Şimdi Ara

kız arkadaşım ailesine para verecekmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkes eşit çalışacak ama bakma görevi erkeğin olacak kadın istediği gibi harcayacak veya hibe edecek.
    Böyle bir saçmalık olur mu bunu bir erkek değil bir insan nasıl kabul eder.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H.B.V kullanıcısına yanıt
    Kadının farklı sorumluluğu vardır erkeğin farklı.

Yok eşitlik feminiK falan düşünüyorsan yallah Avrupa orada.

• Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    www.16personalities.com
    Ücretsiz kişilik testi, tip tarifleri, ilişkiler ve kariyer önerileri | 16Personalities
    https://www.16personalities.com/tr
    hocam şu testi yapar mısın bakalım tahmin ettiğim şey çıkacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlion

kardeş daha mantıklı bir çözüm önerisi sun her ay para veermek yerine adamın emekliliğini ödeyelim de.

Ek olarak aile içi meselelerini sen bilemezsin kimsenin. Öyle kullanıyorlar falan çekemezsin. Kız belki ailesinin ne denli zor durumlardan geçtiğini gördü. Belki o adam kimsenin yapmayacağı fedakarlıklar yaptı ailesi için yemedi yedirdi, kız bunların farkında olarak yardım etmek istiyor belki. Sen daha işin aslını astarını bilmeden ahkam kesiyoorsun. Ayrıl kızdan hayatını karartma kızın.
    Emeklisini ödemekde mantıklı ama bunlar emekliyi ödedikten sonra da yüzsüzlük yapıp daha da azarsa?
  • Hangi bölümü okuyorsunuz?

Birde bence yanlış düşünüyorsunuz hocam. Kızın ailesinin neler çektiğini bilemezsiniz. Belki babası Küçüklügünden beri ağır şartlarda çalışmıştır ve artık geliri aileye yetmemektedir? Belki yakınlarından miras davasında vs darbe yemişlerdir? Ailenin içini bilmeden bu kadar ağır konuşmayın bence.

Ben kimseye para gondermem demişsiniz. Emin olun kimse sizden para filan istemez. Ben yardım edeceğim demiş. Sizden beklentisi yok o konuda. Biraz empati de kurmanızı öneririm. Sizin aileniz zor durumda olsaydi siz ailenize yardım etmezmiydiniz? Siz güzel bir hayat yaşarken ailenizin kötü durumda yaşamasını yeğlermiydiniz?

Anne ve babanın yaptıklarının karşılığı hiçbir zaman ödenmez. Onlara butun dunyayi verseniz de karsiligini odemis olmazsiniz. Kusura bakmayın ama onca emeğe karşılık yüz çevirmek, bana nankörlükten öte geliyor.

Yanlış düşüncedesiniz. Umarım bu düşünceden dönersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 4 Mayıs 2019; 15:35:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Abartıyorsun bence. Senin maaşından istemez kimse merak etme.
    Ailesi onu kullanıyor demek de yanlış. O yaşa kadar büyütmüş okutmuş anne babaya ne kadar baksa azdır. Ben daha çok yardımcı olmak istiyorum Allah kısmet ederse.
    Kadının maaşı kendi kazandığı üzerinde tasarruf hakkı vardır, istediği gibi harcar, abartmadığı sürece müdahale etme hakkın yoktur. ve ailesine yardım etmeyi abartmak olarak nitelendiremezsin maaşının tamamını anne babasına verse bile ailenin geçimini sağlamak senin görevin çünkü onun değil
    Şakaysa komik, ciddiyse daha da komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tipsiz_Tatlı_Karakter

https://www.16personalities.com/tr hocam şu testi yapar mısın bakalım tahmin ettiğim şey çıkacak mı?
    buyurucu çıktı.
    siz ne bekliyordunuz hocam.

kız arkadaşım ailesine para verecekmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    Mantıkçı. Buyurucu da analizcilerin içinde. Acaba bu sonuçlar gerçeği yansıtıyor mu?
    www.16personalities.com
    “Buyurucu” kişiliği (ENTJ-A / ENTJ-T) | 16Personalities
    https://www.16personalities.com/tr/entj-ki%C5%9Fili%C4%9Fi
    doğru mu bu yazılanlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipsiz_Tatlı_Karakter

Mantıkçı. Buyurucu da analizcilerin içinde. Acaba bu sonuçlar gerçeği yansıtıyor mu?
    https://www.16personalities.com/tr/entj-ki%C5%9Fili%C4%9Fi doğru mu bu yazılanlar?
    ben bu testlere inanmiyorum açıkçası

• quote:

Ailesi onu kullanıyor demek de yanlış. O yaşa kadar büyütmüş okutmuş anne babaya ne kadar baksa azdır. Ben daha çok yardımcı olmak istiyorum Allah kısmet ederse.
    Kadının maaşı kendi kazandığı üzerinde tasarruf hakkı vardır, istediği gibi harcar, abartmadığı sürece müdahale etme hakkın yoktur. ve ailesine yardım etmeyi abartmak olarak nitelendiremezsin maaşının tamamını anne babasına verse bile ailenin geçimini sağlamak senin görevin çünkü onun değil
    hocam siz geline 15 kg altın, kız kardeşine 12 adet, kuzenlerine birer çift bilezik, abisine araba falan da alırsınız o tipi gördüm ben. reissiniz be helal olsun.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    İronidir diyecektim ama değil biliyorum.

Erkeğin anası babası yok mu?

Erkek neden aileye(aile dediğimiz de çocuk yok bir karı koca var) bakmak zorunda?

Neyse bu zihniyetle devam edenler kezbanuslarla birlikte olup birkaç seneye kezbanusumuz bunu boşayınca sağda solda nafaka ödüyorum bilmem ne diye ağlıyor işte...

• Bu kızın başka kardeşi yokmu varsa da oda annesine mi araba alacakmış. Annemin bi arabası yok deyip. Sende bütün paranı ailene harca böylece ajlıktan ölürsünüz sorun da kalmaz ortada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu yaşınıza kadar bu kafayla iyi yaşamışsınız hocam tebrikler

• quote:

Kullandığın smile lara @*#@#!×#@##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 4 Mayıs 2019; 17:29:37 >

• Paranız ortaksa, harcamalarınızı ortak yapıyorsanız, ona "Harcamalarımızdaki denge -ikimizin arasındaki- bozulmadığı sürece istediğin yardımı yapabilirsin" de.
  • şu forumda normal birisiyle ilişkisi olan yok mu lan ?
  • Milfka kullanıcısına yanıt
    Ergenler anlamaz, 35 yaş üstü konular bunlar
    Evde kalmışlar için 45 yaş üstü.

• [Eren] kullanıcısına yanıt
    200 küsür gram altın taktım eşime, başka kimseye bir çöp almadım

• crux07 kullanıcısına yanıt
    Normal olan ne diye konu açacak, sevgilim var normal biri mi diyecek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.