Şimdi Ara

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.044
Cevap
94
Favori
122.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam siz gelir kac milyon girdiniz😂😂 bende de vakıf,akbank, finansbank var hepsine de başvuruyorum limit artırma icin olumsuz dönüyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geliri 20 bin girdim.

• UranosOrc kullanıcısına yanıt
    Gelir bilgisi dönemsel denetleniyor, devlet bu konuda sıkı, belgelemenizi isteyeceklerdir

• efefor kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çok uzun süredir gelirim bu şekilde görünüyor.

Sabit maaşlı çalışan değilim hocam. Yeni yılla birlikte işletmemi açacağım şu an freelance/yan gelir sahibi olarak görünüyorum sistemde.

• Arkadaşlar çoğu yorumu hızlıca okudum, tek kredi kartım var ana harcamalarımı oradan yapıyorum ama bazı nedenlerden dolayı 2. bir kredi kartım olmasını da istiyorum, ücretsiz olması tercih sebebidir. Sanal kartı olsun öncelikle yeterli, ama her şeyde önüme de olmaz etmez gibi saçma şeyler de çıkarmasın istiyorum. Yorumlarda en çok eko kart diye birşey duydum, ona mı başvursam ne dersiniz?

5 yıldır gelir bilgileri uçuk rakamlar girerek kartlar ve krediler çektim kimse arayıp sormadı sen hayırdır belgelerin gönder bu gelir gerçek mi diye.

• Kredi kartı limiti için gelir bildirimine sabit gelir, kira geliri, yan gelirler, varsa bankadaki mevduatınız, üzerinize kayıtlı araç, ev vb. dahil oluyor. Banka belirtilen gelirin belgelenmesini isteyebiliyor ya da gelirin belgelenmesini istemeden kişinin beyanına göre limit artırımına onay verebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 20 Temmuz 2021; 14:4:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

Merhabalar,
    World eco card Online alışveriş ödemelerinde (hb, ty, n11 vb) platformlarda gözüken 6 taksit seçeneklerini doğrudan sunuyor mu? Garanti de 2 tane 5biner liralık kredi kartım var, maaş da yaklaşık 10k,ya yakın ancak garanti limit artırımına izin vermiyor. Hem de maaş hesabım da olmasına rağmen. Kapatıp yapı krediye geçmeyi düşünüyorum düşünceniz nedir? Enpara da kullandım ancak en son 3 taksitten fazla vermiyordu.

bu konuda yardımcı olabılecek bırılerı cıkar mı :)

• Arkadaşlar WORLD kampanyalarınından ücretsiz yararlanacağım aidatsız kart olarak hangi karta başvurmam gerekli ?

WORLD EKO mu ? VAKIFBANK Express Card mı ?

• konkont K kullanıcısına yanıt

Yapı Kredi bankasının World Eko kartı güzel karttır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FerreT kullanıcısına yanıt

Yapı Kredi World Eko

• HoXLeY H kullanıcısına yanıt

Yapı Kredi World Eko hepsiburada’da gördüğünüz world için yaptığı taksitleri herhangi bir sorun olmadan yapıyor. Taksit sınırlaması yoksa üründe örneğin normal world’e 6 taksit yapıyorsa eko’ya da aynı taksitleri ödeme aşamasında sunuyor. Üstelik world mobil uygulamasından kampanyaları takip edip katılırsanız ekstra world puanda kazanabilirsiniz. Üstelik world mobil’den kampanya olduğu zaman kampanya katılım ücretide yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: FerreT

Arkadaşlar WORLD kampanyalarınından ücretsiz yararlanacağım aidatsız kart olarak hangi karta başvurmam gerekli ?

WORLD EKO mu ? VAKIFBANK Express Card mı ?

Kesinlikle Word Eko.

• quote:

Orijinalden alıntı: UranosOrc

Ykb World Eko kartımın 16,200 Tl olan limitini 1,5 ay önce kendi kendine 18,300 Tl ye çıkardı. 18,300 Tl limit bana yetmediği için 25,000 Tl ye artış istedim. Gelir belgesi isteyerek reddetti. Kendisi artırmak isterse artırıyor ben istersem %99 ret geliyor.  

Sonra Axess Free kartım için limit artışı istedim. Uygulamada ön onaylı kredi kartı limitin 31,450 Tl hemen artıralım diye uyarı çıkıyor. Başvurdum Akbank' tan ses yok(bu çökme mevzusundan önce) bildiğiniz baya baya ses yok 1 haftaya yakın ses yok. Ben en sonunda yolunuza yordamınıza diyerek uygulamadan başvuruyu iptal ettim.

Ertesi gün pat Akbank' tan telefon xxx bey kredi kartınıza sigorta yaptırmak ister misiniz ? Hayır dedikten sonra kredi kartı limit artım başvurusu yaptınız mı? diye sordu. yaptım fakat iptal ettim deyince isterseniz artırabiliriz diğer bankalardaki limitlerinizi düşürürseniz dedi benim iyice sinirler zıpladı.  Akbank' a güvenip diğer kartlarımın limitini düşürmem artırırsanız keyfiniz bilir diyerek savuşturdum kadını. 1-2 gün sonrada Akbank cortladı.

Limit ihtiyacımı bu iki bankadan toparlayamayınca elimdeki en yüksek limitli kredi kartım olan Teb kredi kartım için bu adamlar zaten yüksek limit verdiler daha da artırmazlar diyerek fazla umutlanmadan limit artışı istedim. Daha başvuruyu yapıp mobil uygulamayı kapatırken limit 25,000 Tl olan limitim 40,000 Tl ye yükseltildi mesajı geldi:

Arkadaş diğer iki bankaya söver misin ? Sonraya mı saklarsın ? Bundan sonra en azılı Teb fanboyu olup çıkacağım. Adamlar limit yüksek olduğu halde anında artış verdiler.

Ykb ve Akbank nazdan ölüyor.  

Hocam yapı krediyi ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? bu limite ne kadar sürede ulaştınız?

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    2019 yılının sonunda almıştım sanırım. 8600 Tl limitle vermişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: UranosOrc

2019 yılının sonunda almıştım sanırım. 8600 Tl limitle vermişlerdi.

Anladım hocam cevap için teşekkür ederim.

• Tercih kartda tüm kampanyalar ücretli mi? Express kart mı alalım o zaman şubelerden?

• trovin T kullanıcısına yanıt

hocam detaylı açıklamanız ıcın cok tesekkur ederım, garantı ınatla lımıtımı artırmıyor. haftaıcı ılk ıs gıdıp bır world eko cıkartmak olacak.

• trovin T kullanıcısına yanıt
    En güzeli platinum

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021]

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.