direk eko ya başvuramazsın..internetten world kart başvurusu yap müşteri temsilcisi seni arayacaktır o zaman eko istediğini söylersin. |
Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (40. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bulamadım hocam. ya şubeye gideceksiniz ya da telefon ile halledeceksiniz. ben telefon ile hallettim. 5 dk. bekliyorsunuz bağlanmak için. muhtemelen işleri zorlaştırıyorlar aidatlı kredi kartı kullansınlar diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 24 Mayıs 2022; 16:11:46 > -
Cardfinans go kart kullanan var mı? Ücretli gözüküyor sitede fakat sms gelmiş ömür boyu ücretsiz diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretliydi sanırım artık ücretsiz olacak güncelleme yapmışlar.
-
hocam bir dener misiniz normal world kartınız varsa.
pc veya laptoptan yapı kredi internet şubesinde kartlarım sekmesinde yer alan kart hizmetleri menüsündeki Kart / Program / Özellik İşlemlerine tıklayın. oradan yan tarafta kart çeşidini değiştir var ona tıklayın bakalım, world eko kartı gösterecek mi kartlar arasında?
ben deneyemedim çünkü telefonla aradıktan sonra gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 27 Mayıs 2022; 15:36:42 > -
Şubeye giderek hallettim hocam teşekkürler.
-
makul faizle taksite bölme imkanı açısından world eko mu maximum aidatsız mı daha iyidir ?
-
Faiz oranı yasal olarak belirlenir ve bankalar kafalarına göre taksitlendirmeye faiz uygulamaz. Şu an o faiz kartlarda % 1,80.
Faizsiz taksit sunan aidatsız kartlar: Enpara ve Kuveyttürk Sağlm Kart
-
Bir yerde aidat 46 lira bir yerde de parantez içinde (dijitalin kartı) 240 lira yazıyor aidata.
Başvurayım dedim aylık 8 bin harcarsam aylık yansıyacak 20 TL aidatı almayacaklarmış.
Fasa fiso.
-
Arkadaşlar bende aidatsiz taksit imkanı olan kampanyası olan f/p kredi kartı arayışındayim. Tavsiyeniz nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
World Eko, Enpara, Denizbank Netcard, Kuveyttürk Sağlam Kart
-
Enpara onaylamadi. Word ekoya başvurucam. yapikredi müşterisi değilim. Önce yapikredi müşterisi olup word kredi kartı alıp onu ekoyami çevirmen gerekiyor yoksa direk eko isteyebilirmiyiz şubeden.
Bonus flexi, QNB Finansbank Fix, Axess Free
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aidatlı olanlarda, yoğun ve sürekli kullanımda bir faydası olan kart hangisidir?
aidatsız olanlarda, taksit ve imkanları en iyi olan hangisidir?
Aktif olarak Yapı Kredi World kart kullanıcısıyım ama kampanyaların bana hitap ettiğini pek söyleyemem. Mayıs ayında 265 TL kart ücreti çektiler. O günden beri kapatmayı kafaya koydum ama alternatif aramaktayım. Beklentilerim çok değil aslında. Puan falan umurumda değil. Faizsiz taksitlendirme imkanı ve/veya internet alışverişleri için çeşitli kampanyalar sunması benim için yeterli.
World Eko ve CardFinans GO arasında kararsız kaldım. Konuya baktım, pek çok kişiye World Eko önerilmiş. Başvurmadan önce son bir kez fikrinizi almak istedim. Son öneriniz ne olurdu?
-
Ücretsiz kampanyalara katılabileceğim ücretsiz taksitlendirme yapabileceğim vade farksız kart aidatı bulunmayan bazen internet alışverişlerinde indirim yapabilen bir bir kart öneriniz var mı arkadaşlar Enpara ve Kuveyt Türk sağlam kart dışında bunlara benzer bir kart var mı Sizce başka
Net bir bilgim olmamakla beraber Axess free kartla çoğu kampanyaya ücretsiz katılıp chip para kazanabiliyorsunuz ve kart aidatı da yok. Vade farksız taksit yapıp yapmadığını bilmiyorum yeni başvuru yaptığım için.
world eko.
tüm kampanyalara katılabilir, aidat yok. bir süredir 1ay ücretsiz ertelemesi de var, taksitten faydalanabilir, ekstra taksitten faydalanamıyor galiba.
-
world eko hocam. 1ay ücretsiz öteleme kapanyasına eko da dahil
-
İki arkadaşa da teşekkür ediyorum axess free araştırdım ücretsiz vade farksiz taksit yok galiba world ekoya basvurmak dolaylı oyle degil mi ?birde arkadaşlar istediğim özetle şu belki diger arkadaşlara da fikir olur mesela saglam kart diye bisey cikarmislar online hesap actim akabinde basvuru yaptım onaylanmadi 15 bin tlye kadar vade farksiz 5 taksit enparada 3 bine kadar 4-5 taksit ziraatkartta bunlarla alakası yokta ondada 5 bine kadar ucretsiz farksiz 3 taksit var bu enpara ve saglam kart dışında ekoda axess free de bunlar varsa onlara da başvurayım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder0301 -- 3 Eylül 2022; 19:40:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X