Şimdi Ara

Aika Online Türkçe Kapalı Beta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yönetici özkan arkadaşa katılıyorum ben rfde ccrnin şuçu olduğunu kabul ediyorum ama mayn games yaptığı eventları ble tamamlayamadı bu suçtamı ccrye ait adamlar alt yapı desteğini falan çekmedi adamların kore base den gelen açıklama oyunun şu anki halinden 1,5 geçmesi gerektiğini söylendi ama tr çevrimini yapacak ekip mayngames tarafından sağlanamadığı için yeni pachtlerin uyarlaması trye yapılamadığı için oyun yavaşladı
  • Sürekli şu reklamlarda çıkan oyunu görmekten bıktım diyebilirim.
  • Çanta sıkınıtısı çekeceğinizi düşündük ve 1 adet ekstra çanta daha vermeye karar verdik.
  • Sizler için hazırladığımız Kapalı Beta tanıtım videomuz :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas -- 24 Ekim 2012; 17:39:17 >
  • Dragonica eu ya başlamadan önce 30 lvl lik bir clleric yapmıştım ama oyunu sildim tekrar yükleyemeyince öylee kaldı :/ şimdi hiçbir oyunu indiremiyorum ip banı var illa eu den indirmeliyim :( vaktim olursa Aikayı bi ddenemek istiyorum ama Türkiye server i nasıl olur bilemiyorum çoğunlukla yabancılarla oynadım :/
  • Neyse az kaldı bi deneyelim büyük ihtimal fail olacak ama denemekte fayda var
  • Keyler hala dağıtılmadı oyunu indirdik bekliyoruz.
  • Silahşör diye sınıf mı olurmuş çocuk oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Silahşör diye sınıf mı olurmuş çocuk oyunu.

olur olur bal gibi olur.
  • Kıl dönmesini niye sildiniz aa böylelerine küfür etmeden verilecek en iyi cevabı veriyoruz :D
  • Kurdum bekliyorum mayngames pek güvenilir bi şirket gibi durmuyor ama denemekte fayda var. * KıL gibi trolleri takmayın beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Kurdum bekliyorum mayngames pek güvenilir bi şirket gibi durmuyor ama denemekte fayda var. * KıL gibi trolleri takmayın beyler.

Manygames varsa işin içinde uzak duracaksın. Bkz: RF online

Hataların , Ödüllerin dagıtılmaması veya herseyın gec yapılması gıbı olayları bıle ustlenmeyen firmadan çok şey beklemeyin. Bu oyunun sonuda aynı olacak. 3-4 ay sonra gene aynı yazı Sunucuları kapatıyoruz felan fistan...
  • Benda kurdum. Hazırda bekliyorum
  • açıldı serverlar
  • 1000 vs 1000 savaş neye göre oluyor faction yokki bu oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

RF Online'da bu kadar büyük ön hazırlık yapılmamıştı umarım bu projeleri de yarı yolda su kaynatmaz.

Bu kadar reklam rfye yapılsa rf de kapanmazdı değil mi 'Dexter'.
  • Oyunu beğenmedim ve sildim.
  • Zamanında grafikleri tatmin edici gelmişti bana oynasa, şimdi oldukça itici geldi.
    Çıtayı yükseltmişiz galiba :D bir de karekter oluşturma okadar kısır ki bir classın erkek yada kadın seçeneği bile olmaması henüz daha girişte soğutuyor insanı.

Edit: Ve de anlaşılıyor ki, artık soğuk yemekler yenmiyor, türk girişimcileri biraz daha sıcak projeler ile bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Revenge -- 5 Kasım 2012; 0:27:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.