Şimdi Ara

aile babasına yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ocak ayında insallah bebegimiz dogacak... cok sevdigim ve keyifle kullandıgım fiat pandama veda edecegim... 40-42000 civarı otomatik bir araç bakıyorum... öyle need for speed tarzı bir adam degilim... araçtan beklentim performans da degil... 6 sene yamaha Vmax kullanmış biri olarak bana tavsiye edeceginiz performansta bir araba yok zaten :))) artık aile babası olduk ve durulduk... kullandığım arabadan belli zaten sanırım :))

beklentilerimiz:
    -konfor ve güvenlik
    -bebekle birlikte rahat kullanım
    -aslına bakarsanız hepi topu bunlar :)

beni cezbeden araba yeni astra... sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum... tesekkürler...

• megane 3 dCi edc.hem dizel hem otomatik
    45000 tl liste fiyatı var ama iyi pazarlık yapabilirseniz bütçenize yakın bir fiyata bitirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

megane 3 dCi edc.hem dizel hem otomatik
    45000 tl liste fiyatı var ama iyi pazarlık yapabilirseniz bütçenize yakın bir fiyata bitirebilirsiniz.
    Allah analı babalı büyütsün abi.

2.el passat variant.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 4 Aralık 2010; 14:55:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dharma Initiative

Allah analı babalı büyütsün abi.

2.el passat variant.

Alıntıları Göster
    yeni astra sw, c4 picasso, 3008, 508, scenic, megane sport tourer vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenGerrard

Alıntıları Göster
    klişe bir cevap olucak belki ama konfor ve güvenlik açısındn volvo düşünürdüm ben olsam. iç mekanları da oldukça geniş olduğu için bebekle kullanım açısından rahat olur, birde çocuk koltuğu alınınca tadından yinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenGerrard

Alıntıları Göster
    honda cıvıc sedan ,hem aıle babası hem de 5500 rpm den sonra "bız daha ölmedık" dersın,otomaık vıtes alınır-en sorunsuz sanzıman ve motor-,ön konsol ınanımaz ferah bırcok d sınfı arabayı gerıde bırakır
    kampanyada var
    skoda octavia:1.4 tsi,içi cok genıs,arka dız mesafesiınde 1 numara,bagaj devasa,manuel alıcaksanız en iyisi,dsg ışin içine gırerse o zaman butceyı açar

opel astra yenı de eskisi de dar,aileye gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 4 Aralık 2010; 15:44:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

honda cıvıc sedan ,hem aıle babası hem de 5500 rpm den sonra "bız daha ölmedık" dersın,otomaık vıtes alınır-en sorunsuz sanzıman ve motor-,ön konsol ınanımaz ferah bırcok d sınfı arabayı gerıde bırakır
    kampanyada var
    skoda octavia:1.4 tsi,içi cok genıs,arka dız mesafesiınde 1 numara,bagaj devasa,manuel alıcaksanız en iyisi,dsg ışin içine gırerse o zaman butceyı açar

opel astra yenı de eskisi de dar,aileye gelmez

Alıntıları Göster
    chevrolet cruze. güvenlik ödülü falan almış bi bakın bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayşe Teyzeye Yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Civic'in frenlerinden memnun olan var mı merak ediyorum?

Yeni Astra'yı inceleyebilirsin, çok sıkı bir araç olmuş.

Hayırlı olsun bu arada :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Civic'in frenlerinden memnun olan var mı merak ediyorum?

kesinlikle hb sedana yanaşma bence 3008 incele scenic incele yada megane st bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

kesinlikle hb sedana yanaşma bence 3008 incele scenic incele yada megane st bakabilirsin

Alıntıları Göster
    yeni astrayı bayaa inceledim.. gercekten güzel bir arac yapmıslar... 1.4 140 hp gayet makul ve güzel bir otomobil olmus bence... tabi opele gitmisken yeni merivayı da inceleme şansı buldum... bence opel, yeni meriva da çağ atlamış... her ne kadar o derece kendimi hazır hissetmedim aile babası arabası kullanmaya ama içi gayet geniş ve konforlu.. cruze beni hiç çekmedi... yeni astra ve yeni merivaya göre bana çok soğuk geldi... yarın Skoda Yeti ve ford yeni C-max (bütceyi biraz aşsa da :))) incelemeleerim var :) bakalım onlar nasılmıs...

• quote:

Orijinalden alıntı: sersoy07

yeni astrayı bayaa inceledim.. gercekten güzel bir arac yapmıslar... 1.4 140 hp gayet makul ve güzel bir otomobil olmus bence... tabi opele gitmisken yeni merivayı da inceleme şansı buldum... bence opel, yeni meriva da çağ atlamış... her ne kadar o derece kendimi hazır hissetmedim aile babası arabası kullanmaya ama içi gayet geniş ve konforlu.. cruze beni hiç çekmedi... yeni astra ve yeni merivaya göre bana çok soğuk geldi... yarın Skoda Yeti ve ford yeni C-max (bütceyi biraz aşsa da :))) incelemeleerim var :) bakalım onlar nasılmıs...

Alıntıları Göster
    Umarım bebeğiniz sağlık ve mutluluk getirir

Diğer arkadaşların söyledikleri araçlardan farklı olarak Mazda 3 öneririm. Güvenlik ve donanım konusunda oldukça dolu bir araç ve sizin bütçenize de uyuyor. Size tavsiyem Mazda bayisine gidip bir inceleyin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: GizemAyydin

yada epica gerçi 55 bin tl den başlıyor ama o fiyata çok degecek bi araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Orijinalden alıntı: GizemAyydin

yada epica gerçi 55 bin tl den başlıyor ama o fiyata çok degecek bi araç

Alıntıları Göster
    fuarda astrayı inceleme fırsatı buldum gerçekten çok dar bi araç olmuş sığamadım arabaya bi türlü direksiyon ne yapsam daima kucağımdaydı

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetavcı -- 5 Aralık 2010; 9:49:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uyumsuz insan

fuarda astrayı inceleme fırsatı buldum gerçekten çok dar bi araç olmuş sığamadım arabaya bi türkü direksiyon ne yapsam daima kucağımdaydı

ben de cok dar buldum,mıllet nasıl geniş dıyor aklım almıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

quote:

Orijinalden alıntı: uyumsuz insan

fuarda astrayı inceleme fırsatı buldum gerçekten çok dar bi araç olmuş sığamadım arabaya bi türkü direksiyon ne yapsam daima kucağımdaydı

ben de cok dar buldum,mıllet nasıl geniş dıyor aklım almıyor

Alıntıları Göster
    c-max lara bir bakın derim hocam yayla gibi araç :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Civic'in frenlerinden memnun olan var mı merak ediyorum?

yuksek hızlarda yapılan frenlerden memnunum falat dıyelım 60 la gııdyorum ,önüme bır araç cıktı,galıba durmuycak benım araba ,vurucam buna dıyorum fren yapınca
    panık frende sıkıntı var bıraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 5 Aralık 2010; 10:58:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

yeni c-max gerçekten güzel araç ama otomatiği yok sanırım..

auris olabilir mi?? A/T, comfort extra donanımlısı kampanyada 39.900..iyi fiyat..

allah analı babalı büyütsün bu arada..
  • quote:

Yeni meriva size uyabilir baya güzel bir araç olmuş özellikle aile kullanımı için ideal bir araba

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kowalski

quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

yeni c-max gerçekten güzel araç ama otomatiği yok sanırım..

auris olabilir mi?? A/T, comfort extra donanımlısı kampanyada 39.900..iyi fiyat..

allah analı babalı büyütsün bu arada..

Alıntıları Göster
    vw grubu en güzeli .

• quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Yeni meriva size uyabilir baya güzel bir araç olmuş özellikle aile kullanımı için ideal bir araba

meriva ya da c-max

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.