< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (29. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Geliri 20 bin girdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelir bilgisi dönemsel denetleniyor, devlet bu konuda sıkı, belgelemenizi isteyeceklerdir
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çok uzun süredir gelirim bu şekilde görünüyor.
Sabit maaşlı çalışan değilim hocam. Yeni yılla birlikte işletmemi açacağım şu an freelance/yan gelir sahibi olarak görünüyorum sistemde.
Arkadaşlar çoğu yorumu hızlıca okudum, tek kredi kartım var ana harcamalarımı oradan yapıyorum ama bazı nedenlerden dolayı 2. bir kredi kartım olmasını da istiyorum, ücretsiz olması tercih sebebidir. Sanal kartı olsun öncelikle yeterli, ama her şeyde önüme de olmaz etmez gibi saçma şeyler de çıkarmasın istiyorum. Yorumlarda en çok eko kart diye birşey duydum, ona mı başvursam ne dersiniz?
-
5 yıldır gelir bilgileri uçuk rakamlar girerek kartlar ve krediler çektim kimse arayıp sormadı sen hayırdır belgelerin gönder bu gelir gerçek mi diye.
-
Kredi kartı limiti için gelir bildirimine sabit gelir, kira geliri, yan gelirler, varsa bankadaki mevduatınız, üzerinize kayıtlı araç, ev vb. dahil oluyor. Banka belirtilen gelirin belgelenmesini isteyebiliyor ya da gelirin belgelenmesini istemeden kişinin beyanına göre limit artırımına onay verebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 20 Temmuz 2021; 14:4:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HoXLeY
Merhabalar,
World eco card Online alışveriş ödemelerinde (hb, ty, n11 vb) platformlarda gözüken 6 taksit seçeneklerini doğrudan sunuyor mu? Garanti de 2 tane 5biner liralık kredi kartım var, maaş da yaklaşık 10k,ya yakın ancak garanti limit artırımına izin vermiyor. Hem de maaş hesabım da olmasına rağmen. Kapatıp yapı krediye geçmeyi düşünüyorum düşünceniz nedir? Enpara da kullandım ancak en son 3 taksitten fazla vermiyordu.bu konuda yardımcı olabılecek bırılerı cıkar mı :)
-
Arkadaşlar WORLD kampanyalarınından ücretsiz yararlanacağım aidatsız kart olarak hangi karta başvurmam gerekli ?
WORLD EKO mu ? VAKIFBANK Express Card mı ?
-
Yapı Kredi bankasının World Eko kartı güzel karttır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapı Kredi World Eko
Yapı Kredi World Eko hepsiburada’da gördüğünüz world için yaptığı taksitleri herhangi bir sorun olmadan yapıyor. Taksit sınırlaması yoksa üründe örneğin normal world’e 6 taksit yapıyorsa eko’ya da aynı taksitleri ödeme aşamasında sunuyor. Üstelik world mobil uygulamasından kampanyaları takip edip katılırsanız ekstra world puanda kazanabilirsiniz. Üstelik world mobil’den kampanya olduğu zaman kampanya katılım ücretide yok.
quote:
Orijinalden alıntı: FerreTArkadaşlar WORLD kampanyalarınından ücretsiz yararlanacağım aidatsız kart olarak hangi karta başvurmam gerekli ?
WORLD EKO mu ? VAKIFBANK Express Card mı ?
Kesinlikle Word Eko.
-
-
2019 yılının sonunda almıştım sanırım. 8600 Tl limitle vermişlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: UranosOrc
2019 yılının sonunda almıştım sanırım. 8600 Tl limitle vermişlerdi.Anladım hocam cevap için teşekkür ederim.
-
Tercih kartda tüm kampanyalar ücretli mi? Express kart mı alalım o zaman şubelerden?
hocam detaylı açıklamanız ıcın cok tesekkur ederım, garantı ınatla lımıtımı artırmıyor. haftaıcı ılk ıs gıdıp bır world eko cıkartmak olacak.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X