Şimdi Ara

AİGO DR12 5İN1 RGB FAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu fanın hızını nasıl ayarlayacağım . Wi-fi için indirdiğim uygulamada benim fanı görmüyor . Sürekli full speed dönüyorlar yardımlarınızı bekliyorum.
    www.amazon.co.uk
    120mm aigo DR12-5Pack Computer Case PC Cooling Fan, RGB LED Quiet High Airflow Adjustable Color LED Fan, CPU Cooler and Radiators: Amazon.co.uk: Kitchen & Home
    https://www.amazon.co.uk/aigo-DR12-5Pack-Computer-Adjustable-Radiators/dp/B07D287JQQ

ankara'da bu işleri bilen arkadaş varsa cuzi bir ücret veririm gelip yapması için . iletişim için mail atabilirisiniz.

• kumandada s+ s- tuşlarıyla ayarlanıyordur. speed kısaltmasıdır diye umuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

kumandada s+ s- tuşlarıyla ayarlanıyordur. speed kısaltmasıdır diye umuyorum
    Evet, "S" harfi speed sözcüğünün kısaltması ancak fanın hızını değil, led ışıkların hızını kastediyorlar (bildiğim kadarıyla RGB kumandalarında durum bu).
    O tuşlar ışıkların temposunu (yanıp-sönme hızı, renkten renge geçiş hızı) ayarlamak için kullanılıyor yani...

@faithme, pm atmışsınız ama buradan yanıtlayayım...

Fanların bağlandığı aletten anakarta bağlamak üzere bir fan kablosu çıkıyorsa, anakart üzerinden devir kontrolü yapma şansınız olabilir. Anakarta bağlantı yoksa ve güç bağlantısı molex üzerinden yapılıyorsa molex fişindeki pinleri 7v ya da 5v verecek şekilde düzenleyerek devir düşürme şansınız olabilir (devir ile birlikte ışıkların şiddeti de azalır).

• ehhalil kullanıcısına yanıt
    s maalesef sadece ışık ile ilgili fonksiyon hızını . Yeniden Fan kontolcü alıp bütün fanları onla kontrol etmek istiyorum . Önerdiğiniz güvendiğiniz bir model var mıdır ?
    Teşekkürler ayrıca bilgiler için.
  • faithme kullanıcısına yanıt
    Fan kontrolcü öneririm de, sizdeki fanlar 6 pinli olduğu için fan kontrolcüye nasıl bağlanabilir ki? 6 pinin 4'ü RGB ledler için, 2'si de fan motorunun çalışması içindir. Bu iki pini kablodan ayırıp kontrolcüye bağlama şansınız olur mu bilemiyorum. Bu 6 pinli fanlar başa bela. Normal fanlardan alıp, ışıklandırma için kasaya LED şerit takmak daha kullanışlı olurdu.
  • Aigo aurora c5/c3 fan kontrolcüsü uyum sağlar gibi görünüyor.
  • Aynı fan kiti bende de var hep son hızda dönüyor buda ses ve toz sorunu demek çok çözüm aradım ama sonuç bulamadım aklıma gelen çözüm ise iki ucu 4 pin pwm olan kabloyu anakarttan kontrolcünün ilk fan yuvasına takmak ama bu kablo sadece yurtdışında satılıyor böylece tüm fanları kontrol eder belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 10 Mayıs 2020; 19:8:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.