< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Abartıyorsun bence. Senin maaşından istemez kimse merak etme.
Ailesi onu kullanıyor demek de yanlış. O yaşa kadar büyütmüş okutmuş anne babaya ne kadar baksa azdır. Ben daha çok yardımcı olmak istiyorum Allah kısmet ederse. Kadının maaşı kendi kazandığı üzerinde tasarruf hakkı vardır, istediği gibi harcar, abartmadığı sürece müdahale etme hakkın yoktur. ve ailesine yardım etmeyi abartmak olarak nitelendiremezsin maaşının tamamını anne babasına verse bile ailenin geçimini sağlamak senin görevin çünkü onun değil |
hocam siz geline 15 kg altın, kız kardeşine 12 adet, kuzenlerine birer çift bilezik, abisine araba falan da alırsınız o tipi gördüm ben. reissiniz be helal olsun.
|
kardeş daha mantıklı bir çözüm önerisi sun her ay para veermek yerine adamın emekliliğini ödeyelim de.
Ek olarak aile içi meselelerini sen bilemezsin kimsenin. Öyle kullanıyorlar falan çekemezsin. Kız belki ailesinin ne denli zor durumlardan geçtiğini gördü. Belki o adam kimsenin yapmayacağı fedakarlıklar yaptı ailesi için yemedi yedirdi, kız bunların farkında olarak yardım etmek istiyor belki. Sen daha işin aslını astarını bilmeden ahkam kesiyoorsun. Ayrıl kızdan hayatını karartma kızın. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 3 Mayıs 2019; 23:40:9 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |