Şimdi Ara

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
94
Favori
123.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Freede bazen kişiye özel 100 tl üzeri taksite müsait sektör harcamasına 3 taksit seçeneği çıkıyor ama garanti diyemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aidatsız kartlara Denizbank net kart (bonus kart) da ilave edilebilir. Kampanya katılım ücreti yok. Kampanya sayısı fazla.

• TEB - Sade Kartta taksitli nakit avans var mı?

• DHTech D kullanıcısına yanıt

Vardı bir ara bende ama hiç deneyip bakmadım.

Aidatsız kartlar içindeki en gereksizlerden biri olabilir.

Hiçbir kampanyaya dahil olmuyor.

Denizbank Net Kart daha iyi bir tercih olabilir.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

%1 nakit avans çekme komisyonu var mı?

1000 lira denediğimde çıkan ekranın görüntüsü

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021]
  • Aidatlı kredi kartlarına 2-3 tane otomatik fatura talimatı bile tanımlasanız yine de aidat alıyorlar mı?

Ben yıllardır işbank maksimum kullanırım aidat gelmiyor ama puan da birikmiyor. Bu ay emekli maaşımı garantiye aktardım bir de kredi kartı düşünüyorum. Aidatlı bonus gold gibi kartlar ile aidatsız bonus flexi arasında kararsız kaldım. Ben ayda 2000 tl civarı temel harcama yaparım çok kampanya takip eden biri değilim. Hangi kartı önerirsiniz?

• bonus trink alabilirsiniz, gold gereksiz bir artısını görmedim. aidat yansıyınca arayınca kart kapatmama sözüne belli bir miktar bonus teklif ederler. aidatı 212tl galiba, en kötü yarısını iade ederler diye düşünüyorum.

aidatsızlarda en iyisi yapı kredi world eko

• eros68 kullanıcısına yanıt

Kriterlerinize göre aidatsız bonus flexi. (Aidatlı karta aylık yaklaşık 20 TL gibi ücret vermekten iyidir. Her yıl müşteri temsilcisini arayıp aidat iade ile uğraşmaktan iyidir. Son zamanlarda aidat iade konusunda bütün bankalar sorun çıkarıyor, kolay kolay aidatın bir kısmını dahi iade etmek istemiyor.)

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt

2 adet otomatik fatura ödeme talimatı verince aidatlı kartlardan aidat almıyorlar diye duymuştum ama öyle bir şey yok galiba...

• eros68 kullanıcısına yanıt

Hayır. Duymadım. Bankaların yaklaşımı aidat ödemek istemeyen aidatsız kart alsın şeklinde. İş Bankası kredi kartını uzun yıllardır aktif olarak kullanıyorum, aidatın iadesi konusunda taviz vermediler, en son aidatın yaklaşık yarısı kadar puan verdiler.

• Arkadaşlar bir şey soracağım. findeks not düşmesin diye karttan para harcayınca geri yatırıyorum limit oranını aşmamak için. ekstre kesilmeden önce toplam limitten 600-700 tl açık bırakıyorum ama yine de ödemesi 0 tl çıkıyor neden böyle?

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Harcanan tutar ve geri ödenen tutar aynı mı oluyor? Mesela 100 TL harcama yaptıysanız 50 TL ödeme yapın. Toplam limitten 600-700 açık bırakıyorum dediğiniz kısım taksitlerden dolayı yanlış hesaplama olabilir. Bekleyen provizon dolayısıyla bir sonraki hesap kesim dönemine yansıyacak olabilir.

Limitin %50-%60'ını geçene kadar ödeme yapmayın. Bu oranları geçerse bir kısım ödeme yaparsınız. Geri kalan tutarı da hesap kesimi olduktan sonra ödersiniz.

• Garanti bankası aidatsız kart bonus felexi kartla kampanyalara katılımın çoğunluğu ücretli.

Denizbank aidatsız bonus sade kart ile kampanyalara katılım ücretsiz. Bonus flexi düşünenler, Denizbank bonus net kartı da değerlendirebilir. Net kart kampanyaları çok fazla değil ama zamanla çoğalacağını düşünüyorum. Belli başlı bonus kampanyaları aynen var ve katılım ücretsiz.

• "ParafÜstü" gibi uygulaması olan kredi kartı var mı?

axess in %5 market kampanyası var. ayda 12.90a . ayda max 50tl indrim. alt limit yok

• Arkadaşlar iyi forumlar.
    Şu zamana kadar hiç kredi kartım olmadı. Kredi kartı nasıl kullanılır onu da bilmiyorum. Aidatı olmayan, aylık en az 1000 tl akaryakıt alacağım, internette ara sıra yapacağım alışverişlerde bana puan vs sağlayabilecek düşük limitli bir kredi kartı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt

World eko düşünebilirsiniz hocam opet kampanyaları da oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar neden aidatsız kart tercih ediyorsunuz biriniz bana anlatabilir mi ?

Taksit konusunda bankanın verdiği + artı taksiti alamıyorsunuz. Puan, çip para kazanamıyorsunuz. Müşterimiz akıllı çocuk saati sattık. 2 taksit + 3 banka verecek şekilde taksitli çekim yaptım. Müşteri ile papaz olduk banka +3 taksiti vermedi diye. Aidatsız kart kullandığı için vermediğini anlatsakta ürünü iade almak zorunda kaldık. Ürün aldık almasına da firmaya çekim yaptığımız için iade için bir kaç gün uğraştık. Parayı her ay taksiti yatıracak şekilde ayarlamışlar. Ordan da müşteriyle papaz olduk. Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] Aidat gelince aktif olan müşteriye zaten iptal ediyorlar. Ayda 2 fatura talimatın bir kaç harcama yapman yeterli oluyor. İptal etmeyen bankalar var mı var kullanma başka banka mı yok.

Axess Gold ve Platinum kartım var aidatlı. (İptal ettiler)

Denizbank gold var aidatli (iptal ettiler)

Cardfinans aidatlı (Bir kaç devir yaptığım için daha gelmedi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 30 Kasım 2022; 1:10:39 >

• Saiph kullanıcısına yanıt

Bende Denizbank’ı iptal etmediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.