Şimdi Ara

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.042
Cevap
92
Favori
121.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten böyle idi çoğu kampanya. Ekoya bağlı sanal kart değilde gold kart çıkaranlar şanslı.
  • curky C kullanıcısına yanıt

Anlaşılan World eko eskisi kadar avantajlı olmayacak

• Geçen çalıştığımız kuruma denizbanktan arkadaşlar geldi. Düğün arifesi 200 bin limitli "Denizbank Black" kart sattılar şöyle avantajlı böyle avantajlı. Her ay %10 bonus 3 ay 10.000 harca 1.000 tl bonus falan. Kartı aldım ama hiç kampanya yok bişey yok. Bu Black kartı kapatıp Garantiden Bonus çıkarasım var. Aidatsız Ziraat bol kampanya galiba

• Denizbank Gold kart kullanan var mı avantajları dezavantajları neler
  • Beyler Akbank'ın aidatsız kredi kartına başvurdum, ertesi gün aradılar adresime kadar verip başvuruyu tamamladık. Bugün 5. gün hala ses seda yok. Olumsuz falan diye bir mesaj da gelmedi. Bu durum normal mi?

• Bdhk147 B kullanıcısına yanıt

Çağrı merkezine sorun hocam kuryeye verilmis mi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Çağrı merkezine sorun hocam kuryeye verilmis mi diye.

Aradım, şubeden bilgi alın dediler. Buradaki şubeleri hem uzak hem de yoğun. Bir iki gün daha bekleyip, duruma göre bakacağım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bdhk147

Beyler Akbank'ın aidatsız kredi kartına başvurdum, ertesi gün aradılar adresime kadar verip başvuruyu tamamladık. Bugün 5. gün hala ses seda yok. Olumsuz falan diye bir mesaj da gelmedi. Bu durum normal mi?

Şubeye gittim, sanki daha önce telefonda bir konuşma yaşanmamış gibi bizde öyle bir bilgi görünmüyor dediler. Müşteri oldum, şubeden çıktım. Sonra mobil uygulamaya baktım ki daha önce yaptığım Free kart başvurusu görünüyor. Değerlendirmeye alınmış fakat muhtemelen bankanın müşterisi olmadığımdan reddedilmiş. Çok tuhaf işler. Bir müşteri temsilcisinin aldığı başvurudan diğer temsilcinin haberi yok, şubenin de bunlardan haberi yok. Sonra Free karta tekrar başvurdum direkt onaylandı. Mobil uygulama kullanışlı, genel olarak hizmetleri güzel ama veri güvenliği, sistem sağlığı ve ATM yazılımları gibi konularda bundan sonra can sıkıcı haberler olmaz umarım.

• ImKeynes kullanıcısına yanıt

Belki siz katılım sağlamamışsınızdır hocam, bu kadar bariz yalanlar söylemezler sanırım?

• Enpara kullanıyorum ama hiç bir yerde taksit yapmadığı için aidatsız bir kart arıyorum. Vakıfbank Troy Express Card (World) önerir misiniz?

• sata90 S kullanıcısına yanıt

Aynı durumda ve arayıştayım. Ne yapmaya karar verdiniz?

• Vakıfbank express taksitler konusunda iyi ancak puan konusunda pek iyi değil hem taksit hem de puan konusunda iyi olan aidatsız kart axess free'dir.https://www.kartfree.com/free/kampanya/8/395/kampanyalar

• Kassady kullanıcısına yanıt

Henüz karar vermedim, bayramdan sonra karar vermeye çalışacağım.

• sata90 S kullanıcısına yanıt

Bir karar verdiniz mi hocam?

• Bdhk147 B kullanıcısına yanıt

Vakıfbank World Platinum One düşünüyorum.

• Arkadaşlar garanti bankası bonus kart talebinde bulunanlara özel faizsiz 20 bin tl taksitli nakit avans veriyor
    Ama 760 tl yıllık kart aidatı var. Başvursam mı bilemedim
  • Maximum aidatsız kart için online başvuru olmuyor mu? İlla şubeye mi gitmemiz gerekiyor?

• A fine day to die kullanıcısına yanıt

SMS ile başvuru yapıyorsunuz. Ardından müşteri hizmetleri sizi arayıp birkaç soru soruyor

• ARkadaşlar kredi kartı aidatı olmaması için 3-4 tane otomatik ödeme talimatı vermek gerekmiyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

• ziraat kredi kartı süper şube müşterilerine aidatsız diye yazıyor ancak başvuru esnasında belge onaylamada kart aidatları listede gözüküyor. müşteri temsilcisine sordum kredi kartlarında aidat olur diyor. nasıl iş bu

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.