Formu okuyup inceledikten sonra, YK World Eko'ya başvurdum. Hali hazırda World var. Yılbaşından sonra kapatacağım. Bende aidatsız kartlara dönüş yapanlardanım. Şuan bende olan kartlar; Enpara, Axess Free, World (aidatlı kapatılacak) ve World Eko. |
Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (52. sayfa)
-
-
Kampanyalara katılıp ortalama bir harcama yapan biri aidat ücretini birkaç ayda çıkartır artıya geçer zaten. Kaldı ki aidat ücretinin iadesini talep ettiğinizde bir şekilde veriyor bankalar. Bence aidatsız kart kullanıp kampanyalara katılmamak zarara uğratıyor. Ama tabii ayda 1-2 harcama yaparım, kredi kartım olsun diye alıyorsanız aidatsız kart daha mantıklı.
-
Süper şube müşterilerine muafiyet tanımlanıyor. Prestij kart harici aidat almıyorlar.
-
Çok doğru bir yorum.
Eğer kredi kartını çok kullanan biri değilseniz ücretsiz kart daha mantıklı olabilir.
Bende Vakıf World Platinum var. Bu ay 569 TL ücret yansıtıldı. Sadece bu ay kampanyalardan aldığım puan 500 TL. Kaldı ki ücreti de hiç ikiletmeden sesli yanıt sisteminden iptal ettirdim.
-
Maaş Müşterisi olduğum halde kavga etmekten usandığım için Ücretsiz Kart'a yöneliyorum ben.
Kampanya puan kovalayan biri değilim. Maksat işim görülsün.
-
Hangi platinium kartı kullanıyorsunuz? Vakıfbank Platinium One ve Plus kartlarında bildiğim kadarıyla kart aidatı yoktu. -
Normal Platinumda var. Platinum one ve plus da yok.
-
Vakifbank planının plus metal kartım var arkadaşlar diğerlerini kapattım. Hangi kartı tavsiye edersiniz 2 kart kullanacağım -
akbank axess free veya YK World Eko iyi.
-
Yapı kredi world eko önermiyorum tek bir bir kampanya bile kalmadı hepsinden çıkarttılar eko kartı. Alırsanız adı yapı kredi olan vasıfsız bir kart olur elinizde sadece
-
Aidatli da olur farketmez -
Kampanya ve puan önemli değil de olabildiğince çok taksit yapan bir aidatsız kredi kartı önerisi rica ediyorum. Vakıf'la gidiyorum taksit yapmıyoruz diyor, Akbank'la gidiyorum 3 taksit yaparız diyor. Abi yok mu şöyle 9,10,12 taksit direkt yapan bir aidatsız kart? Flexi nasıl acaba? Yapı Kredi sevmediğim için World Eko son tercih olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bdhk147Kampanya ve puan önemli değil de olabildiğince çok taksit yapan bir aidatsız kredi kartı önerisi rica ediyorum. Vakıf'la gidiyorum taksit yapmıyoruz diyor, Akbank'la gidiyorum 3 taksit yaparız diyor. Abi yok mu şöyle 9,10,12 taksit direkt yapan bir aidatsız kart? Flexi nasıl acaba? Yapı Kredi sevmediğim için World Eko son tercih olabilir.
Forumdaki arkadaşların yanıt vermesini beklerken kendim biraz araştırma yaptım. Bonus Flexi ve World Eko üzerine. Bankalar bu kartlara resmen üvey evlat muamelesi yapıyor. Kampanyaların çoğunluğunda bu kartları hariç tutmuşlar. Bakabildiğim kadarıyla Eko biraz daha fazla üvey muamelesi görmüş. Özellikle benim ilgilendiğim taksit kampanyalarından ya tamamen hariç tutulmuşlar ya da Flexi'de olduğu gibi 2 taksit gibi komik bir tarife uygulamışlar. Anlaşma ağı en geniş dört bankadan ilk ikisi bunlar. Süreç hayal kırıklığına ilerliyor.
-
Vakıfbank Platinum Metal ücretli değilmiydi. Platinum one ve plus ücretsiz.
Ziraat süper şube (dijital) olunca bankkart ücretsiz oluyormuş. Mobil uygulamadan süper şubeye geçiş yapılıyor.
Getir Finans maximum özellikli ücretsiz kartı var. Daha denemedim N11 de 9 taksit yapıyor.
-
Bonus Flexi ile pasaport ödemelerine taksit yapılıyor mu? Umarım mesaj yanlış yerde değildir.
-
Onu bilmiyorum da kartı yeni çıkarttım, bir giyim mağazası zincirinde Garanti kartlarına peşin fiyatına 6 taksit yazısı gördüm. Öylesine bir sorayım dedim Bonus Flexi'ye de 6 taksit mi diye. Hayır, 4 taksit ve %10 da komisyon ücreti gibi bir şey alıyoruz dedi. Bonus Genç ve Bonus Flexi'ye böyleymiş. Zaten birçok kampanyaya dahil değilsiniz, dahil olduklarınıza ya üç kuruş bonus veriyorlar ya da ciddi harcamalar yapmanızı istiyorlar. Üstüne bir ay sonra da o bonuslar siliniyor. İnternet alışverişlerinde de bir test edeceğim, orada da benzer bir durum varsa hiç gerek yok Garanti aidatsız kredi kartına. Akbank genel olarak iyi gibi.
-
internet için sanal kart açıp onun üzerinden de deneyin. normal bonus olarak görüp taksit kampanya vs. dahil edebilir -
Sıcak fırsatçının yoğun olduğu yerde aidatsız kredi konusu tamamen garabet.
Sıcak fırsatçı adam aidatı fazlasıyla çıkaracak puanı fazlasıyla kazanır.
İlla aidatsız olacak diye bir şart varsa Flexi Eko Free kart bunlarla uğraşılmaz.
Vakıfbank'ta World özelliği var. Platinum Plus kart aidatsız.
World geçen hemen her yerde taksit yapar.
Denizbank aidat konusunda oldukça esnek. Bonus geçen hemen yer yerde taksit yapar.
Getir Finans maksimum özellikli. Aidatsız. İşbank geçen her yerde taksit yapar.
Garanti aidat konusunda çok katı bir banka değil. Ben olsa aidatlı bir kart alırım.
Aidatı en düşük kartlardan birisi Money Bonus.
TEB aidat konusunda aktif müşterilere esneklik sağlar.
Aidatsız kart peşinde koşmak fırsatları harcamaktır özetle.
-
Bankaların bu yıl çetin ceviz olacağını düşünüyorum, kredi kartı kullanımından soğutmak istiyorlar,kart kamp vs çöp oldu, tahsil edilen rakamlar tabiki iade edilir ama bu seferde anlamsız koşullar/harcama şartları vs önümüze koyulur. yapıkredi gibi aksiyon alabilirler, sene içinde kazandıgınız puanlardan düşsün vs..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 1 Ocak 2025; 13:11:4 > -
Kötü günler geride kaldı, sırada daha kötü günler var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X