arkadaşlar ben ALLAH'IN izniyle aikidoya başlamak istiyorum nette biraz aradım kursları vs İstanbul anadolu yakasında sevgi aikido ve aıkı aikio diye iki yer buldum bu yerlerin fiyatları ve nasıl yerler oldukları hakkında bilgisi olan varsa bi el atsa ya da başka kurs önerebilecek arkadaşlar varsa minnettar olurum bu arada belki kursların yaş sınırları falan vardır yaşım 14
Kardesim sakin aikido ya başlama o kadar para verdiğinle kalırsın. Aikido sokak da ise falan yaramaz tamamen show üzerine kurulu bir spor. Aylık fiyatları 140 tl dersler haftada 2 veya 3 gun ve 1 saat oLuxor. Kıyafet falan filan bayagi masraf çıkıyor. Boşuna şu dandik spora gidip de paranı ve zamanını bok etme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
aikido'nt
AmatörDövüscüA
kullanıcısına yanıt
ben sokak dövüşü falan yapmak istemiyorum zaten ama fiyat dediğiniz gibi çok tuzlu çıkarsa mecbur vaz geçicem bu sevdadan şu an babama çok para harcatamam malumumuz okul dönemi vs vs aikidoya dandik spor demişsiniz- ben katılmıyorum- peki siz ne önerirsiniz
judo
aslında başlayacağım okulda wushu kursu varmış eğer aikidonun parası çok tuzlu gelirse o da olabilir bayağı değişik bir şeymiş hem wushu