tikli denen zat msj yazmış ama demek ki uygun olmayan sözler kullanmış ki msjı silinmiş
Belki AIDS yerine EYDİS diyince moderator tarafından kınanıp silinmiştir mesajı...
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
tikli denen zat msj yazmış ama demek ki uygun olmayan sözler kullanmış ki msjı silinmiş
Yok ben kendim sildim. Yanlış anlamışım da . AIDS değil ADSL sanıp cevap yazmıştım, sonra hatamı düzelttim.
quote:
Yok ben kendim sildim. Yanlış anlamışım da . AIDS değil ADSL sanıp cevap yazmıştım, sonra hatam...
ya biraz güldüm kusura bakma
ciddi olursak
ben düzenli olarak kan veriyorum kızılay a
orada form a tlf no , adres falan da yazılıyor.
kızılay AIDS, hepatit dahil bazı testleri ücretsiz yapıyor.
kan vermek tabi benim amacım. tavsiye ederim
ARKADAŞLAR LÜTFEN BANADA YARDIMCI OLUN. GEÇENLERDE Bİ GÜZELLİK MERKEZ,İNE GİTMİŞTİM KADIN ORDA ELİMİ Bİ JİLETLE TEMİZLEDİ VE BEN ÇOK ACEMİ OLDUĞUM İÇİN KİMSEDE UYARMADI BENDE DİKKAT ETMEDİM SONRADAN AKLIMA GELDİ VE SORDUM BUNU DAHA YENİ AÇTINIZ DEĞİLMİ DİE KADIN EVET FELAN DEDİ AMA BEN GÖRMEDİM O YÜZDEN İNANMADIM DA ÇÜNKÜ KADIN DA PANİKLEDİ. İŞİN KÖTÜSÜ J,LET ELİMİ KESTİ VE ÇOK AZ KANADI. BENDE ÇOK KORKUYORUM ŞU AN. BU YOLLA BU TÜR BİR HASTALIK BULAŞABİLİR Mİ :'( İNSAN SAĞLIĞI BU KADAR UCUZ OLMAMALI :'((
Herhangi bir sağlık ocağına gidip şüphelerinizi anlatın ve kan tahlili yaptırın bu sizin endişenizi giderecektir.
Sağlık ocağı Eliza testi yapamaz. Acilen devlet hastanesine başvurman gerek.
Bir şey çıkçağını sanmıyorum ancak , içinin rahat olmasını istiyorsan bir testden zarar çıkmaz.
ben sadece cinsel yolla bulaşacağını sanırdım. çok iyi oldu . teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Sağlık ocaklarını hafife almayın :)
bunun bi kuluçka döneminin olduğunu söylediler. testi hemen yaptırsam bile doğru bir sonuca ulaşılmazmış :S
quote:
Orijinalden alıntı: _fisico_
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Sağlık ocaklarını hafife almayın :)
Çıkan parmağıma bizim işimiz değil diyerek 3 saat uzaklıktaki yere yönelendirdiler.Bence Gayet hafife alınmalı
quote:
Orijinalden alıntı: sorunvarya
bunun bi kuluçka döneminin olduğunu söylediler. testi hemen yaptırsam bile doğru bir sonuca ulaşılmazmış :S
inşallah bulaşmamıştır. hafta sonum mahvoldu.düşnmekten hiçbirşey yapamadım. doktoru aradım oradaki labtaki bayan onun bi kuluçka dönemi var. şimdi baksak bile bi sonuç alamayız dedi :S
inşallah bulaşmamıştır. hafta sonum mahvoldu.düşnmekten hiçbirşey yapamadım. doktoru aradım oradaki labtaki bayan onun bi kuluçka dönemi var. şimdi baksak bile bi sonuç alamayız dedi :S
Zaten o kuluçta dönemi geçtikten ve kanında HIV+ çıktıktan sonra ölümü beklemekten başka çaren kalmıyor.
ne yaptınız yaa bu kadar da açık sözlü olunmaz ki :S
Stres yapıp durmayın yavv, bildiğim kadarıyla özellikle erken dönemde teşhis edilen AIDS'te yaşam süresi 20 yılı geçmiş olmalı, kimsede 1983'lerde ilk hastalık tanımlandığı zamanlarda olduğu gibi patt diye ölmüyor artık. Testler ilk çıktıklarında yani 1980'li yıllarda bulaşmadan 3 ay sonra doğru cevap verebiliyorlardı. Sanırım artık bu süreyi epeyce düşürmüşlerdir.
bigün herkes ölcek nasıl olsa sorun o değil. hastalık bu ALLAH korusun. sorun şu ki böyle bi şeklde bulaşma olsalığı nedir ben bunun merakındayım.
Sadece AIDS değil, kan yoluyla bir çok hastalık bulaşabiliyor. Hepatit testini de mutlaka yaptırın.
quote:
Orijinalden alıntı: sorunvarya
ARKADAŞLAR LÜTFEN BANADA YARDIMCI OLUN. GEÇENLERDE Bİ GÜZELLİK MERKEZ,İNE GİTMİŞTİM KADIN ORDA ELİMİ Bİ JİLETLE TEMİZLEDİ VE BEN ÇOK ACEMİ OLDUĞUM İÇİN KİMSEDE UYARMADI BENDE DİKKAT ETMEDİM SONRADAN AKLIMA GELDİ VE SORDUM BUNU DAHA YENİ AÇTINIZ DEĞİLMİ DİE KADIN EVET FELAN DEDİ AMA BEN GÖRMEDİM O YÜZDEN İNANMADIM DA ÇÜNKÜ KADIN DA PANİKLEDİ. İŞİN KÖTÜSÜ J,LET ELİMİ KESTİ VE ÇOK AZ KANADI. BENDE ÇOK KORKUYORUM ŞU AN. BU YOLLA BU TÜR BİR HASTALIK BULAŞABİLİR Mİ :'( İNSAN SAĞLIĞI BU KADAR UCUZ OLMAMALI :'((