Şimdi Ara

Aile Arabası Fiat Doblo 1.3 Multijet 2005 Model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle konular açıldı biliyorum ama yardıma ihtiyacım var size biraz açıklayım.
    Bende şuan 2001 model corolla 1.4 vvt-i var ve yılda 5000 km anca yapıyorum araçta 5 kişiyle 700 km yolu sıkıntısız gittim 1.3 Multijettede aynı olurmu performans meraklısı değilim araç Aile Aracı Olacak senede bir köye gidip gelip yatıcak tavsiyeleriniz nelerdir dediiğim gibi tek uzun yol yapıyorum ve maksimum hızım 120 oda en maksimum ailemi taşıyorum çünkü şehir içi taş çatlasa 500-750 km yaparım yılda yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozkan Yılmazzz

Böyle konular açıldı biliyorum ama yardıma ihtiyacım var size biraz açıklayım.
    Bende şuan 2001 model corolla 1.4 vvt-i var ve yılda 5000 km anca yapıyorum araçta 5 kişiyle 700 km yolu sıkıntısız gittim 1.3 Multijettede aynı olurmu performans meraklısı değilim araç Aile Aracı Olacak senede bir köye gidip gelip yatıcak tavsiyeleriniz nelerdir dediiğim gibi tek uzun yol yapıyorum ve maksimum hızım 120 oda en maksimum ailemi taşıyorum çünkü şehir içi taş çatlasa 500-750 km yaparım yılda yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. :D

kardeşim 2005 ten beri babamın arabasıdır ve aynı zamanda bir yere gidilirken ailecek onunla gidilir,bence performansı yeterli ve yakıtı az, 120km maksimum demişsin sıkıntı çıkarmaz.bence uygun olur senin için :)

• Sıkıntı yaşatmaz + yakıtı da düşüktür. Sollamalarda nadiren sorun çıkartır.

Genel olarak bakarsak alınabilir
  • İsteğinize göre tam size göre araç
  • 1.3 multijetler yüklü iken yokuşta zorlanmaları haricinde şehir içinde gerçekten az yakıyo.
    ailecek binip gezme konusunda konfor belki biraz kötü olabilir ama iç hacim bunu belki unutturabilir.daha ferah oldugu kanaatindeyim.

performansa da gerek yoksa sıkıntısız "bence".
  • Dediğim gibi şuan 2001 corolla 1.4 vvt-i var performansda çok farklılık yaşarmıyım birde kangoolara sıcak bakmalımıyım bilmiyorum arkası çok kalkık bi araba ve irajlara savrulma yapıp kaydığı söyleiyor doğrumudur ( Cevaplar için teşekkürler )
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme tahtasi

1.3 multijetler yüklü iken yokuşta zorlanmaları haricinde şehir içinde gerçekten az yakıyo.
    ailecek binip gezme konusunda konfor belki biraz kötü olabilir ama iç hacim bunu belki unutturabilir.daha ferah oldugu kanaatindeyim.

performansa da gerek yoksa sıkıntısız "bence".
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 29 Kasım 2013; 0:29:28 >
  • Bence o modelde bakacaksanız 1.9 jtd bakınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Edward A. Murphy pardon uyku sersemliğine sizin mesajınızı alıntılamışım :)
  • bbaday kullanıcısına yanıt
    :) sorun yok, önemli olan bozuntuya vermeden devam etmek
  • Doblo~Fiorino~Kango~Partner~Transit Connect...
    Kisacasi bu tip araclar Hepsi ticari geciyor diye duydum Dogruysa;
    +Daha fazla Vergi
    +Her yil muayene olmak zorunda :(

Hatta Dacia Dokker reklaminda ticari gibi genis ama her yil muayene derdi yok die

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 yeni doblolar hoşuma gidiyor benimde
  • Dacia Lodgy'e de bir göz atın aile arabası... Ticarileri alırken ötv farkını verip ruhsata hususi olarak yazdırmakta fayda var...
  • Arka makaslı süspansiyon konfor olarak ailenizi yorabilir. 60bin km boyunca 1.9 jtd kullandım 2004 model. Toyotadan sonra alışana kadar size kamyonet vari bir araç olarak gelebilir. Ama köye giderken erzak vs şeyler taşıyorsanız bagajı çok işinize yarar. Koltuklar çok geniş ve rahat ama gittiğiniz yol bozuk ise 2 kere düşünün derim. Özellikle arka koltukta oturanlara seke seke gider.

Performans , yakıt ve dayanıklılık konusunda da taş gibi arabadır hiç sorun çıkarmaz.

Her yıl Muayene ve kışlık lastik zorunluluğu canınızı sıkabilir. Bence station wagon bir otomobile yönelin hem türkiyede piyasası düşük hem de otomobil konforunda geniş bagaj.
  • 1.3 multijet vergi bakımından iyi ve yaklaışık şöför yolcu bagaj 550-600 kilo gibi bir yük oluo aracımda corollada sıkıntı yaşamadım zımba gibiydi bnda sıkıntı olurmu gideceğim yol istanbul-ankara ankara-kırşehir sene bir giderim köyde şehir içinde pek kullanmam ve sw almayı düşündüm ama elden çıkarmanın zor olacaını sölediler .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.