< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68F639DEB -- 6 Eylül 2017; 0:51:2 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68F639DEB -- 6 Eylül 2017; 0:51:2 > |
Bugün izledim gerçekten çok başarılı. Kesinlikle gidin. Oyuncu kadrosu zaten şampiyonlar ligi gibi. Son dönemlerdeki rezalet Türk komedi filmlerine karşın oldukça başarılı bir film olmuş. Dibe vuran seviyeyi yukarı çekmiş.
|
Bu kadro kameranın karşısına geçip 1 saat sohbet etsin izlenir. Recep İvedik, cumali ceber gibi filmlerin olduğu karanlık dönemden sonunda çıkıyoruz!
Edit: filmi izledim ve kesinlikle son yılların açık ara en sağlam komedi filmiydi. |
Abi neresi komik bunun Allah aşkına abartmayın izlenir mi şu an izlenir ama o kadarda ahım şahım değil.
|
film boyunca bütün salon gülmekten kendimizi alamadık. Harika bir film olmuş
demek ki neymiş isteyince oluyormuş.Demek ki neymiş oyuncu kalitesi ayrı bir olaymış normalde başka oyuncu yapsa gülmeyeceğiniz bir espriyi bu ekip yapınca zaten gülüyorsunuz e bir de hikayesi,esprileri de komik olunca hepten ortaya mükemmel bir film çıkmış Gülse birsel ve engin günaydın tekrardan tv'ye dönse keşke. edit= demet aşığım sana |
Derya Karadaş için en çok güldüğüm isim demiş Gürse Birsel. Hey Allah'ım ya sen en çok bu yeteneksiz, sürekli aynı sokak kadını tiplemesi ve onun ağızını yaparak komedi yaptığını sanan çakma komedyene gülüyorsan biz boşuna beklentiye girmeyelim, Avrupa Yakası'nı da şansa oluşturdun demek o zaman. Sırf şu cümle beni kendisinden soğutmaya yetti. Şu Derya denen kadın iğrenç bir komedyen(!), hiç beğenmiyorum. Güldür Güldür'de kendisinden tiksindirmeyi başardı, Yalan Dünya'daki ses tonundan başka bir ses tonu yok kadının varsa yoksa aynı tipleme!
|
Helal olsun Gulse Birsele bu kadin Komedide 1 numara.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Gosling -- 17 Mayıs 2018; 19:47:23 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68F639DEB -- 31 Ağustos 2017; 0:57:24 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 15 Aralık 2017; 0:00:38 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 17 Eylül 2017; 13:20:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 1 Şubat 2018; 23:22:6 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |