Şimdi Ara

aile babasına yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :)) arkadaslar fiat panda kullanıyorum, icinde gayet de rahatım... adım da Tatü degil :))) hakkını verelim yeni astra geniş değil... ama dar hiç değil.. ama şunu kabul ederim meriva veya cmax gibi degil tabiki... darlık genişlik kişiden kişiye değişir tabi...

chevrolet tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim... beğenilere de saygı duyarım... ama ben hiç beğenmedim... allah sahiplerine bağışlasın...

volkswagen'e gelince... her zaman sevdiğim ve takdir ettiğim bir markadır... ama bu kadar da burnu büyük olunmaz... 1.2 TSI motoru çıkartıp onu skoda ile seat da denicem diye kendi arabalarına koymuyor... donanım koymuyor... donanımları ekledigin zaman Polo bile 40 lara vuruyor... yok aga... almıcam... bir an gözüm seat ibizaya doğru kaymıştı ama sanırım opel doğru adres... şimdi sıra doğru tarz da... astra mı?... meriva mı?... kendim için astra mı?... bebek için meriva mı?... yada şimdi astra mı?... çocuk biraz büyüyünce merivaya veya daha büyük bir araca geçmek mi... :)

buyrun size havuz problemi...

bu arada aramızda hiç yeni astra kullanan aile babası arkadaslar yok mu?...

quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

quote:

Orijinalden alıntı: uyumsuz insan

fuarda astrayı inceleme fırsatı buldum gerçekten çok dar bi araç olmuş sığamadım arabaya bi türkü direksiyon ne yapsam daima kucağımdaydı

ben de cok dar buldum,mıllet nasıl geniş dıyor aklım almıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sersoy07

:)) arkadaslar fiat panda kullanıyorum, icinde gayet de rahatım... adım da Tatü degil :))) hakkını verelim yeni astra geniş değil... ama dar hiç değil.. ama şunu kabul ederim meriva veya cmax gibi degil tabiki... darlık genişlik kişiden kişiye değişir tabi...

chevrolet tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim... beğenilere de saygı duyarım... ama ben hiç beğenmedim... allah sahiplerine bağışlasın...

volkswagen'e gelince... her zaman sevdiğim ve takdir ettiğim bir markadır... ama bu kadar da burnu büyük olunmaz... 1.2 TSI motoru çıkartıp onu skoda ile seat da denicem diye kendi arabalarına koymuyor... donanım koymuyor... donanımları ekledigin zaman Polo bile 40 lara vuruyor... yok aga... almıcam... bir an gözüm seat ibizaya doğru kaymıştı ama sanırım opel doğru adres... şimdi sıra doğru tarz da... astra mı?... meriva mı?... kendim için astra mı?... bebek için meriva mı?... yada şimdi astra mı?... çocuk biraz büyüyünce merivaya veya daha büyük bir araca geçmek mi... :)

buyrun size havuz problemi...

bu arada aramızda hiç yeni astra kullanan aile babası arkadaslar yok mu?...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uyumsuz insan

fuarda astrayı inceleme fırsatı buldum gerçekten çok dar bi araç olmuş sığamadım arabaya bi türkü direksiyon ne yapsam daima kucağımdaydı

ben de cok dar buldum,mıllet nasıl geniş dıyor aklım almıyor

kesinlikle meriva dostum astra gerçekten küçük belki benim kalıbımla alakalı bişey ama bana çok dar geldi içi boy 1.85 benim

• quote:

Orijinalden alıntı: dj appıah

yeni astra sw, c4 picasso, 3008, 508, scenic, megane sport tourer vs.

sw'ler hariç, opel zafira, peugeout 3008, citroen c4 picasso, renault scenic, toyota verso, ford c-max, s-max, mercedes b serisi uygun araçlar bence

cam tavanlı falan ferah araçlar olmalı aynı zamanda euro n-cap'ten 5 yıldız isterdim ben olsam

allah analı babalı büyütsün ben olsam ben de sizin gibi düşünürdüm, önceliklerim;

1- Güvenlik
    2- Konfor
    3- Ekonomi
    4- Performans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 5 Aralık 2010; 13:20:45 >
  • madem aile babası oldunuz o halde toyota önerelim size

arkadaşlar zaten yeterince alternatif belirtmişler, ben de ufak bir espri ile katılayım istedim. kolay gelsin.
  • quote:

honda cıvıc sedan ,hem aıle babası hem de 5500 rpm den sonra "bız daha ölmedık" dersın,otomaık vıtes alınır-en sorunsuz sanzıman ve motor-,ön konsol ınanımaz ferah bırcok d sınfı arabayı gerıde bırakır
    kampanyada var
    skoda octavia:1.4 tsi,içi cok genıs,arka dız mesafesiınde 1 numara,bagaj devasa,manuel alıcaksanız en iyisi,dsg ışin içine gırerse o zaman butceyı açar

opel astra yenı de eskisi de dar,aileye gelmez

ne oluyormuş devir 5500 e çıkınca?

• quote:

Orijinalden alıntı: BohemAmca

quote:

honda cıvıc sedan ,hem aıle babası hem de 5500 rpm den sonra "bız daha ölmedık" dersın,otomaık vıtes alınır-en sorunsuz sanzıman ve motor-,ön konsol ınanımaz ferah bırcok d sınfı arabayı gerıde bırakır
    kampanyada var
    skoda octavia:1.4 tsi,içi cok genıs,arka dız mesafesiınde 1 numara,bagaj devasa,manuel alıcaksanız en iyisi,dsg ışin içine gırerse o zaman butceyı açar

http://www.youtube.com/watch?v=2E_N8lnoVKE

hem sesı hem hızlanması cok iyi 1.6 araba için,hem aile arabası hem de genç hissetıren bır araç
    biraz biraz anladın ihş...

• quote:

quote:

kampanyada var

vtec açılıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

quote:

kampanyada var

vtec açılıyor...

ne farkı oluyor ki diğer araçlardan ?

edit : yanlış yere yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 5 Aralık 2010; 15:16:29 >

• honda civic sedan ın bagajına bebek arabası zor sığıyor...kesinlikle tavsiye etmem...vectra kullanmış biri olarak civic in bagajı nerdeyse vectranın üçte biri...
  • Dizel Toyota corolla
    bakabilirsiniz.

Corolla Dizel 1.4 D-4D Comfort 43,700

Konforu çok iyi az yakıyor..

Dayımda var oda çocuklu bir aile gayet memnunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnasss -- 5 Aralık 2010; 15:44:45 >
  • :)))
    arkadaslar... vmax kullanıcısı biri için bu söyledikleriniz hiç birşey ifade etmiyor :)))
    3,5 - 4 sn. 100 km/h... 9 - 10 sn. 200km/h... o hızlanmaları yeterince yaşadım :)))

bugün skoda yeti'ye baktık... açıkçası şaşırttı beni... konfor ve kalite olarak çok başarılı... tiguan ile neredeyse aynı... ancak o boyutta bir araç için bagaj biraz küçük kalmış... fiyat olarak meriva ile kafakafaya... sanırım ikisinin arasındaki tercih bence meriva olurdu...

quote:

quote:

quote:

kampanyada var

http://www.youtube.com/watch?v=2E_N8lnoVKE

hem sesı hem hızlanması cok iyi 1.6 araba için,hem aile arabası hem de genç hissetıren bır araç
    biraz biraz anladın ihş...

• quote:

Orijinalden alıntı: governor92

honda civic sedan ın bagajına bebek arabası zor sığıyor...kesinlikle tavsiye etmem...vectra kullanmış biri olarak civic in bagajı nerdeyse vectranın üçte biri...

ONDA HAKLISIN tatılde zor oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

quote:

kampanyada var

vtec açılıyor...

Yanlız r16 motorda (1.6 125hp) vtec 4800 civarında açılır. Ama eski bir vmax kullanıcısı için bunlar gayet normal cümleler

• Vtec muhabbeti yine açılmasın arkadaşlar rica edicem.SOnra kendini bilmez birileri geliyor hemen kıyaslamalar , sayfalarca dolusu tartışmalar başlıyor.Vtec i anlatmaya gerek yok.Bİlen bilir , bilmeyen araştırır.Ancak vmax kullanan biri için ne kadar şu şöyle , bu böyle desek boş.

Şahsi fikrim.

peugeot 3008 düşünmezmisiniz ? Hem geniş , hem ferah , hem ekonomik..
  • MPV tarzı araç yada SW tarzı araç düşünmez misiniz?
  • Orijinalden alıntı: sersoy07

volkswagen'e gelince... her zaman sevdiğim ve takdir ettiğim bir markadır... ama bu kadar da burnu büyük olunmaz... 1.2 TSI motoru çıkartıp onu skoda ile seat da denicem diye kendi arabalarına koymuyor... donanım koymuyor... donanımları ekledigin zaman Polo bile 40 lara vuruyor... yok aga... almıcam...

Eski/guncel kasa Jetta, bulabilirseniz, 1.4 TSI Exclusive = 42.700; 1.4 TSI Comfortline = 46.100. Yeni kasalar gelecegi icin VW donanimi doldurmus. Comfortline'de ESP de var; bence hic kacmaz. Ocak-Subat'ta yeni kasalar cikacak, ama eski kasa da halen bulunabiliyor. Distan albenisi az bence ama, Comfortline'in icine bir oturun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue rondo -- 6 Aralık 2010; 22:32:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calypsoo

Dizel Toyota corolla
    bakabilirsiniz.

Corolla Dizel 1.4 D-4D Comfort 43,700

Konforu çok iyi az yakıyor..

Dayımda var oda çocuklu bir aile gayet memnunlar.

• bebek varsa ve arka alan çok gerekliyse birde yeni merivaya bakmanızı öneririm. hem rahatlığı hem arka bölüm genişliği hemde bağaj avantajı yönünden cezbedici geliyor bana... arka kapı tasarımı müthiş...
  • Bende aynı nedenden dolayı Corsa'mı satıp Focus SW aldım.Aracın bagaj hacminden ve kullanışlılığından çok memnunum.Yalnız 2. el aldım ve adam etmek için bayağı masraf yaptım.Benim önerim yeni çocuklu ailelere önerim kesinlikle sw araç.
    Kia Ceed SW yi inceleyin derim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.