RTX 3070 için Hangi CPU?
Sistem;
KASA: CORSAIR 4000X RGB
PSU: CORSAIR CX750F MODULAR RGB
MB: MSI MPG B550 GAMING CARBON WIFI
RAM: TEAM T-FORCE DELTA RGB DDR4 2x8 GB 3600MHZ
GPU: ZOTAC RTX 3070 TWIN EDGE
SSD: XPG SPECTRIX S40G 512 GB
Arkadaşlar sizce bu sisteme hangi AMD işlemciyi almalıyım uzun zamandır bilgisayar piyasasını takip etmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
ARGB Fan Senkronizasyon Sorunu
Corsair 4000X bilgisayar kasam var ve kasayla birlikte gelen 4 tane fanın argb'sini Asus yazılımı üzerinden senkron edemiyorum bunun için ayrı bir hub araştırdım fakat pek sonuç elde edemedim ben iCue yazılımını yüklemeden renkleri anakart yazılımı ile senkron halde kullanmak istiyorum gerçi iCue yüklesem bile iCue anakartı görmüyor gördüğü zamanda ledlere müdahale edemiyor bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
Anakart ARGB çıkısından Node Core kontrolcüsüne uygun bir kablo bulsam çözüleceğini düşüyorum ama satışta böyle bir kablo yok sanırım.
Asus Monitör Hepsiburada Mağduriyeti
Merhaba arkadaşlar indirime girdiğinde Hepsiburada üzerinden Asus VG259QM model monitör satın aldım bana gelen üründe 6-7 adet ölü piksel çıktı bende monitörü Asus RMA üzerinden talep oluşturarak UPS kargo ile Asus servisine gönderdim Asus servisi başta ayıplı ürün için tamir için parça bekleniyor şeklinde sisteme bildirim girdi bende Asus servisini arayarak itiraz ettim talebimi kabul ettiler ve değişim iade raporunu 10 gün sonra tarafıma ulaştırdılar bende raporu Hepsiburada'ya yolladım Hepsiburada bana 2 iş gününde işlem yaparak tarafıma bilgi vereceklerini söyledi fakat 5 iş günüdür rapor ellerinde olmasına rağmen hiçbir işlem yapmadılar ben üründen çok memnun kaldığım için değişim istedim bu süreci artık adli olarak çözmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor konuyu öne çıkararak bana yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
AOC 24G2U Ayarları?
|
DR12 IceStorm PC Fan Kiti Fan hızı ayarlama.
|
MSI / Full ARGB Sistem Toplama
|
Ram frekansını 3200 MHz yapınca mavi ekran sorunu
|
1600 TL 144 Hz Monitör Tavsiyesi
Kasa İçin Vida Seti
|
Programlanabilir RGB Sistem Toplama
|
Meslek: Memur
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.248
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 21.245 (Bu ay: 201)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 458 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO