< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (28. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam ben normalde Gold kart kullanıcısıyım ama Express kartı da çağrı merkezinden yenileyip temassız alan bir arkadaşım vardı. Yani alınabiliyor diye biliyorum.
-
Tüm kampanyalar ortak mı Vakıf Word veya gold ile?
Temassız mı verdiler şubeden?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar hepinize iyi günler
World eko kart kullanmaktayım uzun zamandır. Bugün bir sms geldi world gold ek kartınız basilmis olup teslim edilecektir vs gibisinden. Sanırım world eko ya bağlı world gold kart çıkartmışlar. Şimdi bu karti kullanmaya başlasam aidat gelir mi yoksa gelince kapattirayim mi yoksa kuryeden hiç mi almayayım?
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
kullanmaya başladıktan sonra artık aidat alınacak diyip alma durumları var mı?
-
Ek kart olduğu için gelir, bende eko varken (eko asıl kart) gold gönderdiler (gold’da ek kart olarak çıkmış ) aidat almıyorlar ikiside asıl kart.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: efefor
Ek kart olduğu için gelir, bende eko varken (eko asıl kart) gold gönderdiler (gold’da ek kart olarak çıkmış ) aidat almıyorlar ikiside asıl kart.Hocam bende aynı durumdayım bende de eko var asil kart olarak ek kart olarak Gold çıkarmışlar bana da.
Aidat Alınmaz diyecekler ama alıp iade etmeyecekler, bir an önce iptal etmenizde fayda var
Ek kart olduğu zaman aidat alınıyor mu ? Aidat alınmaması için her iki kartında World eko ve world gold card ın asıl kart mı olması gerekli ?
Bende ikiside asıl kart’dı alınmıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: efefor
Aidat Alınmaz diyecekler ama alıp iade etmeyecekler, bir an önce iptal etmenizde fayda varAnladım iptal edeyim o zaman teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: genclik17Anladım iptal edeyim o zaman teşekkürler.
Alıntıları Gösterİptal etmeyin bence. Word Ekoya bağlı olarak verdikleri Gold Kart aidatsız. Word Ekoya bağlı aynı şekilde Gold Kart verdiler ve aidatsız. yaklaşık üç yıldır kullanıyorum. Fakat emin olmak için müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*İptal etmeyin bence. Word Ekoya bağlı olarak verdikleri Gold Kart aidatsız. Word Ekoya bağlı aynı şekilde Gold Kart verdiler ve aidatsız. yaklaşık üç yıldır kullanıyorum. Fakat emin olmak için müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz.
Alıntıları GösterAnladım bir arayıp sorayım duruma göre hareket edeyim o zaman teşekkürler. Ama gold ek kartta bagli olduğu asil kart numarasi eko numaram değil onu da anlayamadim tam. Sizde yapikredi mobilde gold kart detaylara girince bagli kart numarasi kullandiginiz eko kart numarası mı çıkıyor? Bende farkli gibi duruyor kart limitleri bile farkli eko ile goldun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eko kart ile Gold kart numaraları farklı. Sadece limit ortak. İkisi ayrı kart olarak görülüyor. Gold kart olduğu için kampanyalara katılım ve taksitlendirme sınırlaması olmuyor. Eko kartta çok nadir de olsa kampanya ve taksit sınırlaması olabiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*Eko kart ile Gold kart numaraları farklı. Sadece limit ortak. İkisi ayrı kart olarak görülüyor. Gold kart olduğu için kampanyalara katılım ve taksitlendirme sınırlaması olmuyor. Eko kartta çok nadir de olsa kampanya ve taksit sınırlaması olabiliyor.
Kartların numaralari farklida gold kartin bagli olduğu kart olarak eko gözükmüyor mu farkli bir kart no mu gözüküyor? Benim ekonun limit ile gold limitleri de farklı. Anlayamadım tam
Müşteri hizmetlerini aramak en doğrusu olacaktır. İki kartın limitlerinin farklı olması ilginç durum diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*Müşteri hizmetlerini aramak en doğrusu olacaktır. İki kartın limitlerinin farklı olması ilginç durum diye düşünüyorum.
Anladım arayıp sorayım bir world ekoya bağli olarak değilde ayrı çıkartmışta olabilirler.
Merhabalar,
World eco card Online alışveriş ödemelerinde (hb, ty, n11 vb) platformlarda gözüken 6 taksit seçeneklerini doğrudan sunuyor mu? Garanti de 2 tane 5biner liralık kredi kartım var, maaş da yaklaşık 10k,ya yakın ancak garanti limit artırımına izin vermiyor. Hem de maaş hesabım da olmasına rağmen. Kapatıp yapı krediye geçmeyi düşünüyorum düşünceniz nedir? Enpara da kullandım ancak en son 3 taksitten fazla vermiyordu.
-
güzel konu olmuş emeğinize sağlık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X