Şimdi Ara

kız arkadaşım ailesine para verecekmiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu kesin ki; ileride hayat mücadelesi başlayınca, forum yerine, direkt eşine söyleneceksin. Hem de, çok sert bir biçimde. Sonra, iş iddiaya binecek. Madem öyle, buyur böyle diye. Sittin sene boyunca, kendiniz yerine, aileye akrabalara çalışacak ve hiç bir zaman, maddi bir ferahlık bulmayacaksınız. Çevremde, bu durumda, dostlarım var. Bir zaman sonra, iş çığrından çıkıyor. Unutma. Kıyakçılığın sonu, ayakçılıktır. Hakkınızda hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 156b kullanıcısına yanıt
    Evlat sahibi olmadan hiçbir şekilde anlamaz kardeşim. Ya risk alıp evleneceksin yada ayrılacaksın. Öbür türlü konuşarak anlayamazsın emin ol.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hazır başlamışken o sevdiğine söyle bir araba da alıp forumda çekilişle hediye etsin

• Hiçbir yorumu okumadan öz sermayemden dökülen nağmeler diyor ki : Yolun başındasın, kız arkadaşının fikri değişirse evlen, yok ben illa aileme bakıcam diyorsa o zaman evlenmen ilerde çok sıkıntı olur...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya sen çalışırken o evde oturacak ve sen geldiğinde evde hazır yemeğin olacak yada ikiniz de Çalışırsanız evin parası ortak olacak. Yok öyle evin parasını ailesine vermek. Bu para senin de fedakarlıkların ile kazanılacak gerekirse ev işlerine yardım edeceksin. Ondan sonra o parayı ailesine gönderecek öyle mi.
    Senin paran eve onun parası ailesine öyle mi. Hiç o topa girme gerekirse sende ailene para gönder aç kalın sıkıntı çekin ama o gönderirse sende ailene para gönder. Onunki aile de seni bitkiler mi doğurdu. Çok pis sinirlendim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.