Şimdi Ara

Aiesec Adana memnuniyetsizliğim ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu herif konunun para olmadığını henüz kavrayamamış okuma özrü var çünkü ne yazık
  • geçmiş olsun mahkemeye verin iyi bir avukatla birlikte sağlam kanıtlarla uğraşırsanız sonuç alırsınız belki
  • calıskan2144 C kullanıcısına yanıt
    Sayın .... Para,ülke,şirket bunlar hepsi birer etkendir. Senin elindeki miktarla bu ai bilmem neyi seçmen ve romanya gibi bir ülkeye gitmen bunların hepsi bunların olmasında birer etken. Yani elindeki mevcut imkanlarla olacağı bu böyle senin gibileri ağlarına düşürürler. Yerinde olsam mahkemeye başvururdum..
  • Masrafin ne kadar oldu. Dava ac bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masrafım fazla değil ben işin para kısmında değilim ben sorumsuzluklardan işgüzarlıktan şikayetçiyim ve eğer aiesec ile çalışmak isteyen birileri olursa (özellikle aiesec adana şubesi ile) başlarına gelebilecek işleri anlatayım tedbirli olsunlar derdindeyim. Kuzenim avukat konuştum bu rezillerle uğraştığımıza değmez verelim paralarını kurtulalım dedi dava açmadım hakkaten de aiesec adını bile duymak istemiyorum artık verdim paralarını sustular. Tekrarlıyorum benım derdim para değil benim derdim aiesec adana
  • ooellerhavaya O kullanıcısına yanıt
    Ben gitmeden önce romanyanın da nasıl bir ülke olduğunu zaten biliyordum benim tepkim aiesec adananın romanya ve sibiuyu çok fazla pohpohlaması ve yaptıkları işgüzarlıklar, adam kandırır gibi iş yapmaları. Evet fazla param olmadığı için aiesec i tercih ettim ama bu adam dolandırırcasına iş yapmalarını gerektirmez 15 bin lira param olsa gider kanada da 45 gün dil eğitimi alırdım param varken zaten romanyayaya bulaşmazdım.
  • Oraya it bağlasan durmaz

Peki tazminattan kaç aldılar?

• su_şişesi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. 500 lira tazminat ödedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: calıskan2144

Kesinlikle. 500 lira tazminat ödedim

Ulaşım, yemek, su hariç vize, Aisece ilk ödeme ve tazminat derken bir aylık asgari ücret ödemişsin hocam geçmiş olsun.

• su_şişesi kullanıcısına yanıt
    Sorun değil dediğim gibi para mühim değil şuan canım saolsun para her zaman yerine gelir :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.