi hatırlamıyorum buradan bir arkadaş mobil uygulamadan da world kartı eko ya çevirebilirsiniz demişti ama uygulamayı kurcaladım biraz öyle bir seçenek göremedim.

İyi akşamlar

Ben Şubeden world ekoya başvurdum 6. Dakikada kartı teslim ettiler. Sizi kandırmışlar.

• Tranquillity kullanıcısına yanıt
    Aman uzak durun aidatsızı 5 para etmez, kampanyaları aidatsızı kapsamıyor taksitide sınırlı çok az

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.